Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Sa-mi lasi un download cand poti pentru skin, o sa-l incerc pentru rank 4 + :)))

@, O sa iei si tu ture acum de la Hawk =)) + sodomizare :D

Daca nu-mi spune pe joc tot degeaba, am auzit ca acum se fac multe conturi de forum cu nume la astia de rank5 din departamente si le fac aia cu acelas numar de topicuri si posturi, deci sa nu am incredere in astia =))

@, Poate dar suntem NG, nu se fac manarii la noi in factiune :)) doar afaceri cu turele si sodomizarile =))

Imi dai 20k si iti fac 5 ture. Imi dai 50k si duminica asta ma las sodomizat.

@, Nu, nu merge asa :)) , mai bine iti da hawk gratis ture si te sodomizeaza cand vrei tu :D

# Shaf de pagina # B|

Noo, oricum vad ca mi-o disparut folderul cu "models". Si aveam o gramada modele, nu mai stau sa le bag, imi bag ceva in el de folder si gata.

Imi dai 20k si iti fac 5 ture. Imi dai 50k si duminica asta ma las sodomizat.

Esti sigur ca doar platit faci ture sau vei fi sodomizat?! Eu tin antrenamentul duminica, deci... :D/

Salutare NG , asta ar putea fi ultimea mea seara in national guard, totul depinde de verdictul la raport [-o< :42:. In orice caz ati fost niste colegi minutati toti, si cei care au mai parasit NG pe vrute sau nevrute :(. Sunteti cei mai tari si va multumesc pentru aceasta sansa acordata in national guard. Va pupa yXK :X

@ stii ca pot sterge videoclipu' oricand, nu :)) ?

Stii ca m-am gandit si la asta si inainte sa il pun la semnatura l-am descarcat, nu?

@, Deci tu Honey o sa fi sodomizat de catre noi :)))

Te sustin in totalitate.

Sunteti liberi sa-ncercati. >:D<<'> Dar sunteti siguri ca asta va doriti cu adevarat? :-?

Edited by South Yenoh

Băăă, nu ştiu ce naiba se întâmplă, m-a blestemat careva, cand am dat să îmi uploadez raportu' a picat netu, şi a revenit pe la 20:40 :| ieri nu am avut curent sa vin la antrenament :| şi nici să fac învoire nu am putut...

Bad Karma, sa mor de nu... Forumul imi merge, pe RPG imi arata ca sunt colegi online, iar site-ul functioneaza fara probleme. Doar ca...

dOTJdHj.jpg

Si nu-i ca si cum mai erau 5 minute pana sa inchid celulele. :(

Bad Karma, sa mor de nu... Forumul imi merge, pe RPG imi arata ca sunt colegi online, iar site-ul functioneaza fara probleme. Doar ca...

dOTJdHj.jpg

Si nu-i ca si cum mai erau 5 minute pana sa inchid celulele. :(

Mda si tot asa si se mira dupa ca pleaca oamenii

@, razbunarea este dulce :X

Normal. Erow sa il pui si dupa ce i se termina inactivatea inca 3 ture ca sa isi revina in forta =))

SHAF DE PAGINA

Edited by VeveX ZEW