Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu am iesit nabi, trebuie sa ma trezesc devreme, sa petrec cu prietenasii :> apoi ma duc la scoala sa fac panarama :))).

Ne mai auzim dimineata cred ( creeeeeed ) daca nu seara bineinteles :*, noapte buna tuturor :3

'neata, fetele simpatice. :*Un banc pentru fratele meu si-am plecat. :) V-am pupat! :*

Patru studenti la o universitate din Bucuresti au dat toate testele minunat, urmând să dea sesiunea finală, pentru a sărbători succes care l-au avut până la moment au decis să meargă la Brasov pentru a se distra cu gândul că se vor întoarce vineri si vor învăta tot Weekend-ul, ”zis si făcu”, au iesit din betie doar duminică seara, au ajuns la Bucuresti spre dimineată. Au inventat ei o scuză si au plecat la prof:
- Am fost la Brasov pentru a face un studiu stiintific referitor la modul de viată a animalelor… dar din nefericire pe drum s-a spart o jantă si am asteptat ajutor mai bine de 8 ore, permiteti-ne să mai dăm o dată.
- OK, a zis proful, mâine dimineată vă astept. Studentii bucurosi au tocit toată noaptea. Dimineata la examen, proful i-a pus pe fiecare în câte un cabinet separat si le-a dat o lucrare de 100 puncte. Pe prima pagină era un item din mai multe întrebări foarte usoare care valorau 5 puncte!! Studentii bucurosi de simplitatea lucrării dau pagina, văd itemul II care valorează 95 de puncte cu o singură întrebare: ”Care jantă s-a spart?”

Neata NG, faceti? Acum m-am trezit si eu :3, ma pregatesc sa plec in oras sa petrec :> :)) , apoi la liceu ( jail-ul de pe sa:mp ) :)) sa vad ce mai e :>, ne mai auzim :*

Sa nu bei prea multa fanta de struguri ca te imbeti.

Ce fac baietii? Eu mai nou m-am apucat de facut poezii :"> Imediat plec la liceu, mai am o saptamana si 2 zile si vacantaaaa... >:D<<'>

Va :* , vorbim diseara .

Ha, am dezvirginat si o pagina =)))))

Edited by Aragaz VIP

@@yenoH, crima =)))), am patit si eu ceva in genu cand eram la liceu prin clasa a 10 a, am fost la fotbal si am intarziat la ora, stiam sigur ca nu ne primeste daca nu venim cu o scuza buna ( eram 3), asa ca i-am spus ca ne-au prins controlorii si ne-au retinut :)) si profa mea geniala ne-a dat afara si ne-a chemat pe fiecare in parte sa ne intrebe in ce statie ne-a prins. Logic ca toti am zis cate 3 statii diferite :)))

@,@, GG :))) mi-a placut faza ''prostule'' si dupa [/q] =)))) !!!!
Ce faceti intru si eu putin in game, dar nu o sa stau mult ca am putina treaba in seara asta ! Pwp :* !

Mah, , nu mai fa din astea ca n-o s-ajungi bine. O sa-nceapa lumea sa-ti puna lumanari si sa te blesteme. =)) GG pentru fail! ;)

Deci, , te-am nimerit bine, asa-i?! :)) Am mai vorbit cu cineva despre faza de aseara. Si-a batut joc de mine cine m-a informat in prima faza. Iti voi spune eu de ce. :)) Daca te gandesti bine, ai sa-ti dai seama singur de motive. =))

'neata, fetele, din nou! :* Mai inainte am reajuns pe acasa. Ma pregatesc de meci si sper sa fie frumos. Ne vedem si prin joc si facem prostioare. :))