Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci sa inteleg ca, mai nou tre` sa stau cu degetul pe F12 sa ii dau unuia CK? Bai frate, odata ce mesajul ala cum ca te-a omorat, inseamna ca acel cineva a contribuit cumva la moartea ta, fie ca te-a impuscat, calcat, taiat sau orice altceva. Ce nu e clar???

Edited by Major maxim16

Deci sa inteleg ca, mai nou tre` sa stau cu degetul pe F12 sa ii dau unuia CK? Bai frate, odata ce mesajul ala cum ca te-a omorat, inseamna ca acel cineva a contribuit cumva la moartea ta, fie ca te-a impuscat, calcat, taiat sau orice altceva. Ce nu e clar???

Datorită unor buguri sau a unor abuzuri, se doresc mai multe dovezi, care prezintă situația înainte de crimă.

, pentru treaba asta cu /call 112 a existat un PM intre anumiti R5+ NG si toti adminii 4, plus Kelton, Vinnie si Bobo. In urma discutiilor, lungi si anevoioase, am avut castig de cauza, iar mesajul de pe chat cu "X murdered you........" era de ajuns, pana s-au apucat niste unii sa faca bug abuse. De exemplu: eu-s in masina cu un civil si te omor prin DriveBy Calcat. Tie-ti apare mesajul si dai W5. Exemplele sunt multe, ideea e ca in 5 Departamente gasesti nenumarati abuzeri.

Da, @PyrOceL, dar, la fel, e, cel putin zic eu, imposibil, deoarece script-ul e limitat doar la doua spawn point-uri.

Nu e limitat la 2 /spawnchange, de exemplu in LV S.I ai /spawnchange la Driving School (hq), la casa unde ai rent si la Flying School (aeroportul parasit). E posibil sa faca, doar trebuie propusa.

Eram si eu fericit ca puteam folosi chestia aia cu /call 112 pentru a ma apara,ca astia pe care scrie Thug Life te omoara cand iti e viata mai draga :))

Si pana la urma,cand se introduce ce a propus maxim?

Nu e limitat la 2 /spawnchange, de exemplu in LV S.I ai /spawnchange la Driving School (hq), la casa unde ai rent si la Flying School (aeroportul parasit). E posibil sa faca, doar trebuie propusa.

Ar fi bine daca ar pune un spawnchange la jail. Ne-ar ajuta mult. Mergi si propune ce mai astepti :)

Cititi propunerea asta si dati +1 daca o considerati utila pentru NG.

Inseamna ca am fost prost informat, scuze.

Edited by yenoH

Deci este cea mai mare prostie ca nu poti acorda ck cand iti apare acel mesaj. Daca face DM pe tine de la distanta si nu ii vezi numele nu e buna dovada ca poate a tras altu din spate?

E cea mai prosteasca regula, nu are nici logica si nici sens...

Deci este cea mai mare prostie ca nu poti acorda ck cand iti apare acel mesaj. Daca face DM pe tine de la distanta si nu ii vezi numele nu e buna dovada ca poate a tras altu din spate?

E cea mai prosteasca regula, nu are nici logica si nici sens...

La fel si postul tau. Este lipsit de sens si logica.

Daca si tu esti de parere ca suntem nedreptatiti acorda +1 la aceasta sugestie, nu putem filma 24/24 ca sa acordam cop kill dupa ce s-a decis ca dovada "x murdered you, type /call 112 bla bla bla" nu mai este buna pentru a acorda cop kill.

http://forum.b-zone.ro/topic/259691-propunere-imbunaeftaaalire-sistem-call-112/#entry3907301

, propunerea ta e total lipsita de logica. E aiurea ce-ai scris tu acolo, macar de puneai niste poze, niste anim-uri. Tu-ntelegi ca toata treaba asta s-a dezbatut amplu, prin argumente de ambele parti, iar in prima faza am avut noi castig de cauza, dar, din vina unor abuzeri, s-a schimbat?! Nu mai faceti propuneri doar pentru +1, macar sa fie ceva folositor, nu ceva ce e refuzat din start.

Nick: Spazie

Rank: 2.

Data antrenamentului pentru care vrei să te învoiești : 27.02.2015

Motivul: De la un timp, netul îmi distruge buna dispoziţie.

Alte precizări: Preventiv !

Asta nu-i motiv de invoire... Aseara-ti mergea bine netu' can' ma trimiteai sa vanez fantome prin desert. Deci, nu va fi luata in calcul cererea ta. Vine FW-ul... :D/<:-P:-bd

Cititi propunerea asta si dati +1 daca o considerati utila pentru NG.

Inseamna ca am fost prost informat, scuze.

Dacă kelton vă bagă vouă tanc, puteți să-mi pregătiți de acum mormântul.

Dacă lași un tanc pe mâna lui yenoh, puteți spune de acum adio orașelor.

A propus maxim să vă bage niște autoturisme mult mai avansate pentru armată.

Deci, te informez de acum că kelton nu o să vă bage tanc. :(

Salut NG.

Dacă kelton vă bagă vouă tanc, puteți să-mi pregătiți de acum mormântul.

Dacă lași un tanc pe mâna lui yenoh, puteți spune de acum adio orașelor.

Deci, te informez de acum că kelton nu o să vă bage tanc. :(

Salut NG.

Perfect de acord! yenoH trebuie declarat pericol public si social. El nu stie sa mearga cu Patriotul si vrea tanc... E nebun!