Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eh .. mi-a revenit pofta de raport și de fail cu ocazia că maxim16 va fi corector săptămâna aceasta.

@, boss, ţi-am promis că fac 500 puncte+ și așa o să fac. Doar pentru tine :*

Acum, să vă arăt ce poate face Ghytza manelistu când ascultă manele și are poftă de fail. =)) Un fail dat de mine cu puțin talent și multă V@loar3. Vizionare plăcută :D

https://plus.google.com/u/0/photos/105574160585095691659/albums/6095199367118015121/6095199368984311810?pid=6095199368984311810&oid=105574160585095691659

Edited by Botys Ghytza

@, Failuri dealea dadeam la rank 1 (pe atunci aveai voie sa mergi pe wanted list dupa ora 20:00).

Uite aici fail adevarat B-)

Misto fail, si eu am incercat sa dau fail asa cu Hydra dar mai mereu bubuiam la drop si nu reuseam sa dac nimic ca ajungeam la area deci, am ramas la Infernus.

Dar, daca ma mai antrenez puyin cu Hydra poate dau si eu asa fail :))

@, dă-mi voie puțin să îți refolmulez demisia :

• Nickname: VeveX
• Level: 40
• Rank: 1
• Vechime (cat timp ai stat in factiune): 3 saptamani aproape
• De ce doresti sa pleci din National Guard?: M-am certat cu liderul+subliderul +
AM FOST MOLESTAT PSHIHIC ȘI FIZIC DE ABUZERI LA JAIL ȘI NU MAI REZISTAM ASTFEL AM DECIS SĂ FIU EU CEL CARE ABUZEAZĂ.

• Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Da
• Alte precizari?: promit că mă întorc să fac abuzuri la jail și să fac posturi foștilor colegi.

• O ultima dorinta? : SĂ IES DIN DEPRESIA ÎN CARE AM INTRAT CÂND CIVILI ABUZAU DE MINE LA JAIL !

M-am lămurit și cu tine...să încerci să mă prinzi și pe mine cu posturi ceva poate poate primesc, nu ai de unde să ști ;) !!!

Pentru cei de rank 1, când vedeți abuzeri la jail exact ca în videoclipul de mai jos pe lângă că puteți să faceți post pentru abuz de enter exit, încercați să îl somați pe whisper, atunci nu o să mai aibe ce să comenteze. În general somați pe toți cu whisper care nu vor să plece din jail și după 3 somații direct w2 Teren Guvernamental sal_pa !!

https://www.youtube.com/watch?v=6lgEfTuqBQw&feature=youtu.be

Edited by Peiu S4F

, Peiutu' a fo' mai inteligent ca mine si ti-a dat mention pe forum... Recunosc, nu m-a dus mintea la asta, eu te-am cautat in game. Ce-a scris Peiu aici, despre cum sa procedeze membri cand au de-a face cu abuzeri, am zis si eu pe /r, deci n-o mai repet.

Dar tie... Iti sugerez sa alegi in ce tabara vrei sa fii: pro sau contra yenoH. Nu-mi ameninti colegii si umbli sa faci reclamatii aiurea doar pentru ca te-au lovit frustrarile.

Sfatul meu e sa te linistesti. Daca nu, pregateste-te sa-mi faci si mie reclamatii multe.

, Peiutu' a fo' mai inteligent ca mine si ti-a dat mention pe forum... Recunosc, nu m-a dus mintea la asta, eu te-am cautat in game. Ce-a scris Peiu aici, despre cum sa procedeze membri cand au de-a face cu abuzeri, am zis si eu pe /r, deci n-o mai repet.

Dar tie... Iti sugerez sa alegi in ce tabara vrei sa fii: pro sau contra yenoH. Nu-mi ameninti colegii si umbli sa faci reclamatii aiurea doar pentru ca te-au lovit frustrarile.

Sfatul meu e sa te linistesti. Daca nu, pregateste-te sa-mi faci si mie reclamatii multe.

