Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce vă mai place la jail !!!

Numarul total de puncte acumulate: 399+ 45+ 22+ 88+ 201= 755 puncte
Numarul total de puncte acumulate: 63+69+4+20x2+29x3 = 263
Numarul total de puncte acumulate: 34x3 + 31x2 + 15+ 81 + 146 = 406
Numarul total de puncte acumulate: 146 + 52 + 24 + 56 + 21 = 299 puncte
Numarul total de puncte acumulate: 100 + 87 + 15 + 66 + 78 = 346
Numarul total de puncte acumulate: 76+89+15+28+177=385 .
Numarul total de puncte acumulate: 281
Voi chiar vreți să îmi nenorociți a mea sâmbătă nu :)) ?

Ce vă mai place la jail !!!

Numarul total de puncte acumulate: 399+ 45+ 22+ 88+ 201= 755 puncte
Numarul total de puncte acumulate: 63+69+4+20x2+29x3 = 263
Numarul total de puncte acumulate: 34x3 + 31x2 + 15+ 81 + 146 = 406
Numarul total de puncte acumulate: 146 + 52 + 24 + 56 + 21 = 299 puncte
Numarul total de puncte acumulate: 100 + 87 + 15 + 66 + 78 = 346
Numarul total de puncte acumulate: 76+89+15+28+177=385 .
Numarul total de puncte acumulate: 281
Voi chiar vreți să îmi nenorociți a mea sâmbătă nu :)) ?
Obama_approves.jpg

maxim a zis cica limita e de 300 la jail , sa facem cat mai mult ca iti place sa verifici rapoartele =))

lasa ca la mn termini usor is puse tati bini doar cat sa le numeri :))

Yly Xin kInD3rU S4F

Si toti ceilalti care spuneti ca va lasati din cauza ca nu are rost, ei bine, pentru mine, sa-mp-ul are un rost, si pentru voi probabil a avut la inceput cand v-ati apucat de el un rost... Cu totii erati uimiti, agramati, nabi, nu stiati nimic... jucati 3 ani pe sv, si dupa dintr-o data va treziti ca " nu are rost ", daca ai jucat atata timp si dupa spui ca n-are rost e clar.. in primul rand orice joc are un rost, si avand in vedere ca sa:mp nu este un shooter gen CS sau COD sau un joc de curse gen NFS, sa:mp-ul este un joc unde interactionezi cu alte persoane, sincer sa fiu jocul asta are un rost. Eu, de cand joc pe aceasta comunitate ma refer strict la [forum si samp] mi-am facut multi " prieteni virtuali ", de la fiecare am invatat cate ceva sau cel putin un lucru.. Am invatat lucruri care ma ajuta si in viata de zi cu zi, decat sa stau pe afara cu toti drogatii mai bine stau in casa si-mi sparg creierii cu nabi ca voi care se lasa pentru ca n-are rost. Si in legatura cu cei care baga bani, de unde stii ca parinti lor muncesc din greu? Daca-si permit, sa bage ma, te-ai gandit ca poate unii traiesc din banii celor care doneaza? Cu totii trebuie sa ne castigam painea chiar daca altii o pierd. Si eu am fost de aceasi parere ca a ta, dar mi-am dat seama ca nu e bine. Cand joci mult timp, dai de multi oameni, si poti interactiona mult mai usor cu ei decat ai faceo in viata reala, adica in sa:mp te duci la unu si ii zici " salcf " si incepi sa interactionezi cu el, in schimb nu poti sa mergi sa faci asta unui om la intamplare ca este posibil sa-ti iei bataie. Pe sa:mp inveti sa-ti dai seama si de resposabilitate, lucru care tine de raport de activitate etc. Pana la urma urmei este un joc, trebuie tratat ca atare, dar nu spuneti voi ca va lasati de el doar ca n-are rost pentru ca are foarte mult rost. Erow, imi cer scuze ca postez aici dar am vazut demisiile alora si nu m-am putut abtine.

- Daca nu va place, nu aveti decat sa-mi dati report, eu mi-am spus opinia, aceea fiind ca orice jor are un sens si din fiecare poti sa inveti ceva.

- Daca am greseli gramaticale asta e, merit un 4 la Romana.

Seara buna.

RougH17

Sunt total deacord cu tine , nu mai am +1 ca-ti dadeam :))

prefer sa turbez la calculatoru asta decat sa ma duc sami sparg plamanii sau sa-mi mananc creerii cu toti spartii pe afara.

nimeni nu zice ca jocul asta iti da de mancare , pana la urma aveti 15 ani si faceti figuri , cand aveti 20 ani spui bai nu mai are rost , si chiar si atunci te poti juca dupa ce vii de la munca. prefer sa ma joc pe pc decat sa ma uit la tv la toate porcariile , sau sa stau prin baruri mort.

plus ca sunt SAF de pagina!!

Edited by Private spice WhYskY

hai ca ma bag la somn , maine cand ma trezesc sper sa nu o fac si cu un fw :))

peiule spor la treaba ai de lucru vad ca esti pe forum nonstop de cand ai intrat :))