Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@yenoH, Ma HONEY, de cand ti-ai facut tu patiserie in Sibiu??? Tu ai furat idei de la Peiu si te extinzi si tu acum cu patiserii? Uite aici ce am eu in apropiere de liceu la care studiez zi de zi. Oferta buna, 1 + 1 gratis. Daca esti tu patronul vreau sa-mi fac abonament daca se poate

Aia-i de fatada, ca de fapt eu vand rachiu si tuica, e clubu' alcoolicilor autorizati. ;)

@, Ce sa zici si tu acum :))

Baieti... azi am implinit un an de cand sunt in National Guard. Vreau sa-i multumesc lui @@Ervin27, pentru sansa acordata aici. Nabule acum 1 an ai tastat "/invite maxim16"

Si cat mai stai?! :-??

Baieti... azi am implinit un an si 6 saptamani de cand sunt in National Guard. Vreau sa-i multumesc lui @Ervin27, pentru sansa acordata aici. Nabule acum 1 an si 6 saptamani ai tastat "/invite yenoH" :)):*

HUUUUUUUUUUUUUUUUU. Astia primesc + -uri la post ca m-au copiat pe mine. RUSINE DINU PATRICIU.

@@yenoH, Da de ce ma intrebi? Vrei sa scapi de mine? :(=((

Taci ma tu, de unde nu stii ca noi am gandit acele fraze inainte ta :-J:-?

Acum tu o sa-mi dai + ptr mi-am schimbat avatarul!

Edited by BlackHawk97

Baaah, va sparg.

Purtati onoarea invite-ului meu, cat traiti n-o sa mai aveti onoarea asta, ar trebuii sa ma venerati ca pe un ZEW, nimic nu stiti.

Tu ar trebui sa te multumesti ca inca te lasam sa postezi aici...

Salutare, baieti si fete. Am revenit de pe asa zisul "teren", in seara asta am dat de-o gramada de oameni sinistrii. Vreau sa-mi spal imaginea din cap cu ceva mai bun si-o sa incep cu discutiile, alaturati-va :))

Merci, @mag1c. O sa te venerz ca un ZEW pentru ca in urma cu un an, 10 luni si 23 de zile (cred), ai testat pentru prima data comanda [/invite [DGS]AlexCyo] sau "/invite si Id-ul pe care-l aveam atunci"

Edited by DGS AlexCyo

Tu ar trebui sa te multumesti ca inca te lasam sa postezi aici...

Salutare, baieti si fete. Am revenit de pe asa zisul "teren", in seara asta am dat de-o gramada de oameni sinistrii. Vreau sa-mi spal imaginea din cap cu ceva mai bun si-o sa incep cu discutiile, alaturati-va :))

Merci, @mag1c. O sa te venerz ca un ZEW pentru ca in urma cu un an, 10 luni si 23 de zile (cred), ai testat pentru prima data comanda [/invite [DGS]AlexCyo] sau "/invite si Id-ul pe care-l aveam atunci"

Salut.Cu siguranta si acum am poza de cand ti-am dat /invite,cauta-ma prin PM si vom vedea.Toti membri de atunci raman THE BEST.Pe vremea aia asteptai 1 an sa intri intr-un departament.

, ti-am dat plus pentru vorbele tale, nu pentru demisie. Chiar imi pare rau ca tre' sa ne parasesti, stiu, in mare parte, care-s motivele si, cu toate c-as vrea sa te conving sa mai ramai, te apreciez pentru ca stii care-s prioritatile in viata. Ai fost un membru foarte bun si aveai sanse mari sa ajungi departe, nu m-am inselat cand am dat testul cu tine. E o mare pierdere pentru noi plecarea ta si, cel putin cat voi mai fi eu in NG, oricand vei avea usa deschisa. Iti doresc multa bafta-n viata reala si sper sa ne mai "auzim" prin game. Oricand vei avea nevoie, daca voi putea sa te ajut cu ceva, apeleaza fara griji.

http://forum.b-zone.ro/topic/258173-propunere-d-transfer-departament-transfer/o propunere care ne-ar putea fi de folos atat noua cat si la celelalte departamente. Daca crezi ca ajuta ofera un +1.

Propunerea cu transferul mi se pare aiurea, ti-o spun sincer. Nu e cu nimic RP, plus ca ne-am petrece timpul teleportandu-ne dintr-o parte in alta, in loc sa umblam printre abuzeri. Nu-i vad utilitatea, sincer.

Dati si voi un +. EU zic ca ne-ar ajuta. http://forum.b-zone.ro/topic/258186-propunere-departamente/

Cand ai aplicat in NG stiai ca singura sursa de venit sunt doar accept-urile. Eu le dadeam cu 4k, pana sa ma "certe" lumea ca nu le dau cu 7k, asa ca acuma le dau cu 6,9k si-i oarecum ok. In plus, poti face bani din event-uri, din afaceri, din orice altceva.

Aia cu bonusul pe kill mi se pare o propunere ok, dar nu cred ca va fi acceptata, din pacate.

Ultima propunere, cea cu masinile... Pai e mai bine de un an de cand s-a tot propus, dar fara sa fie vreodata luata-n calcul. Raspunsul: NG e o armata, are masini de armata.

Salut, aruncati un ochi aici http://forum.b-zone.ro/topic/258214-propuneri-diverse/deoarece sunt sigur ca va fi pe placul vostru ce veti vedea. Nu ezitati sa acordati si un "+" mic acolo sa vada cei de sus ca jucatorii sunt interesati de acele lucruri.

Daca aveti si voi alte propuneri nu ezitati sa postati acolo, sau imi dati mie PM si postez eu.