No ba, eu n-am nimic cu voi, eu ma dusesem dupa Mike... care era in jail si vine Dova ala si incepe sa comenteze(si cand mi-o dat shudu wanted eu am incercat sa ma duc dupa dova sa ma razbun, da nu puteam ca statea el la usa), daca vroiam sa va fac posturi si voua va faceam de mult stai linistit. A da, si stop mention "VeveX"

Edited by VeveX

No ba, eu n-am nimic cu voi, eu ma dusesem dupa Mike... care era in jail si vine Dova ala si incepe sa comenteze(si cand mi-o dat shudu wanted eu am incercat sa ma duc dupa dova sa ma razbun, da nu puteam ca statea el la usa), daca vroiam sa va fac posturi si voua va faceam de mult stai linistit. A da, si stop mention "VeveX"

=)) =)) =)) Tu sa ai ceva cu noi?! Cam ce-ai putea sa ai? Sunt extrem de curios sa aflu, sincer. Linistit sunt mereu si tot la fel de linistit voi astepta sa ma reclami. Nu exista "ma duc dupa Dova sa ma razbun". Stii prea bine ca-mi apar toti colegii si nu-s de acord cu gesturi ca cele facute de tine astazi.

@, EU UNDE SUNT?!

Imi aduc aminte ca era o filmare in care juma' de ng au sarit pe mine dar s-a pierdut... cine-mi da metion aici cu filmarea are +17!

k7LJQ6q.gif

Va salut!

Edited by Rough ZEW

@, EU UNDE SUNT?!

Imi aduc aminte ca era o filmare in care juma' de ng au sarit pe mine dar s-a pierdut... cine-mi da metion aici cu filmarea are +17!

k7LJQ6q.gif

Va salut!

N-avem pleaca :)) Las ca apari in urmatoru album daca e musai.

Sodomization Album #2

Daca exista poze cu membri, care se simt jenati de sodomizare, sa se simta liberi sa-mi zica si le sterg ssul.

Exista si dubluri, din pacate.

Astept Plus-uri (+).

Cand sunt afk ba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vin peste tine cu echipa de civili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

counter-strike-global-offensive-game-hd-

Continuand ce-a inceput ieri @Peiu S4F, despre combaterea abuzerilor de tot felul, postez un scurt video.

Stiu ca m-a intrebat cineva, acu' ceva vreme, cum se poate apara de cei care folosesc animuri obscene pe voi si nu vor sa se potoleasca. Am explicat atunci, dar acum aveti si partea practica.

Voi incerca sa postez cat mai multe clipuri pe aceasta tema, pentru a va incuraja sa folositi, cat mai des, comanda /su. Doar asa potoliti maimutele si le invatati sa se comporte civilizat.

@, nu doar o groapă :))), mai multe :))) !

@@yenoH, Foarte frumos :))), să înteleagă ai noștri soldați că uneori /su e mai eficient ca un /ban :)))

De precizat să nu folosiți asta în jail pe deținuți =))) acolo aveți punish !

antrenamentele pe saptamana asta sunt anulate cu ocazia sarbatorilor.

Nu mai avem General SilenCe avem doar Santa SilenCe :)))) !

@Botys Ghytza, ti-ai tras "avocat"?! Cand stii c-ai comis-o... e frumos ce faci?! [-X

Bă băiatule, iar tu îmi sari în cap? Tu crezi că eu cunosc persoana respectivă? Crezi că am vorbit cu persoana aia și am rugat-o eu să îi facă post lu' Sile? Numa de mine te tot iei de când sunt în NG. Aşa nişte draci îmi faci câteodata de zici că eu sunt de vină. Am zis eu că nu am greșit mă? Mi-am acceptat sancțiunea deoarece eu am greșit. Mai bine ți-ai vedea de treaba ta.

@@Botys Ghytza, cam mare coincidența :))), dacă se dovedește că e contul tău nu cred că o să fie ok :). Ști că se poate verifica chestia asta la ip-uri nu ? Anyway dacă tot zici acolo de Honey citește asta :), din câte îmi amintesc din Taxi ai ieșit din același motive :).

Conducerea Facțiunii

- departamentul este condus de către Lider, Sublider și membrii cu Rank 5.
-- exact aceasta este ordinea în care trebuie să ascultați de ei.
- în absența acestora aveți obligația de a asculta de membrii online care dețin rankul cel mai mare.
- luatul la mișto sau jignirea conducerii facțiunii va duce direct la demiterea voastră.
- nu aveți voie să cereți socoteală conducerii facțiunii.