Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am auzit ca mi-ai pus gand rau!

Ase e? :-W

, daca nu-ti pune gand rau, sigur iti pun eu. Esti urmarit. :P

• Nickname-ul tau:@alyn02
• Nickname-ul celui reclamat: KaZzy13x
• Descrierea situatiei: A venit la mine mi-a dat si kill si aveam drept de predare .NU perita functia de sublider.
• Martori: nu prea erau.Vreau desbagubiri 8-9k pentru lawyer
• Dovezi (Screnshot): http://bx.freeiz.com//imagini/fsp0c3aswfhqcideimu9jn1.png

What the fuck ? -.-

Edited by BlackHawk97

Ce lea dat Steaua cu terenu-n cap la ăia, în a doua repriză...Ce înseamnă să îl ai pe Chipciu în teren...

@, Pnm, cu ce faci semnăturile alea? Ai găsit vreun site d-ăla? :)) dacă le faci în PS sau alte programe, încearcă să-i faci fundalu' transparent, ar fii mai fain.

, eu zic sa-l contactezi (in ce fel vrei tu, ideal ar fi sexual) pe . Ar fi fericit, ati fi fericiti amandoi. :P

Ma uitam prin SS-uri si-am descoperit proba de divort. =))

9ZeR3TI.jpg

@, dacă poţi face fundalul ca ăsta de la forum vreau şi eu una, cu text-ul '' Captain [GF]KaddY'' şi mai jos ''National Guard''.Doar dacă poţi face fundalul transparent :D.

, eu zic sa-l contactezi (in ce fel vrei tu, ideal ar fi sexual) pe . Ar fi fericit, ati fi fericiti amandoi. :P

In ce hal sunt acum contactez pe orice vrea... hawk ce zici?

Dau copy paste ce am scris pe pagina anterioară ! @@K A D D Y, și @@E c h o,

Dacă te gândești cumva că nu e backround transparent și ai vrea să fie transparent nu se poate....pentru că practic fumul ăla e un filmuleț iar scrisul a fost băgat în filmulețul ala cu Adobe After Efects și practic a ieșit un alt filmuleț care a fost băgat în PhotoShop si după transformat in .gif...pana mea e complicat dar cred că ai înteles esențialul ) !

S-a intors baiatu cu peritat si desbagubiri. Baiatu ne dai voie sa te invatam romana? E merita, nu perita. Dar poate la pescari e "perita". Ok, da vezi ca e despagubiri, nu desbagubiri. A da, daca nu ai prins destui pesti din cauza lui Kazzy13x nu da vina pe el, dai vina pe undita ta.

• Nickname-ul tau:@alyn02
• Nickname-ul celui reclamat: KaZzy13x
• Descrierea situatiei: A venit la mine mi-a dat si kill si aveam drept de predare .NU perita functia de sublider.
• Martori: nu prea erau.Vreau desbagubiri 8-9k pentru lawyer
• Dovezi (Screnshot): http://bx.freeiz.com//imagini/fsp0c3aswfhqcideimu9jn1.png

@, Poţi înlocuii textu' ăla şi cu scris?

Fă-mi şi mie unu' în care scrie Echo, scris mare, si sub echo "National Guard" dar scris micuţ.

Edited by E c h o

@, nu ca acum il iau, ar fi prea culmea sa pic iar, azi mi-am luat si masina si o tin in curte, nu e cine stie ce, dar pentru inceput merge.

Multumesc pentru semnatura !

Neata loooome, am venit de afara si mai stateam daca nu ma plictiseam :))