Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am intrat azi pe server dupa o buna perioada de timp, multe s-au schimbat, aproape sa nu recunosc serv :)) ma bate gandul sa ma reapuc... dar nu sunt inca hotarat :)) va puup baa :* EDIT: Ooo da, primul pe pagina, n-am mai prins asta de ani buni :)) 

Edited by PurpleKush

@ Gunnter ToV e clar ca trebuie sa revenim, sa-l reinviem :)) @ ConnerRM S4F ce zici? Te bagi? :)) @ Hawk ToV  pe tine te sodomizam cu tot cu HA-ul tau :)) @ Peiu S4F ba lasa cazarma si hai pe samp :* @ yenoH tu? ai murit? te pupa fratele, mai intra p-aici macar nebune, unde drac e spam-ul de alta data? @ waxioSCYO tu? tot la curve? mai lasa-le drq :)) @ Zoli  te pun capra daca nu mai scri p-aici va puuup @ bbomber83 imi place cum mentii in NG, apreciez, te pup 

Edited by PurpleKush

On 10/3/2022 at 10:16 PM, PurpleKush said:

@ Gunnter ToV e clar ca trebuie sa revenim, sa-l reinviem :)) @ ConnerRM S4F ce zici? Te bagi? :)) @ Hawk ToV  pe tine te sodomizam cu tot cu HA-ul tau :)) @ Peiu S4F ba lasa cazarma si hai pe samp :* @ yenoH tu? ai murit? te pupa fratele, mai intra p-aici macar nebune, unde drac e spam-ul de alta data? @ waxioSCYO tu? tot la curve? mai lasa-le drq :)) @ Zoli  te pun capra daca nu mai scri p-aici va puuup @ bbomber83 imi place cum mentii in NG, apreciez, te pup 

Aplicatiile sunt deschise, te poti intoarce

On 10/3/2022 at 10:16 PM, PurpleKush said:

Agentii mei sunt cea mai periculoasa mafie

On 8/15/2023 at 11:33 PM, RW Soriin said:

bate vantu' pe aici 

Chiar bate vantul, ce mai ziceti, cum mai sunteti?

ce liniste mortuara pe aici..

se vede ca s-a cam dus perioada cu samp-ul. :))

On 10/7/2022 at 4:41 PM, bbomber83 said:

Aplicatiile sunt deschise, te poti intoarce

esti talent, am intrat amandoi in NG, cam in aceeasi perioada, eu la rang 5 mi-am dat demisia dupa o perioada, tu ai ajuns lider. GGGGG! ❤️ 

57 minutes ago, EduardLFC said:

Mama, chiar nu se mai intra pe forum deloc? :)) 

Nu prea, acum discordul e la putere, dar nici acolo nu e activitate.

2 minutes ago, EduardLFC said:

Ce faci?

Cum merge treaba?

Numai ce am intrat la PC sa acord premile de la misiunea saptamani, treaba merge brici momentan. Dar tu?

3 hours ago, EduardLFC said:

Putin pe forum, n-am mai intrat de mult. :)) 

Aveam de gand sa ma reapuc.. dar nu stiu daca o sa am timp.

Daca nici acum in sezon de iarna nu ai timp...e clar.

On 11/21/2024 at 8:08 AM, EduardLFC said:

Pai ce importanta are sezonul? :))

Eu lucrez. Am liber abia doua zile. 24 si 25 dec. :)) 

buna dimineata!

Toti lucram ceva altfel nu putem supravietui, acum daca lucrezi 'doispe mi de ore' e alta treaba, ma refeream la anotimpul in sine ca se intuneca mai devreme si nu ai ce face altceva decat sa pierzi vremea la un calculator ma gandesc(generatia noastra). Afara(in zona mea) e asa de frig seara de nu poti sa stai.