Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare Baieti :* Yry sunt curios ce o sa zica Skipper luni la scoala :))) Sa il vezi cu fata aia de obosit.... Ba mor de frig naibi , astia dau drumul la caldura luni :| Te salut Zsolti :*

Edited by cristy20

@, Eu cand ies afara vin rupt in gura ma, vin beat, fumat vai de mine si nu ies decat cand am chef ! :))

@, lasa-l ma sa se simta si el bine, macar in jocu asta sa fie si el jmecher ca in realitate... :) Sti tu ! :*

hai neatza fetili , intru in joc acu =)))

nici macar nu stiu cat e ceasu ca asta de la pc s-a dat inapoi singur de nebun de ieri.. la tv arata altcv.. =))

@, uite top-ul :

TPsYWz5.jpg

Ca să vezi și tu asta, urmărește instrucțiunile din imaginea de mai jos :

NMynasv.jpg

Ehh... sunt deabea pe 9. Mai am de mancat. Prima tinta. Top 5

Neata soldati. M-am trezit si eu akm. Defapt m-a trezit soramea cu galagia de la.TV X(

bafta mai departe. Poate multi nu stiu dar in vremea cand ai fost activ ai facut multe lucruri pt factiune. Succes in viata. :*

@, neata. ma dupa ce am dat /q am constatat ca sunt beat!

Cum ți-ai dat seama, soldățel? :))

Neațaa, s-a dat ceasuu' (în caz în care nu știați)

Op azi avem șădînță sper să nu mănânc în familie fix atunci . ce urat e afaraa sall pa

Ehh... sunt deabea pe 9. Mai am de mancat. Prima tinta. Top 5

Neata soldati. M-am trezit si eu akm. Defapt m-a trezit soramea cu galagia de la.TV X(

bafta mai departe. Poate multi nu stiu dar in vremea cand ai fost activ ai facut multe lucruri pt factiune. Succes in viata. :*

Ahh, eu am doar 39 posturi aici. Bine, cu asta 40 :)). De chestia asta chiar nu stiam, mersi ca mi-ai zis-o in mod indirect :))

Salutare, ce faceti voi ? :) Acum m-am trezit si eu ! O zi buna sa aveti ! Ne auzim prin game !

Edited by YrY Cuneo