Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi.

Eu mă las puțin afk până la 18.00 că atunci DESCHID CELULELE! V-aș ruga să veniți cât mai mulți.

Bun venit celor noi.

Sper sa ramaneti alaturi de noi :)

Am ajuns si eu acasa, intru in game imediat.

@, merci!

Promit că rămân, nu scăpaţi de mine prea repede. :))

O să vă fac viaţa un coşmar, vă îngrop în bani.. :(

p.s: mai aruncaţi şi voi câte un /ad la CNN LS. :))

Prea fain în seara asta, nu sunteţi normali unii.. :))))

Felicitări tuturor, faceţi treabă foarte bună, abia aştept să intru şi eu cu voi în "acţiune". :*

@, I-ai spus la denii ca o salut?

Mersi erow de rank, te pup sa-ti sterg papucu.

Azi cand am venit de la wislar, sa rahatit o pasare pe mana mea, tata a zis ca o sa am noroc :)) asa a si fost, am luat rank 2 de la erow, am primit pm cum ca o sa primesc moderator la NFS WORLD si sunt sanse sa iau si la coltul vesel.. prin urmare :) sunt FERICIT. Sper sa iau 5 in teza la mate si e perfect

@, e sora vitregă şi nu vorbesc mereu cu ea.

Mâine vine în TM că face naveta pentru facultate şi poate vine pe la mine să mănânce, îi spun atunci.

În ce clasă eşti, poate te ajut eu să iei 5 în teză, eu sunt olimpic. :))

@, Am dat teza.. sper sa iau 5 :))

Am facut doar 3 ex din 6 :)) ca nu am apucat sa le copiez si pe celelalte ca colegu a fost prins ..

Fetelor, ma surprindeti... In sfarsit se mai si DISCUTA pe topicul asta, nu doar "acuma m-am trezit vorbim in game" si texte de CTRL+C > CTRL+V. Waw! :O

Frumos war. Foarte plictisitor si o gramada de CIOBANI! Daca si la astfel de manifestari nu-s in stare sa se comporte civilizat, clar cu ei. Per total, a fost bine.

S-a mai dus un rank hunter din NG. Cu cat mai putini, cu atat mai bine. :)

@@yenoH, Eu cand am intrat aici, am promis ca nu stau pentru rank, niciodata n-am stat..

Ca imi venea sa ii sterg papucu lu erow.. sa ma lase pe teren asta-i partea a 2-a..

Mai mult de atat nu vreau, doar la momentu potrivit.

Da' ce te face sa crezi ca m-am gandit la tine, ?! Ti-am dat vreodata impresia c-as avea parerea asta vizavi de tine?!

S4F Peiu Peiu, mersi de ajutor, sunt rari oamenii ca tine, tine minte data de 14 iunie, fac cinste da? E o promisiune.

Am iesit, miercuri teza la mate, ne auzim, :*

Felicitari celor cu rank-up, hai la mai mult! Salut!

@, Noapte buna ;3

@, Noapte buna si tie !

Am sa ies si eu NG <3 , felicitari celor care ati luat rank up.Fain war-ul de astazi, mi-a placut, am dat de mai multe ori clear noi ( ng-istii ) :)), deh, SUNTEM CEI MAI BUNI :))

Noapte buna tuturor, ne mai auzim maine in game, succes tuturor la scoala/liceu/facultate s.a.m.d

'neata, fetelor. Bah ce ploua... Se pare ca azi tre' sa stau ca puscariasu', inchis in casa. :| Nasol...

Nah, ce sincron frumos stiu sa faca unii. :)) Doar ca numa' unu' s-a tinut de promisiune. Pannik n-a m-ai vrut sa-mi faca post. :( Si, apropo de asta... Bah , prietenii tai din Pimps vor sa ne desparta, vezi?! :)) Ei nu-s de acord cu dragostea noastra. :( Momentan nu-i raspund aluia la reclamatii, din motive... tehnice. :))