Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata soldatei, ce mai faceti? Azi imi termin raportul si cred ca tot azi o sa-l postez ;)

Ce faimos sunt, incat daca iti bati joc de mine devii s itu =)) =)) =))

5iCq1Gc.png?1?1041

Unu a incercat, pacat ca nu mai e printre noi =)) =))

Dublu post nabule.

Neaţa ! Voiam să intru şi eu în joc şi e server-ul off, măcar am terminat raportul :)).

@@Veve, ce bug era la /tutorial ? :))

Era un bug in care te ajuta sa faci cam 900$ in 5-10 secunde. Deci intr-o ora faceai cam 1kk. Pentru asta a luat si xcolors ban, am avut noroc ca am vazut ca el a luat ban de asta si nu l-am folosit si eu =))

P.S: noroc de tine ca ai terminat raportul, eu nu l-am terminat sper sa nu il tina mult down.

Edited by Veve

Noul vehicul propus de BlackHawk pentru National Guard pentru uciderea robberilor ( aici dovada cand a fost testat la area de Hawk si Erow ) =))

2uqk40y.jpg

Serverul s-a oprit ca s-a oprit ploaia si ploaia s-a oprit ca s-a oprit serverul.

Iesiti afara, "sun is up" (cu Inna daca vreti), is fun! =))

@@K A D D Y, abea m-am trezit.

Edited by Aragaz FCP

NG History Chanel

Erow a avut o pasiune pentru national guard de cand era in burta mamei lui. Sa vedem etapele vietii lui

2wnn579.jpg

Deja la varsta de 3 luni Erow se inrolase in National Guard 8-> si era spaima robberilor :)>-

Dar cu timpul Erow a crescut ......

2d1vfjo.jpg

La varsta de 7 ani facea ravagii si a devenit liderul NG :-$

Se pare ca atat forumul cat si serverul si-au revenit. Sper ca sa rezolvat si bugul de pe rpg cu /attack ca luni sa fie waruri.

Am iesit afara ne auzim soldati. :)

Serverul a fost off pentru alt bug. Cel cu /tutorials in care intr-o ora faceai 1kk.

Ce faceți ? Eu am fost să mă înscriu la master și după am bagabonțit puțin :D !!!

Mâine vă fac semnăturile că azi nu prea am chef :D !

@, Sper să îl iei când dai ? Mă bucur că îți place semnătura dar se putea și mai bine :D !!

@, @@K A D D Y, @@E c h o, să îmi mai spuneți odată textul și ce culori vreți, dar v-am spus nu merge fundal transparent !

@, Kazaneeeee mai schimbă modelul de răspundere la post, că deja e model vechi și pe mine unul mă plictisește :D !!

Edited by S4F Peiu