Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sal la baieti. Am venit de la dentist..mi-am scos maseaua, gata..

Ne-auzim mai pe seara in game, daca nu intru in GTA 4 :)) pana una alta, ies pe afara, ca-i soare si frumos.

'neata, golanilor. Haosenie, ai reusit sa rezolvi, in sfarsit, cu maseaua?! Sper sa nu te apuce alta sau altceva de acuma. :))

Am dat o raita pe la shooping, ca-s reduceri. Nu mi-am cumparat mai nimic. :)) Mai stau putin pe acasa si ies pe traseu. E vara si aici, nu numa' la Tecuci. :))

Va pupa Yenoh. Aveti grija de nelegiuitii de pe server. Wanted si kill. :))

Bafta in continuare baieti. Aici m-am simtit cel mai bine si sper sa mai traiesc macar odata experienta asta, dar se pare ca s-a dus si vremea mea de NG pe moment, sper ca o sa mai fim colegi candva, daca nu aici, poate in alta factiune. Mult noroc la toti!

Bafta in continuare baieti. Aici m-am simtit cel mai bine si sper sa mai traiesc macar odata experienta asta, dar se pare ca s-a dus si vremea mea de NG pe moment, sper ca o sa mai fim colegi candva, daca nu aici, poate in alta factiune. Mult noroc la toti!

Ba esti prost, pleci ptr ca ti-am dat acel AV :| ?

@, acum pe bune, ai fost de fata, erai pe G la patriotul pe care il conduceam si ai vazut tot ce s-a intamplat. Plus ca ti-am explicat si dupa aia cand m-ai intrebat, dar presupun ca nici nu ai privit chatul, cand vezi ca scrie altcineva ce mai conteaza, ca oricum zice "bla bla neimportant bla bla".

Edited by Veve

@, acum pe bune, ai fost de fata, erai pe G la patriotul pe care il conduceam si ai vazut tot ce s-a intamplat. Plus ca ti-am explicat si dupa aia cand m-ai intrebat, dar presupun ca nici nu ai privit chatul, cand vezi ca scrie altcineva ce mai conteaza, ca oricum zice "bla bla neimportant bla bla".

El spre deosebire de tine nu facuse DM, am anuntat si la inceputul antrenamentului, cine face DM risca sa fie sanctionat, tu erai deja la a 2 a abatere.

Mi-a dat fw, aveam un av apoi silence mi-a mai dat unu si nu am iesit.

Esti nab. Prima seara in Turda, ma pun la somn. Noapte buna.

Mi-a dat fw, aveam un av apoi silence mi-a mai dat unu si nu am iesit.

Esti nab. Prima seara in Turda, ma pun la somn. Noapte buna.

Stai linstit ca nu am iesit deoarece am facut 2/3, e a 3 sau a 4 oara cand facusem 2/3. Bafta in continuare baieti, asta e ultimul meu post in sectiunea asta pentru o perioada de timp.

P.S: BlackHawk ai zis ca am avut 2 bateri, una e asta cand am tras in peiu dar cealalta care e?

Edit: deci sa zicem, m-ai sanctionat ca eram la a 2 abatere, deci nu prea m-ai sanctionat ca am tras in peiu ca mi-a furat masina, m-ai sanctionat fiindca te-am omorat pe tine. Bun, si iti amintesti de ce te-am omorat, nu? Se vede ca tu esti omul perfect, chiar daca faci o greseala, scapi prin altcineva, pe mine unul gluma aia care mi-ai spus-o atunci in masina chiar m-a deranjat si de aia te-am omorat, dar asa zisul om perfect se vede doar pe el, nu se gandeste si la altii sau cum afecteaza ceva pe altii. Si sa nu aud acum ca zici ca si eu faceam mereu inainte glume despre tine, ca de parca tu nu faceai non-stop despre mine.

Edited by Veve

Stai linstit ca nu am iesit deoarece am facut 2/3, e a 3 sau a 4 oara cand facusem 2/3. Bafta in continuare baieti, asta e ultimul meu post in sectiunea asta pentru o perioada de timp.

P.S: BlackHawk ai zis ca am avut 2 bateri, una e asta cand am tras in peiu dar cealalta care e?

