Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu evit, ma, dar nu sunt acasa si nu am acces la PC-ul de acasa de aici. Ajung astazi in jurul orei 13:00 si primul lucru pe care o sa-l fac este sa-ti dau tie ala, o sa vezi, iar apoi o sa-mi pregatesc ceva de mancare :))

E misto filmul la care ma uit, ti-l recomand. "Stag" (2013)

Atat vroiam un raspuns :)) sa stiu ca mi-l dai :X...O sa ma uit la Stag promit, daca stau sa ma gandesc stiu si eu o comedie criminala ''Bad Grandpa'' am ras cu lacrimi la el :)).

Te las sa te uiti la film vizionare placuta :*!

Atat vroiam un raspuns :)) sa stiu ca mi-l dai :X...O sa ma uit la Stag promit, daca stau sa ma gandesc stiu si eu o comedie criminala ''Bad Grandpa'' am ras cu lacrimi la el :)).

Te las sa te uiti la film vizionare placuta :*!

L-am vazut pe "Grandpa" acum o luna, intr-adevar, e genial, e marca celor de la Jackass, probabil sunt cei mai tari actori din toti actorii care exista pe acest pamant. Sunt originali si buni, isi pun pielea la bataie, la propriu sa ne faca pe noi sa radem, sunt cei mai smecheri :)

Multumesc.

S4F Peiu Nu m-am luat de el, nu m-am luat de nimeni. Nu cred ca m-am legat de cineva. Pur si simplu, m-am luat de mine ca n-am postat raporul mai devreme, m-am luat de regula aceea cu edit dupa ora 8. Nu i-am zis nimic lui Alex sau altcuiva. Nu am nimic cu el.. pur si simplu unele reguli ar trebuii incalcate.

Sper sa inteleg eu gresit aici, banuiesc ca nu te referi la faptul ca trebuia sa-ti validez raportul pentru ca ai postat cu 5 minute peste limita? Pentru ca asta nu se mai intampla in NG de cand s-a schimbat ultiimul liderul, cand a fost penultimul regulile erau doar pentru unii, probabil pentru cei mai fraieri, iar ceilalti care erau pilosi la lider, n-aveau treaba. Asta a fost primul lucru care s-a schimbat dupa plecarea lui Only, s-a eliminat "coruptia", o sa vezi mai multe pe la "Sanctiuni" si te asigur ca nu va exista mult timp inainte.

Edited by DGS AlexCyo

DGS AlexCyo .. Ai avut dreptate, oricum, nu te-am acuzat pe tine/erow, sunt de acord cu eliminarea pilelor la lider, si lucrurilor asemanatoare cu asta... multumesc ca mi-ai spus, ne auzim prin game, salut!

Edited by Rough17

Dumnezeule, ce de muschi umflati pe aici. Am crezut ca-s la alta factiune, nicidecum la NG. :))

, degeaba topai ca un iepuras ce-a baut Red Bull, ca nu rezolvi nimic. Poate doar sa-ti mai faci rost de-un FW, dar altceva nu ai ce sa rezolvi. Stim cu totii ca regulile sunt facute pentru a fi incalcate, dar tre' sa stii si ce reguli poti sa le incalci. In plus, noi suntem aici pentru a ne asigura ca se respecta regulile, nu pentru a le incalca. ;) Ai avut toata ziua la dispozitie sa postezi raportul. Puteai s-o faci linistit. Pierdeai niste amarate de puncte, dar aveai raportul in regula. Ganditi si voi pe termen lung, nu doar pe moment.

, stii ca nu sar de cur in sus aiurea. :)) Am avut motivele mele sa rabufnesc. Iar daca ma uit acuma pe filmare, sigur rabufnesc din nou. Ceva asemanator am patit si cu iCSEM, deci nu e noutate pentru mine. :)) Mortii cu mortii, vii cu vii. A trecut. Apropo... Eu am stat 6 saptamani si 4 zile in jail. Jail-ul e al meu. :))

, asa zici?! Ca s-a eliminat coruptia?! Bah, coruptule, ai fost bagat putin in corzi. :)) Dar ai iesit bine, deci te iert.

'neata, fetelor. M-am trezit la 5:15 si-mi vine sa-mi dau cu ceva in cap. Am tot incercat sa adorm, dar fara succes. Iar cand am descoperit discutiile de aici mi-a sarit de tot somnul. Imi bag un serial ceva, poate totusi mai rup o ora - doua de somn.

S4F Peiu, stii ca nu sar de cur in sus aiurea. Am avut motivele mele sa rabufnesc. Iar daca ma uit acuma pe filmare, sigur rabufnesc din nou. Ceva asemanator am patit si cu iCSEM, deci nu e noutate pentru mine. Mortii cu mortii, vii cu vii. A trecut. Apropo... Eu am stat 6 saptamani si 4 zile in jail. Jail-ul e al meu.

Ce ne mai stia Duhu si JustXD ala de frica ca ii tineam numai in punish =)). Cum zicea Duhu : " Peiu si Yenoh spaima jailului =))) "

io acu m-am trezit si inca imi vine sa vomit plus ca sunt in continuare matrafoxat

Tu ce ai ma..te-ai imbatat aseara :)) ?

Peiule a avut soramea botezu...... si sunt sdkljgjnfdagahfdjnagjk;nc zvjkerja;

Clar :))) sper ca te-ai distrat pe masura aseara...cred ca trebuie sa faci o vizita pe la topicul "Invoiri Sedinta" si topicul "Invoiri Antrenamente" :)) !

In orice caz ii doresc la nepotelul tau sa fie sanatos, norocos, iar pe parinti sa ii faca bucurosi si mandrii de el :) !

Clar :))) sper ca te-ai distrat pe masura aseara...cred ca trebuie sa faci o vizita pe la topicul "Invoiri Sedinta" si topicul "Invoiri Antrenamente" :)) !

In orice caz ii doresc la nepotelul tau sa fie sanatos, norocos, iar pe parinti sa ii faca bucurosi si mandrii de el :) !

Multumesc peiule:* apreciez

Heh, , frumoase vremuri au fost inainte de 0.3z. Cand apaream noi in jail si ne vedeau nick-urile se facea liniste. :)) Mai rasarea cate unu' ce vroia sa para dur, dar se linistea brusc. Noi eram baietii ce dadeau punish 300+. =)) Pacat ca tu ai luat si FW, da' s-a meritat, jur. :)) Mamaaa, ce mai dadeam in ei... :X

Edited by pH Yenoh

Salutari ce mai faceti? Vreau sa ii felicit pe cei care au luat rank up. Aveti grija de el, nu se obtine asa usor:)

Frumos antrenamentul de azi, mai ales la PB.

Ne auzim in game, merg sa fac niste pct la jail.

Salutari ce mai faceti? Vreau sa ii felicit pe cei care au luat rank up. Aveti grija de el, nu se obtine asa usor:)

Mersi mult ma simt :)).

Felicitari davyd si clark pt rank 4

Frumos antrenamentul de azi, mai ales la PB.

Ne auzim in game, merg sa fac niste pct la jail.

Mă, ce se tot întâmplă cu serverul ? :))

Cică am fost prin Southern Pimps, Avispa Rifa. Sper să rezolve cât mai repede, mă duc la un Paintball și după la pândă.

Am iesit si eu noapte buna. Maine am iar scoala, inca 3 zile si iar pauza :)) Maine sunt la poarta, scap 3 ore haha :))

Bafta maine fac raportu dupa ce vin

Edited by pH zEk0