Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

'neata, fetelor. :* A revenit cel mai mare nabete existent pe serverul asta, domnu' . Nasol de el ca n-a reusit sa treaca peste despartirea noastra, inca sufera tembelu'. =))

'neata, fetelor. :* A revenit cel mai mare nabete existent pe serverul asta, domnu' . Nasol de el ca n-a reusit sa treaca peste despartirea noastra, inca sufera tembelu'. =))

Bă, am promis că prima dată când revin pe samp, tot aici mă întorc. M-am ținut de cuvânt.

Nick : yenoH

Data sanctionarii : 07.09.2014

Membrul sanctionat : rELoaD.

Sanctiunea primita : FW

Motivul : Wanted dat unui detinut, ignorarea sfaturilor date de un rank mai mare, plus discutii aiurea si-n contradictoriu pe /r cu un rank mare.

Dovezi (doar daca este cazul): La ordinele Generalului

^^ ăsta nu-i wanted-ul care mi l-a dat mie ieri ? :)) Aveam ajail :))

Și revenim...

A fost o vară faină, am fost sclav la un depozit, m-am distrat, m-am îndrăgostit mai tare decât eram (nu de Yenoh, ci de gagică-mea) :)) și acum mă pregătesc de ultimul an de facultate (4 - drept). Nu mă doare capul, cât mă doare buzunarul, la 28 de milioane taxa + celelalte (Peiu știe, că a dat licența anul ăsta) :))

Și cum ziceam ... Am jucat vreo 2 zile Euro Truck Simulator 2 și îmi zisese cineva că a făcut update-uri mișto la job-uri pe server, dintre care și la trucker. Și am instalat samp-ul duminică noapte ca să mă duc la trucker, haha. Faza nașpa că am avut ajail-ul ăla din aprilie pt /q on wanted și am stat pe tușă 2 zile să scap de el. Voiam să aplic de atunci, dar am zis că nu are rost dacă am ajail (prost am fost). Și ... uite așa m-am apucat iar.. Începe școala, găștile se sparg iar, deci o să am mai mult timp de PC.

Cum să nu-mi fie dor de voi ?! >:D<<'>

NATIONAL GUARD, ALWAYS READY, ALWAYS THERE !!!

// a da ... special pentru Yenoh !!!!! =))

obepVrg.jpg

Edited by HaoS

Bă, am promis că prima dată când revin pe samp, tot aici mă întorc. M-am ținut de cuvânt.

^^ ăsta nu-i wanted-ul care mi l-a dat mie ieri ? :)) Aveam ajail :))

// a da ... special pentru Yenoh !!!!! =))

obepVrg.jpg

Da, mah, ala-i. =))

Si sa vezi tu ce ture bagi la Area. :))

Masterboy nu mai are dreptul de a susţine testul pentru intrare în National Guard deoarece a încercat să fraudeze.

Dovada:

P.S, Dacă vrei să mai intri undeva încearcă sa intri cu propriile cunoştinţe, nu cu cunoştinţele altora.

+ added to blacklist.

Si-a si gasit asta cu cine sa incerce frauda. :)) Cu Clark care a avut OZN-ul. :)) Masterboy, Clark da 50k doar pe benzina de la Infernus.

Bai Clark, data viitoare trimite-i la mine ca vreau sa-mi iau si eu un Infernus, ceva.

Edited by ZEW SemK

De pe vremea când Peiu era civil și a luat fail de la ȘĂFU

Mda...memories :))), dar acum văd, i-ai dat kill lu Robinica ăla/aia fără să îți facă nimic :))), nu era robber nu te atacase =))) ! Dacă îți făcea post primeai și tu în sfârșit ceva :)) !

@@K A D D Y, Uite aici cum arată și click pentru download !

@, Tu să taci :))) că nu-s nevastăta să ceri poze cu mine =))) !

Mda...memories :))), dar acum văd, i-ai dat kill lu Robinica ăla/aia fără să îți facă nimic :))), nu era robber nu te atacase =))) ! Dacă îți făcea post primeai și tu în sfârșit ceva :)) !

De fapt, nu primeam nimic. Se considera tras neglijent din cauza click-ului :))

@, welcome back bă!

Aviz Rank 1: Vedeti ca asta va fura best-urile, stati geana pe el.

Nu fur mă nimic .. nu am timp de samp așa mult, stați calmi. Abia intru juma de oră pe la 1 după-amiaza, juma de oră pe la 4 .. Schimbul 3 e la putere pentru mine :)) adică după 12.

Salut, în sfărşit am ajuns şi eu acasă, aglomeraţie mare în Bucureştiu' ăsta...

Acum mă chinui şi eu să downloadez FIFA 15 DEMO, dar se pare că nu am nicio şansă pentru ca pică serverele de la atâtea downloaduri :)).