Ti-am zis in game, zic si aici, prima abatarere a fost momentul cand mai omorat pe mine.

'neata, golanilor. Haosenie, ai reusit sa rezolvi, in sfarsit, cu maseaua?! Sper sa nu te apuce alta sau altceva de acuma. :))

Da ... eram galben la fata, sau alb ca varu`..speriat de moarte :)) cand m-am dat jos de pe scaun, dupa ce mi-am scos`o, ma luase cu ameteala =))

Joi am programare la 10:00 pentru alti 2 de plombat. Scap cu astia repede si nu mai am probleme :))

Ce sa zic .. bafta mai departe.. te pup :* gay :))

Hai sal la baieti. Abia am intrat in casa. Prea frumos afara...nu`mi mai arde de samp / PC, etc...nici GTA 4 n-am mai jucat =)) si am jocul la 50 % complete =)) hahhaha in 2 zile..

Ce sa zic .. trebuie sa-mi fac timp de raport..dar ziua cand sunt multi la jail..ca seara nu gasesti nimic, de ex la ora asta ...

Ma bag la somn...maine iar am desteptarea cu noaptea in cap...va pup nb daca aveti timp uitati-va aici ca nu regretati :))), e criminal baiatu asta si foarte sincer :)))) !!!!

https://www.youtube.com/watch?v=Ngzw5YlgiQ8&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=pIJ9c8C47xw&feature=youtu.be

Sincer. Am ras cu lacrimi.

Neata azi am primul meci. Vorbim mai tarziu.

Ma bag la somn...maine iar am desteptarea cu noaptea in cap...va pup nb daca aveti timp uitati-va aici ca nu regretati, e criminal baiatu asta si foarte sincer !!!!

Toate ca toate, da' eu am dat Alt-TAB de 69 de ori, crezand ca au innebunit prietenii mei de pe FB si e vreo polemica aprinsa... Fain rau tipu'. :))

Sincer. Am ras cu lacrimi.

Neata azi am primul meci. Vorbim mai tarziu.

Sincer... aberezi. Sigur a spart unu' o ceapa in camera, de asta ai avut lacrimile. Bafta la meci. ;)

Hai 'neata, fetele! Nu-i foarte mult SPAM la aplicatii... Oare de ce?! :-?? A uitat lumea ca "WE ARE THE BEST"?! Tre' sa le reamintim cumva. :))

Aseara a fost liniste totala, niciun eveniment demn de consemnat. Chiar prea linistit, daca ma gandesc bine. Pana si la 69 Piers era liniste totala. Atat de liniste, incat l-am luat pe Tinitou cu noi in patrula. :)) Apropo de asta, toti DM-istii de la 69 Piers sunt baieti faini, doar ca iubesc sa omoare gabori. :))

Ne vedem mai tarziu prin joc. Afara-i nasol, ploua, deci azi stau pe acasa. Va pupa Yenoh. :*

Salutare, baieti, eu am plecat la meci. Am fost ales in echipa scolii la fotbal si trebuie sa le arat ce pot :))

Cred ca-i mai bine asa, fara spam la aplicatii, vor mai fi cu siguranta, trebuie sa mai asteptam putin si apoi, dupa ce raspunde, testerii vor avea viata grea, d-abea astept :X

Intre timp, pe B-Zone...

Nickname: Carn
Level: 35
For how long you play on b-zone? 1 year
Real Age: 19
Gender (male / female): Male

Doar ca... A primit un "cadou" de la nasu' Kelton. :)) Ce Dumnezeu se intampla, vin BAN-urile peste NG?! :))

Asa ca, nasicu' Alex, se mai subtiaza lista cu aplicatiile. :))

Toate ca toate, da' eu am dat Alt-TAB de 69 de ori, crezand ca au innebunit prietenii mei de pe FB si e vreo polemica aprinsa... Fain rau tipu'. :))

Sincer... aberezi. Sigur a spart unu' o ceapa in camera, de asta ai avut lacrimile. Bafta la meci. ;)

Hai 'neata, fetele! Nu-i foarte mult SPAM la aplicatii... Oare de ce?! :-?? A uitat lumea ca "WE ARE THE BEST"?! Tre' sa le reamintim cumva. :))

