Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata eu sunt la scoala ce faceti ??? Eu nu voi ajunge la antrenament deoarece trebuie sa invat pentru Maine la geografie am teza dabea astept sa termin toate tezele.

Cine nu poate sa ajunga la antrenamente , trebuie sa faca cerere de invoire pentru a nu fi sanctionat .

Edited by Calin NG

Salutare all! O sa incerc sa ajung si eu la antrenament ca am ore de la ora 19. In caz ca nu ajung fac cerere de invoire :(

Dragi soldati , imi pare rau sa va anunt dar antrenamentul din seara asta nu se va mai tine din diverse motive (eu am probleme de sanatate , micky si steficu au de invatat) + ca multi nu o sa vina pentru ca au deasemenea de invatat pentru teze , e Steaua - Rapid ... etc , va asteptam Sambata la 20:30 la urmatorul antrenament.

Asta e vrajeala lui Legic , doar ca sa vada meciul Steaua-Rapid :))

@ Glumesc . Sa te faci mai bine de cat erai .:)

Antrenamentul il voi tine eu pana la urma. Data fiind situatia, participa cine doreste, restul fiind invoiti datorita deciziei pe ultim moment. Pentru cei ce doresc sa participe ii astept la HQ

Dragi soldati , imi pare rau sa va anunt dar antrenamentul din seara asta nu se va mai tine din diverse motive (eu am probleme de sanatate , micky si steficu au de invatat) + ca multi nu o sa vina pentru ca au deasemenea de invatat pentru teze , e Steaua - Rapid ... etc , va asteptam Sambata la 20:30 la urmatorul antrenament.

iti urez insanatosire gravnica.

tu esti cu noi in factiune?

E [bis]Kaddlylack.

Neata! Azi e o zi usoara de scoala dupa calculele mele, iar maine fac doar 2 ore, deci e aproape week-end.

Ce nebunie e cu biletele astea la meciu Vaslui-Timisoara . Poate nu prind ca mor ...

@ Un pronostic la Sc Vaslui-Fc Timisoara ? ;;)