Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,o avea el barba mare :)) ( generalul ) dar uite ce fata are skin-ul tau nab =)) , meriti niste ture de area sa te mai " modelezi " de fel :)) ( glumeam nab ) , pup :*

Am sa ies si eu imediat NG :* , maine trebuie sa dau si teza la romana ;)) , ne mai auzim, succes tuturor la scoala / liceu dar si la puncte, noapte buna !

Salut acum am ajuns si eu acasa, am de facut un rezumat la franceza dupa plec putin, de ce e serveru off?

Salutare NG, ce faceti? Tocmai am ajuns si eu acasa de la liceu :)

Am avut teza la romana si mi-a picat sa scriu despre " un personaj postbelic " ceva gen :))) :-J, ne auzim prin game, sper sa fi facut ceva sa nu iau 3 =))

@, La mine la romana sanctioneaza si daca n-ai pus o vilgura..

Ne auzim in game poate, ma bag la tv incepe un film misto pe protv =)

;x

@, La mine diriga e profa de info, din tot liceu numa noi cu uniforme...

E naspa rau asa, X_X

@, :)) Naspa asa...si la mine trebuie uniforma dar na, nu prea o port mereu, mai ales camasa pe timpul asta, vin in tricou :)) , cravata nici atat =)), doar cu diriga sau cu unii profesori imi iau uniforma , in rest nea...

@, Eu trebuie sa merg cu uniforma.. pantaloni de stofa, tricou sau camsa si sacou.

Cu cravata tracteaza soramea cainele =))

Ce imi place piesa asta :X

Brb.

Hai sa fac prezenta si aici, sa nu-mi iasa vorbe dupa... 'neata, soldatei! :* Ce prostioare ziceti ca mai faceti?! Daca ma mai lipesc la cel putin 3 reclamatii voi fi multumit... Sa-i dau treaba Generalului. :))

@@yenoH, Of of, astia cu posturile, te obosesc :))

@, Mama, ce naspa e la voi =)) , eu sunt la liceu si trebuie sa port blugi sau pantaloni albastrii/negrii, camasa albastra si cravata albastra inscriptionata cu numele liceului la care merg " Gib Mihaescu " :)) , dar nu prea port camasa mereu, vin in tricou cum zisai iar cravata nea :)) parca ar fi zgarda la gatul unei persoane :)).

Tututor din clasa ( baieti ) bineinteles, le zic " dati-va ba zgarda jos " de la gat :))