Aseara a fost liniste totala, niciun eveniment demn de consemnat. Chiar prea linistit, daca ma gandesc bine. Pana si la 69 Piers era liniste totala. Atat de liniste, incat l-am luat pe Tinitou cu noi in patrula. :)) Apropo de asta, toti DM-istii de la 69 Piers sunt baieti faini, doar ca iubesc sa omoare gabori. :))

Ne vedem mai tarziu prin joc. Afara-i nasol, ploua, deci azi stau pe acasa. Va pupa Yenoh. :*

Nabule am ZIS sincer pentru că a zis peiu ce sincer e . și am râs calUmea lacât de sincer era . nu te oftica .

Nabule am ZIS sincer pentru că a zis peiu ce sincer e . și am râs calUmea lacât de sincer era . nu te oftica .

Ba ma oftic, ce?! Tu ai ras cu lacrimi, eu... doar am ras. :))

Mi se pare super tare SS-ul asta pentru o aplicatie in NG. =)) Nici daca vroia nu-i iesea asa. =))

sa_mp_060.png

@ - I have received unban! :| I lost nothing! Keep calm!

Sorry for post!

Don't take this personal. Just amused me. :)

Unu cu cop kill fuge dupa Maverick, eu cu Reboot nu reusim sa il oprim dar ce facem fugim si noi dupa Dodo sa facem DB ca la antrenament... Aici trebuie sa ii multumim lui , s-a vazut ca antrenamentul a dat roade :X explodam Maverick dar omu isi da suicide prin innec...Il prindem iar pe Aero LV si il ciuruim. Dupa ii dau clasicul mesaj :

dLB0mED.jpg

La care imi si raspunde :

UZXhL3h.jpg

Mai spuneti ceva :))) ;;) Daca nu e NG forta serverului...atunci cine sa fie

Abia astept war-ul cu FBI !!!

Ma bag la somn va :* noapte buna !!!

SHAF DE PAGINA BAAA !!!!

Edited by S4F Peiu

Iau pagina si-ti dau in cap cu ea. :))

Oricum, tot server-ul stie ca NG e baza. De asta si toata lumea ne uraste, incearca sa ne puna piedici. Ciudat e ca nici asta nu prea le iese. :))

Cel mai important lucru in departamentul asta, ceea ce nu prea intalnesti asa des, este ca suntem intr-adevar o echipa. ;)

Hai, culca-te, ca ne-ai plictisit destul. :)) Noapte buna, Peiule.

Unu cu cop kill fuge dupa Maverick, eu cu Reboot nu reusim sa il oprim dar ce facem fugim si noi dupa Dodo sa facem DB ca la antrenament... Aici trebuie sa ii multumim lui , s-a vazut ca antrenamentul a dat roade :X explodam Maverick dar omu isi da suicide prin innec...Il prindem iar pe Aero LV si il ciuruim. Dupa ii dau clasicul mesaj :

dLB0mED.jpg

La care imi si raspunde :

UZXhL3h.jpg

Mai spuneti ceva :))) ;;) Daca nu e NG forta serverului...atunci cine sa fie

Abia astept war-ul cu FBI !!!

Ma bag la somn va :* noapte buna !!!

SHAF DE PAGINA BAAA !!!!

Cica voiam sa postez un response cu o poza, dar cica comunitatea nu accepta extensia pozei -.-

Mno, acu am ajuns si eu acasa, probabil o sa ma bag la cateva teste si na, mai vorbim in-game.

Edited by BlackHawk97

Ce inseamna sa ai puterea de a reinvia si sa te sperii de moarte de un politist :))

• Nickname-ul tau:dog.box

• Nickname-ul celui reclamat:pingMANN[VIP]

• Descrierea situatiei:Un player m.a rugat sa.l omor si domnul ping mi.a dat wanted

• Martori:Mihai[K];XxShoppingxX

• Dovezi (Screnshot): http://imgur.com/Xa1hDON ;http://imgur.com/HLmX7EY

Dog.Box, nu mai plange... Pune mana pe-o portocala si vei vedea ca totu' va fi bine. Uite, dovada!