Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, eu i-am dus pe baieti la Jail, sa facem un assist demn de NG. Doar ca multi au stat la bar, AFK-istii. =)) Cu toate ca n-ai fost la antrenament, aici te uitai ca mata-n frigider. =)) As' mai incerca ceva, dar e foarte complicat, adica e nevoie de multa rabdare. Facute 3 echipe, ce sa stea la fiecare banca, pentru fail la rob. Sau, si mai frumos, toti membri la o banca... Iti dai seama cum ar arata 30 de membri NG care sa fuga dupa 4 roberi?! :)) Cred ca nici 5 secunde n-ar dura toata treaba. :))

, esti noob. :-J

, eu i-am dus pe baieti la Jail, sa facem un assist demn de NG. Doar ca multi au stat la bar, AFK-istii. =)) Cu toate ca n-ai fost la antrenament, aici te uitai ca mata-n frigider. =)) As' mai incerca ceva, dar e foarte complicat, adica e nevoie de multa rabdare. Facute 3 echipe, ce sa stea la fiecare banca, pentru fail la rob. Sau, si mai frumos, toti membri la o banca... Iti dai seama cum ar arata 30 de membri NG care sa fuga dupa 4 roberi?! :)) Cred ca nici 5 secunde n-ar dura toata treaba. :))

Stiuuu :X

@@yenoH, Doamne ce la perfect mai prins =)) Am si salvat poza sa ramana amintire. :))

Pai idea asta o ziceam si eu mai sus, sa ne strangem toti NG(bine, astia online, cat mai multi ! ) si direct cand e un rob "viol".

La atatia NG le scoatem robu din cap cateva zile =))

Tu nu te mai plange pe facebook ca e iarna afara :))

AVETI SANGE IN ...., sariti pe /d :))

Edit: Nu era melodia aia

Edited by StapLeR

Neata soldateilor, am ajuns si eu la scoala si am citit acum ce uodate s-a facut. Mie mi se pare ca rapoartele automatizate in sfarsit incep semene pe rapoartele clasice.

Din pacate, am vazut ca la NG nu s-au bagat masini asa cum ne-au promis dar macar acum putem vinde un lawyer cu pretul de 15,000$.

Multumim Maxim de propunere.

Neata ! Mie unu imi plac updateurile.

lawyer cu pretul de 15,000$.
A meritat sa nu mai vand nici un lawyer, acum am 100 de puncte, ma fac de bani :))

"Suspecţii fără drept de predare vor avea o steluţă (*) alături de nivelul de wanted de deasupra capului."

Nu vor mai fi probleme pe /d cu cererea de /mdc. Bine depinde daca e destula dovada daca faci poza la suspect sa scrie " Wanted 6* " .

Prea tare Update-ul,acum nu mai avem cum sa gresim wanted,punctele vor fi contorizate(in viitorul apropiat probabil,sau deja s-a "activat" sistemul?) X_X

Ideea cu (*) dupa "Wanted X" e geniala :X ,pana acum pana dadeam noi /mdc,sau intrebam pe /d,muream de 10 ori X( ,mai ales cand vine cate un Robber la jail si spune ca vrea [/arrest],cand defapt el daduse [/rob],cat stam noi sa ne uitam pe /mdc,ne omora,ne dadea la casa,inca 5 minute pierdute,vino de la casa la jail,etc.Multumim @Kelton dar si celor care au venit cu ideea

Buna ziua , de ieri(doar astazi am indraznit sa scriu si eu) sunt noul vostru coleg ... sper sa ne intelegem bine si ne vedem la Jail !

Cam mult tupeu asa pe tine.

Welcome anyway.

@, Nu aveti pentru ce baieti. Tot ce am propus am incercat sa fie inspre binele nostru. Nu stiu de ce nu ne-a bagat masini dar ma voi interesa.

@, Da. Va fi modificat si in regulament. Pretul unui "/lawyer" va varia acum intre 4000$ si 15000$.@@Epical, Cu ideea asta a venit Zuga_Zuga din LSPD. O idee extraordinara. Am vazut ca sa cam modificat si comanda /su. Voi intra si eu in game sa vad ce si cum.

@, când prind aplicaţiile deschise :)).

Vrei cumva sa te intorci :> ? Daca da, trebuie sa treci de mine B-)

@, Alooo, mai putine post-uri ca-l intreci pe yenoh si dupa are boala pe tine, te pica la teste, stai chill o perioada =)).

Ba, de ce nu mi-ai zis cand a trebuit ca se contorizeaza posturile? Ca eu trebuia sa fiu pe primul loc :-L

Pleaca d-aici, ca maine ai simulare.

Atentie toata lumea, vineri, la ora 20:00, avem antrenament aerian. Ora 20:00, prezenti in linie la rustlere si echipati cu licenta de zbor :)