Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Na mă am dat şi eu peste unul care nu ştie sa dea click sa vadă dovezlle =)))) !

Ala tre' sa-i faca reclamatie lu' @Ervin27, ca prea-i de tot. E prea egoist si niciodata nu da nimic. Daca nu-i face reclamatie, ii fac eu. Asa ceva nu se mai poate.

Ala tre' sa-i faca reclamatie lu' @Ervin27, ca prea-i de tot. E prea egoist si niciodata nu da nimic. Daca nu-i face reclamatie, ii fac eu. Asa ceva nu se mai poate.

Am vazut:))) lasa-l ma in lumea lui:)) < 3 ha:))?

Hai că mă duc şi eu la somn, ne auzim mâine de dimineaţă, posibil să nu mă mai găsiţi în facţiune că mă ameinţă lumea că o să mă dea Erow afară :)).

Ce fac soldateii? Eu acum am ajuns de afara, dar nu mai intru in joc ca imi e un somn de imi cad ochii in gura. Vorbim dimineata cand vin din oras si dupa ce mai fac cateva chestionare, ca miercuri ma duc sa dau sala din nou.

'neata, fetele! :* Nimeni nu-l mai iubeste pe yenoH. :( Vreo 4 m-au amenintat ieri cu reclamatii, m-au sunat, m-au injurat, m-au spurcat, mi-au zis ca-s rau si ca voi fi demis din NG... Dar, nimic. :(

Cel mai tare e cel care mi-a spus sa stau calm ca-l suna pe . =)) Imi pare rau, Peiule, stii ca te iubesc, da' nu m-am putut abtine, mai ales ca eram in LS. :| Si asta mi-a zis, dupa, ca-s bulangiu si ca-mi face reclamatie. Numa' vorbe desarte.

woZb2kT.png

@, =)))))) e criminal mă omu la fel imi face și mie că nu știu să conduc =))), dar când îl întreb dacă se predă dă g numai comenteaza decât după ce i-am dat [/cuff] și nu mai am ce să-i fac după :)) !

Eu l-am mai luat ieri o data, tot cu aventuri, da' nu din vina lui. Era la HQ TTB si pasnicii aia s-au trezit sa faca DM pe masina mea, pana am bubuit. I-am dat /uncuff si-am plecat dupa alta masina de politie, dupa care m-am dus iar peste el. L-am luat, bagat in masina, /cuff... Fara comentarii, fara scandal, fara nimic. Nu stiu ce-a patit aseara de s-a trezit asa voinic. :))

Ce faceți ? Eu am fost la o berică două trei :))) cu niște tovarăși mai vechi am stat ceva la taclale, am venit acum acasă pentu că văd că vine mare ploaie, mai stau puțin prin joc și mai ies pe seara. V-am pupat !

Eu sunt la tara... trag vaca de tate, calaresc porcul, mulg tapul, tund magarul... pe scurt ma plictisesc macar bere am cata vreau... voi ce faceti? Hauk vrei sa-ti aduc branza ceva cand ma intorc?

Eu sunt la tara... trag vaca de tate, calaresc porcul, mulg tapul, tund magarul... pe scurt ma plictisesc macar bere am cata vreau... voi ce faceti? Hauk vrei sa-ti aduc branza ceva cand ma intorc?

Ba tu dute la prasit, nu mai umbla p-aci.( am folosit culoarea ta preferata )

Nickname-ul tau: Catalin_Catalin

Rank: Rank 1 (Private) (2 saptamanai fara fw)

Level: 48++

Plec pe data de: 22/07/2014 la 18:30

Revin pe data de: 29/07/2014 Nu stiu ora (depinde cum merg)

Zile inactive: 1 Saptamana

Motivul: Plec la mare, la balaceala, la femei, la distractie :)

Alte precizari?: . Multumesc, aveti grija de voi.

Tu nu meriti inactivitate. Sper sa fii demis, banat, sa ti se ia toate bunurile si alocatia.

Ce faceți ? Eu am fost la o berică două trei :))) cu niște tovarăși mai vechi am stat ceva la taclale, am venit acum acasă pentu că văd că vine mare ploaie, mai stau puțin prin joc și mai ies pe seara. V-am pupat !

Eu am fo' la o bere, da' s-a transformat in vreo 4. Plus ce vine dupa... Deja-s cam turmentat, o voce patrunzatoare imi spune c-ar fi bine sa ma culc... Intru indata pe game. La 22 vreau sa deschid celulele. :))