Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ba mai respirati si voi putin :)) in decurs de 24 de ore se fac aproximativ 3 pagini aici :))

Acum am ajuns si eu acasa, ne auzim in game va tzuc

@,Vezi ca-mi cer drepturile de autor ! :))

Platesti o taxa daca vrei sa-mi folosesti fraza. B-)

Generalu', stiu eu ca n-ai tu suflet sa ma jacmanesti. Deci sunt de acord, platesc drepturile de autor. :) Acuma ramane sa fac rost si de reclamatii. :)) Azi numa' "promisiuni" desarte au fost. :))

@,Vezi ca-mi cer drepturile de autor ! :))

Platesti o taxa catre Alex daca vrei sa-mi folosesti fraza. Vorbiti mai multe cu el aici sau in game, vedeti voi :)

Corect, am ajuns la o intelegere cu Erow, eu il invat sa joace FIFA 11 in schimbul taxei. Taxa este in valoarea de 1.000$, m-am gandit la bugetele fiecaruia, accept banii si in doua rate.

Salutare, eu sunt plecat acest week-end de acasa, sunt la niste prieteni de familie undeva langa Mangalia, 20 KM distanta. O sa vin duminica pe la 13:00, cred. M-am uitat la un film ("Veronica Mars") si cam atat, ma duc urgent la WC :))

@, Distracție plăcută!

Eu am ieșit, m-au obosit cei din TTB :)), m-am dus de vreo 7-8 ori dupa ei, toti cu combat ... dar nu prea au rezistat, ce-i drept au învățat să facă DM. :))

Noapte bună, care mai e on.

@, Distracție plăcută!

Eu am ieșit, m-au obosit cei din TTB :)), m-am dus de vreo 7-8 ori dupa ei, toti cu combat ... dar nu prea au rezistat, ce-i drept au învățat să facă DM. :))

Noapte bună, care mai e on.

De unde distractie, ma uit laa masini de vanzare pe internet si ascult muzica, din pat, ce-i drept, am acces la laptop aici, e mai interesant :))

Da' ce s-a intamplat cu cei din TTB? Astia nu faceau DM?

Ba crek am ajuns si eu acuma ca voi sa stau noaptea pe aici, ce noapte ca deja e dimineatza imediat, n-am dormit toata noaptea ca am baut un energizant si imi caraie o pasarica la geam, nu ma lasa nici cum sa dorm, pana mea, aiurea rau :)).

Da' ce s-a intamplat cu cei din TTB? Astia nu faceau DM?

Offff, iar' esti degeaba. #-o TTB-ul e pasnic, ei nu fac din astea. Nici nu stiu sa tina armele-n mana, dapai DM. N-ai vazut, zilele trecute, ce era pe /d can' s-a zis ca-i DM la TTB?! Multi dintre noi, inclusiv eu, am mers acolo sa ne convingem ca nu-i vreo pacaleala, nu pentru puncte. :))

Ba crek am ajuns si eu acuma ca voi sa stau noaptea pe aici, ce noapte ca deja e dimineatza imediat, n-am dormit toata noaptea ca am baut un energizant si imi caraie o pasarica la geam, nu ma lasa nici cum sa dorm, pana mea, aiurea rau :)).

Generale, pai treaba-i asta?! Trebuia sa ucizi pasaric. Aveai asigurata si o masa, cu o cazia asta. :))

'neata, fetelor. Iar m-am trezit obosit, da' ma culc indata la loc. E foarte simpatic, la ore matinale, cand suni pe cineva sa-l intrebi "ce faci, dormi?!". "Nu, dau cu var pe casa scarii". :-  Imi bag un film si sper sa adorm.

Va pupa Yenoh! :*

Neata soldati. Ce mai faceti? Imi pare rau ca cativa dintre voi ati ptimit FW aseara din cauza absentei la antrenament dar trece nu-i bai ;)

Eu tocmai ce m-am trezit si am zis sa mai trec si pe la discutii ca vai cat timp am de cat nu am mai postat aici :))

Ne auzim prin game.

cand mai patesti asa ia ceva din casa si arunca in pasarica si incalzeste-ti o cana cu lapte. laptele anuleaza toate efectele + ca te relaxeaza.

Uite ma ajung si eu acasa linistit ma conectez la joc, totu bine liniste si frumos, ma asteptam sa fiu singur ca in ultimele zile si AlexCyo m-a lasat singur si deodata :

hiKBI8a.png

Zi tu cum sa nu te sperii :)) !

Gluma gluma dar haideti in joc sa ma ajutati sa deschid portile la Jilava, ca sa termin si eu raportul :)) !

Edited by S4F Peiu

, eu sa ma trezesc cu asa o surpriza imi dau singur /uninvite. Nu stiu cum, sparg server-ul, da' tot imi dau. :42:

Apropo, inca n-am putut vorbi de ce m-ai rugat aseara. M-am intalnit cu el, da' era ocupat cu niste DM-isti. Sau de fapt i-a scapat pe aia de mine, daca ma gandesc mai bine. :)) A fost si-o chestie amuzanta, ca tot intrebau aia de ce nu pot misca, aveau /freeze. =))

@, Nu cred.

Acum m-am trezit si eu, aseara la 19:30 m-am pus in pat ca ma durut capu, pe la 20 am adormit =))
Ne auzim in game $@L

EDIT:

Icsem uite, partea 1- de aici te uiti tu la restu https://www.youtube.com/watch?v=gEzFHvQ5f98 o sa vezi ca pare interesant..

Edited by pH zEk0

Uite ma ajung si eu acasa linistit ma conectez la joc, totu bine liniste si frumos, ma asteptam sa fiu singur ca in ultimele zile si AlexCyo m-a lasat singur si deodata :

hiKBI8a.png

Zi tu cum sa nu te sperii :)) !

Gluma gluma dar haideti in joc sa ma ajutati sa deschid portile la Jilava, ca sa termin si eu raportul :)) !

Da, a fost destul de instantaneu, banuiam ceva dimineata c-o sa plec, dar nu era sigur, pana la urma s-a intamplat, dupa 30 de minute dupa ce am terminat orele, amm plecat :)) Ma rog, mai rabda si tu putin... maine vin acasa :)) Mi-e ciuda ca nu l-am prins si eu pe Ervica la ora aia :|