Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, Nu ii mai zice nimic am rezolvat :* !

, Nu avem nici o activitate continua /wank linistit nu te deranjeaza nimeni :)) !

, Ba nu stiu ce faci cum vi cand vi, dar cum ajungi acasa imi dai modul ala al tau de pe Infernus...Daca nu mi-l dai, nu stiu ce fac cu tine dar nu o sa o duci bine mult timp :)) ! Asa ca ai grija il vreau neaparat :)) !

Edited by S4F Peiu

Observatii:
  • Pozele care contin confiscate + Kill le-am pus numai la Kills cum mi-ai spus !
  • Intr-o poza la deschisul celulelor mi-am pierdut capul. Vorbesc serios nu apare [:|] !

Bah, Peiule, cum Dumnezeu sa-ti pierzi capu'?! =)) Mari nebuni mai sunt pe aici, sa moara iCSEM.

Bah, Peiule, cum Dumnezeu sa-ti pierzi capu'?! Mari nebuni mai sunt pe aici, sa moara iCSEM.

Ce vrei ma daca asa s-a intamplat :)))), vroiam sa termin pauza sa ma duc sa iau un freeway sa ii dau foc si sa fac pe Nicholas Cage dar saracu meu cap a revenit la loc si mi-a spulberat toate visele =)) .

Care sunteți ON, la 22 să veniți la jail că deschid celulele.

Sper să nu am ghinionul pe care l-a avut Paiu, să se dea restart la server și să nu apuc să inchid celulele . :))=))

@pingMANN, am patit-o si eu pe asta, sa se dea restart chiar la /closecellsall. Si venea dupa ce, cu o seara inainte, fusesem omorat tot in aceeasi situatie.

Dar ce spui sa fii ucis cu un coleg, un membru NG, langa tine, cand dai sa scrii /closecellsall?! Am deschis degeaba, dar am toata saptamana in fata. :)

Apropo... In fostele aplicatii era o intrebare despre spiritul de echipa, daca-l aveti. Nu stiu cum e in astea noi. Dar la multi colegi, din pacate, dispare complet acest spirit. Pacat. :(

Dar ce spui sa fii ucis cu un coleg, un membru NG, langa tine, cand dai sa scrii /closecellsall?! Am deschis degeaba, dar am toata saptamana in fata. Apropo... In fostele aplicatii era o intrebare despre spiritul de echipa, daca-l aveti. Nu stiu cum e in astea noi. Dar la multi colegi, din pacate, dispare complet acest spirit. Pacat.

Stiu de cine vorbesti, dar azi cand era doar el si Pingmann pe server m-au ajutat sa deschid, chiar daca avea raportul facut.

Sunt sigur ca daca putea sa actioneze o facea, dar nu cred ca a apucat.

Cred că m-a înjurat Peiu. Nu imi apărea jos în dreapta când dădeam /time, și nu am avut cum să fac ss când le-am inchis ...

Tu ce vrei ba :))), nu te-am injurat ca m-ai ajutat si tu azi sa deschid asa ca taci :)) !

Ma duc sa beau o bere revin in o ora doua va pup :* !

Apropo... In fostele aplicatii era o intrebare despre spiritul de echipa, daca-l aveti. Nu stiu cum e in astea noi. Dar la multi colegi, din pacate, dispare complet acest spirit. Pacat. :(

Finule, te-au lasat baietii la greu? Urat din partea lor, eu i-as demite pe toti... :))

Am terminat rapoartele de activitate, pentru nelamuriri ma contactati pe mine, pentru plansetele din pricina acestui fapt, daca exista, contactati-l pe Ervica, el se ocupa de acest compartiment :))

Ba frate, intarzie OMU 5 MINUTE MA, 5 MINUTE, (+ 20 la edit) si ia FW, doamne feri' ma, deci trebuie facut ceva cu regulile astea ca ajungem la disperare. Cum frate sa iau FW, dupa ce ca muncesc ca spartul, iau 2 BEST-URI la raport, am fost si eu sa-mi iau ceva de mancare sa-mi pregatesc sa mananc o supa ceva, si cand am venit pur si simplu, am pierdut notiunea timpului avand in vedere ca inainte la 17:00 era intuneric, de unde sa stiu ca la 20:00 inca e zi.. si pur si simplu ma trezesc in casa la ora 20:00 cu raportul nefacut.. deci viata asta imi joaca feste.. Nu pot sa cred. Oricum, nu sunt in postura sa comentez. Imi accept sanctiunea. Ne vedem pe joc. cya!

