Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mah oameni buni... De ce va e asa greu sa faceti o invoire la antrenamente sau sedinte?! Preventiv. Sa fie acolo. Decat FW, mai bine un +1, nu?! Nu inteleg, e munca voastra, de ce sa dati cu piciorul asa usor?! :|

@@yenoH, poate sunt unele situatii la care poate era sigur ca ajunge la timp si s-a intamplat ceva mereu ma gandesc ca daca plec la padure spre ex zic ca vin daca ramanem intepeniti? intatrzii si nu mai am ce face

@, :)) chiar ca, dar cum poti sa vezi la toti numele chiar daca esti in celula? Ca stiu ca de la noul update nu se mai poate...

Ies si eu NG, sunt obosit, ne mai auzim dimineata pe jail cred sau pe seara ca o sa fiu plecat in oras, noapte buna tuturor :*

Buna seara/dimineata. Sunt noul vostru coleg, unii dintre voi ma cunoasteti deoarece acum un an cu 5 zile peste, ne-am intalnit tot aici. Sigur ne vom intelege foarte bine. Ma simt minunat sa fac parte iar din aceasta factiune in care am cele mai frumoase amintiri de cand joc SA:MP.

Noapte buna, imi cer scuze pentru greselile gramaticale, ora tarzie, oboseala, batranetea =))))

Edited by FCP Aragaz

, bun venit la noi in gasca. Cum am zis tuturor colegilor, daca ai vreodata nevoie de ajutor nu ezita sa il ceri. Pacat ca singurele mele amintiri vizavi de tine sunt cand te-ai luat de mine pe langa SFPD, o data, si cand ai deranjat un event de-al Laurei, a doua oara. Dar sunt sigur ca ne vom intelege de minune.

Salutare, baieti, am revenit de-afara. A fost o seara excelenta, mai vreau :X Sunt terminat de somn, ma bag in pat, vorbim mai multe maine. Vad c-am luat si FW, dar nu regret deloc, o sa treaca :))

Imi pare rau de Davyd c-a plecat... Sa nu uitati sa va postati activitatea pe saptamana asta, v-am pupat.

Edited by DGS AlexCyo

Salutare baieti eu sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem bine majoritatea ne cunostem o mana de ajutor nu strica (am nevoie). Ne auzim in game noapte buna

@GmbH, hai sa ne-ntelegem... Aici nu vorbesti neintrebat. Deci, daca ai orice nelamurire ai sa ramai cu ea. Orice intrebare pusa pe /r, /sms, /call sau PM te poate transforma in fericitu' castigator al unui FW. Eu promit solemn, de fata cu toti colegii, ca te voi ajuta cu tot ce pot sa fii demis cat mai curand. In rest, numa' de bine... :-@

'neata la toate fetele sexoase, mai ales ca v-ati inmultit. :* Bun venit celor noi. Cam cat stati pe la noi?! /:)

Ma apuc de postat raportul, da' imi e rusine, sa moara daca nu. :emo: Cel mai prost raport de cand sunt in NG. Dar nah, sper sa nu ma puna Generalu' la ture. [-o<

Salut al toti, Welcome celor noi.

@, :)) chiar ca, dar cum poti sa vezi la toti numele chiar daca esti in celula? Ca stiu ca de la noul update nu se mai poate...

Am facut poza asta ca sa am dovada punish nu ca sa va radeti vo ide ea, e normal sa vad numele, doar am folosit roticica aia de la mouse. Vad ca ma faci suspect de cheats =))

ce ai mah??????? au incercat detinuti sa il sodomizeze numai ca i-a incuiat pe dinafara omu :))))))))

Toti au murit eu ce sa fac? Sunt omul idee =))

V-am rugat sa-mi dati +1 si tot nu mi-ati dat, dar sugestia a fost acceptata :)) Acum putem da cuff de mai departe. Multumesc mie. Ne vedem in game.

Welcome celor noi veniti, sper sa ne intelegem bine si sa stati aici cat mai mult. NG POWER :*

Ce faceti? Tocmai ce m-am trezit si eu, ma plictisesc X_X , numai trece timpul asta sa ma duc in oras sa ma distrez :)) , ne mai auzim in game :*

Ma apuc de postat raportul, da' imi e rusine, sa moara daca nu. :emo: Cel mai prost raport de cand sunt in NG. Dar nah, sper sa nu ma puna Generalu' la ture. [-o<

Cate puncte ai, ma? Pune mana si mai fa... macar 100 sa nu strici recordul :))

Eram asa bine dimineata incat am uitat sa va zic si eu "Bine ati venit in casa noastra". Nu m-asteptam sa-l pe GmbH la noi, sunt sigur ca nu sta mult, dar ma bucur ca-i aici. Ma bucur c-a revenit si Aragazul si Chevy... excelent :) Aveti grija de voi, cum spunea si Honey, pentru orice nelamrurire, si cand spun "orice" ma refer la orice, intrebati, daca nu va ajuta careva, mergeti la altcineva.

Mah , de ce-i inveti sa intrebe?! Noi nu ajutam pe nimeni. E ca-n jungla aici, fiecare-i pentru el. :)) 72 de puncte am, incredibil. N-am cum sa mai fac 28, asta e. Oare sa-mi anulez raportul?! :-?