Ba frate, intarzie OMU 5 MINUTE MA, 5 MINUTE, (+ 20 la edit) si ia FW, doamne feri' ma, deci trebuie facut ceva cu regulile astea ca ajungem la disperare. Cum frate sa iau FW, dupa ce ca muncesc ca spartul, iau 2 BEST-URI la raport, am fost si eu sa-mi iau ceva de mancare sa-mi pregatesc sa mananc o supa ceva, si cand am venit pur si simplu, am pierdut notiunea timpului avand in vedere ca inainte la 17:00 era intuneric, de unde sa stiu ca la 20:00 inca e zi.. si pur si simplu ma trezesc in casa la ora 20:00 cu raportul nefacut.. deci viata asta imi joaca feste.. Nu pot sa cred. Oricum, nu sunt in postura sa comentez. Imi accept sanctiunea. Ne vedem pe joc. cya!

pateu intreaba-l pe yenoh cat a stat la jail pana a luat rank 2!

Teoria si iesirea ta nu au nici o relevanta. Cunosti destul de bine regula, iar ea este foarte clara. Poti posta raportul in orice zi a saptamanii, nu neaparat astazi, daca se deschidea topicul astazi era altceva, plus ca ai avut putine puncte si imediat puteai sa-l postezi. Singurul lucru nasol este ca nu este recunoscuta "munca" petrecuta in joc, care de fapt este o distractie sau o relaxare. Apropo, urmatorul raport va avea acelasi numar cu cel de astazi, 5, pentru ca nu a fost anulat, a fost invalid, adica nu exista. Rapoartele postate dupa ora 20:00 nu mai sunt recunoscute de catre soft.

Yenoh a stat mult timp c-a fost fraier :))

Edited by DGS AlexCyo

KaZzy13x Aici nu e vorba de rank 2. Pur si simplu pentru cateva minute in + sa iau FW.... asta ma deranjeaza. -.-

Teoria si iesirea ta nu au nici o relevanta. Cunosti destul de bine regula, iar ea este foarte clara. Poti posta raportul in orice zi a saptamanii, nu neaparat astazi, daca se deschidea topicul astazi era altceva, plus ca ai avut putine puncte si imediat puteai sa-l postezi. Singurul lucru nasol este ca nu este recunoscuta "munca" petrecuta in joc, care de fapt este o distractie sau o relaxare. Apropo, urmatorul raport va avea acelasi numar cu cel de astazi, 5, pentru ca nu a fost anulat, a fost invalid, adica nu exista. Rapoartele postate dupa ora 20:00 nu mai sunt recunoscute de catre soft.

Yenoh a stat mult timp c-a fost fraier :))

Cunosc destul de bine regula. Iar teoria mea este urmatoarea. Am pierdut notiunea timpului, lucru care a dus la asta, nu-mi place sa postez raportul cu 69 de zile inainte. Fiindca nu-l mai pot edita dupa ce l-am pus. Mi-se incarca cu o poza pe minut. Oricum, acum nu mai conteaza. Am zis ca-mi accept sactiunea, vrei sa-ti desenez? Si apropo, de catre soft? huh... daca zici tu..

Edited by Rough17

Am iesit si eu, sunt rupt :))

Ne auzim maine la sedinta/antre, sper sa reusesc sa ma trezesc, imi pun alarma :))

KaZzy13x Aici nu e vorba de rank 2. Pur si simplu pentru cateva minute in + sa iau FW.... asta ma deranjeaza. -.-

Cunosc destul de bine regula. Iar teoria mea este urmatoarea. Am pierdut notiunea timpului, lucru care a dus la asta, nu-mi place sa postez raportul cu 69 de zile inainte. Fiindca nu-l mai pot edita dupa ce l-am pus. Mi-se incarca cu o poza pe minut. Oricum, acum nu mai conteaza. Am zis ca-mi accept sactiunea, vrei sa-ti desenez?

Incepi sa iei o atitudine care te poate afecta pe viitor, ce-ar fi sa desenez si eu asta:

Am terminat rapoartele de activitate, pentru nelamuriri ma contactati pe mine, pentru plansetele din pricina acestui fapt, daca exista, contactati-l pe Ervica, el se ocupa de acest compartiment

Sanctiunea vine si fara s-o accepti tu, si daca ai zis c-o accepti... nu cred ca mai trebuia sa ne arati ca de fapt nu o accepti :))

@@pingMANN, noapte buna

@, noapte buna

Edited by DGS AlexCyo

DGS AlexCyo Oke... oricum, nu cred ca are sens sa ne certam pentru un joc. Ne auzim, seara buna!

Evident, sunt pe un loc care nu-mi permite sa promovez astfel de actiuni, eu trebuie sa ofer lumina colegilor, am facut-o si acum. Noapte buna.

Da, bun, daca credeti ca nu sunteti luminati cum trebuie, spuneti. Eu acum sunt intr-o umbra si nu stiu la ce film sa ma uit, puteti sa m-ajutati?

Am ajuns si eu acasa si nu prea imi place ce vad aici la discutii !

, nu te inteleg..aveai timp sa postezi raportul dimineata daca nu vroiai in alte zile, nu poti sa te iei de Alex pentru ca el pur si simplu urmeaza niste reguli...Am stat la jail o luna si crede-ma cand zic ca am stat am stat, nu trebuia nimeni sa ma strige pe /r sa ma duc pentru ca acolo eram. Si eu si Honey la fel, ne bateam (vorba vine) care sa dea punish mai repede... Ne stiau toti DM-isti care intrau in jail.

Si inca o data de Alex nu poti sa te iei, el e singurul care explica la rapoarte in detaliu ce gresesti si ce sa eviti. Tot ce stiu acum stiu din cauza lui si a lui Haos sti de ce? Uite ce tutorial au facut pentru NG, nu orice factiune are tutorial si nu cred ca mai exista cineva care a facut asa ceva pana acum -> Click tot ce scrie in primul post facut de Erow e facut de el si de Haos. Mai bine incearca sa inveti din greseli, mie FW care l-am primit cand eram rank 1, mi-a prins bine pentru ca am avut timp sa acumulez mai multe experienta. Ai grija pe viitor !

, nu stiu filme, daca ma intrebi de seriale am ce sa iti spun. Si nu ma face sa ma repet iar, vreau neaparat modul ala care il ai pe INFERNUS. VREAU VREAU VREAU :))) !

Nu am chef de joc acum ma las pe /sleep si o sa ma uit la Game Of Thrones va pup :* !

, nu stiu filme, daca ma intrebi de seriale am ce sa iti spun. Si nu ma face sa ma repet iar, vreau neaparat modul ala care il ai pe INFERNUS. VREAU VREAU VREAU :))) !

Nu am chef de joc acum ma las pe /sleep si o sa ma uit la Game Of Thrones va pup :* !

Am gasit ceva, "Stag" (2013), pare destul de interesant, e o comedie. E vorba de-o petrecere a burlacilor, ii dau play :))

Cum a fost afara, a intrat bine berea?

Am gasit ceva, "Stag" (2013), pare destul de interesant, e o comedie. E vorba de-o petrecere a burlacilor, ii dau play Cum a fost afara, a intrat bine berea?

Lasa berea ca a intrat bine :))), ziceam si ceva (dar tu vad ca tot eviti :)) ) de un mod de infernus pe care il ai tu uite aici in clipul cu ''dorit 3 fara motiv =)) "

https://www.youtube.com/watch?v=M40P6In8194

Deci il vreau ca este prea perfect...

Edited by S4F Peiu

S4F Peiu Nu m-am luat de el, nu m-am luat de nimeni. Nu cred ca m-am legat de cineva. Pur si simplu, m-am luat de mine ca n-am postat raporul mai devreme, m-am luat de regula aceea cu edit dupa ora 8. Nu i-am zis nimic lui Alex sau altcuiva. Nu am nimic cu el.. pur si simplu unele reguli ar trebuii incalcate.

S4F Peiu Nu m-am luat de el, nu m-am luat de nimeni. Nu cred ca m-am legat de cineva. Pur si simplu, m-am luat de mine ca n-am postat raporul mai devreme, m-am luat de regula aceea cu edit dupa ora 8. Nu i-am zis nimic lui Alex sau altcuiva. Nu am nimic cu el.. pur si simplu unele reguli ar trebuii incalcate.

Termenul limita de postare este la ora 8. Daca Alex se pune pe corectat si termina sta si el fericit ca a terminat si poate chiar pleaca de acasa. Dupa vine altul posteaza dupa ce a corectat si el nu vede, vine sedinta trebuie sa iei up si cum sa iei fara raport corectat. Sau daca ai o greseala si ii dai edit dupa ora 8 el poate deja ti-a corectat raportul cu tot cu greseala, nu mai vede ca ai editat si iei AV. Nu este cel mai bine si cel mai corect asa ? Sa fie postat pana la ora 8 si fara edit dupa? Eu zic ca e perfect asa. Doar sa iti amintesti si sa iti faci timp ca nu dureaza mai mult de 15 20 de minute maxim sa corectezi si sa postezi.

Lasa berea ca a intrat bine :))), ziceam si ceva (dar tu vad ca tot eviti :)) ) de un mod de infernus pe care il ai tu uite aici in clipul cu ''dorit 3 fara motiv =)) "

Deci il vreau ca este prea perfect...

Nu evit, ma, dar nu sunt acasa si nu am acces la PC-ul de acasa de aici. Ajung astazi in jurul orei 13:00 si primul lucru pe care o sa-l fac este sa-ti dau tie ala, o sa vezi, iar apoi o sa-mi pregatesc ceva de mancare :))

E misto filmul la care ma uit, ti-l recomand. "Stag" (2013)