Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, nici aici nu scap de tine ma? :))

@, din nou impreuna pissi! :X

@@S4F Necomercial, du-te ba acasa! :(

@@yenoH, sa traiesti capitane! :)

@, te-as injura, dar suntem pe forum, din nou impreuna si cu tine! :*

Bine v-am gasit, de astazi, evident, sunt noul vostru coleg, sper sa nu fie conflicte intre noi, sa ne facem treaba in echipa si sa ne distram. :)

@, in primu rand, eu sunt Capitanu, yenoH e Major.
In al doilea rand, esti degeaba.
In al 3-lea rand, welcome.

Sper sa [nu] ne intelegem bine. Succes la raport, oricum o sa ti-l anulez.

Paramedic Field Chief @, bun venit in National Guard.
La fel si tie ca si lui InSaNe, doar ca tu nu esti degeaba.
Spor la raport ca oricum o sa fie anulat.

Edited by South Zsolti6

, esti trist ca n-ai fost on cand cineva m-a injurat?! Eu as' fi trist din alte motive, da' imi vad de treaba mea. Macar ala, chiar daca intr-un stil de cioban, a avut curaj sa zica-n fata ceva, nu pe la spate, cum o fac din ce in ce mai multi. >:D<<'>

@S4F Necomercial, speram sa dau eu testu' cu tine, da' n-a fo' sa fie, asa ca... 'te dreq, bine-ai venit. Oricum nu ne vom intelege, deci suntem pe drumu' cel bun.

, si tu ai eschivat testu' cu mine. :)) Dai o bere si te iert. :P Bun venit.

Soldat , sa traiesti si tu. Sa te tii de promisiune.

Pentru toti cei noi, cand ceva nu stiti sau nu sunteti siguri daca-i bine cum procedati, mai bine intrebati pe /r, /sms, /call sau PM pe forum decat sa actionati. Sunt extrem de multi hateri ce pandesc membri NG si fac reclamatii stupide. Mai bine puneti 100 de intrebari decat sa luati un FW.

Sincer, sunt sigur ca cei 3 noobi, Jack, Neco si Insane, vor aduce un mare plus NG-ului si-s bucuros ca-i am drept colegi.

@@S4F Necomercial, Oke. Daca asa vrei bine :)) Noi 2 nu ne vom intelege. NEVER :))

@, Welcome si tie. Din cate vad ai fost rank 5 in paramedics asa ca sti ce inseamna responsabilitatea (cred). Sper sa faci o treaba buna aici si sa ramai cat mai mult.

@, Cu noi, aici in NG, TOTI devin mai buni. Keep calm. Welcome si tie.

Welcome tuturor in general. Aveti grija ce faceti si nu uitati ca pentru orice problema aveti /r. Intrebati. Nu va taie nimeni capul. Stim cu totii cum e la inceput, cu acea teama sa nu gresesti si sa faci bine totul. Noi, cei de rank mare, suntem aici sa va ajutam cu ceea ce nu stiti.

Succes cu raportul.

EDIT: Yenoh, n-ai inteles, si interpretezi chestii, ca de obicei. Mie imi pare rau cu nu am fost on sa-i fi zis si eu cate ceva. Daca interpretezi chestii nu am ce sa-ti fac. Hai sa nu incepem aici :-J

Edited by Major maxim16

, nu-i vina mea ca "interpretez". Reciteste, obiectiv, ce-ai scris. Nu-s singurul ce "interpreteaza", deci nu ma pot considera nebun.

, esti trist ca n-ai fost on cand cineva m-a injurat?! Eu as' fi trist din alte motive, da' imi vad de treaba mea. Macar ala, chiar daca intr-un stil de cioban, a avut curaj sa zica-n fata ceva, nu pe la spate, cum o fac din ce in ce mai multi. >:D<<'>

@S4F Necomercial, speram sa dau eu testu' cu tine, da' n-a fo' sa fie, asa ca... 'te dreq, bine-ai venit. Oricum nu ne vom intelege, deci suntem pe drumu' cel bun.

, si tu ai eschivat testu' cu mine. :)) Dai o bere si te iert. :P Bun venit.

Soldat , sa traiesti si tu. Sa te tii de promisiune.

Pentru toti cei noi, cand ceva nu stiti sau nu sunteti siguri daca-i bine cum procedati, mai bine intrebati pe /r, /sms, /call sau PM pe forum decat sa actionati. Sunt extrem de multi hateri ce pandesc membri NG si fac reclamatii stupide. Mai bine puneti 100 de intrebari decat sa luati un FW.

Sincer, sunt sigur ca cei 3 noobi, Jack, Neco si Insane, vor aduce un mare plus NG-ului si-s bucuros ca-i am drept colegi.

Daca dadeam cu tine testul, picam :)) . Cereai mita vreo cateva beri, te stiu eu :))

@, nici aici nu scap de tine ma? :))

@, din nou impreuna pissi! :X

@@S4F Necomercial, du-te ba acasa! :(

@@yenoH, sa traiesti capitane! :)

@, te-as injura, dar suntem pe forum, din nou impreuna si cu tine! :*

Bine v-am gasit, de astazi, evident, sunt noul vostru coleg, sper sa nu fie conflicte intre noi, sa ne facem treaba in echipa si sa ne distram. :)

Da se pare ca nici eu nu scap de tine... Sper sa ramanem colegi pe o perioada lunga de timp... :*

Ba, tu ma minti :))

Sunt noul coleg al vostru. Sper sa nu ne intelegem :D

Mesaj către NG.

Stați departe de necomercial. Acesta suferă de boala HaHa.

Boala HaHa se manifestă prin:

-Dureri de cap.

-Dureri de stomac.

-Dureri de spate.

-Dureri de mână dreaptă. (Foarte dese și constante).

Dacă simțiți astfel de simptome sunteți rugați să contactați medicul de familie.

On topic : Dacă vă supăra necomercinab este de ajuns un pm. Îl leg de scaun și îi pun manele.

Ps. Urăște manele.

Salut NG.

Aaa da era să uit, Welcome Neco!!!

Ne auzim pe /d.

Edited by Rough ZEW

Mesaj către NG.

Stați departe de necomercial. Acesta suferă de boala HaHa.

Boala HaHa se manifestă prin:

-Dureri de cap.

-Dureri de stomac.

-Dureri de spate.

-Dureri de mână dreaptă. (Foarte dese și constante).

Dacă simțiți astfel de simptome sunteți rugați să contactați medicul de familie.

On topic : Dacă vă supăra necomercinab este de ajuns un pm. Îl leg de scaun și îi pun manele.

Ps. Urăște manele.

Salut NG.

Aaa da era să uit, Welcome Neco!!!

Ne auzim pe /d.

Ai primit report pentru asta.

O sa postez de pe contul asta, vreau sa-i fac 1k posturi :D

, eu n-am inteles o treaba si sunt in mare dilema... Zi-mi si mie, explica-mi cumva, de ce nu-ti dau astia tester :| ? Adica... Vorba aia, esti rank 5, ai tras cu lunile sa fii rank 5... Sa ai si tu niste satisfactii, si nu-ti indeplineste nimeni dorinta :| Ai facut ceva rau?

Edited by DGS AlexCyo

, eu n-am inteles o treaba si sunt in mare dilema... Zi-mi si mie, explica-mi cumva, de ce nu-ti dau astia tester :| ? Adica... Vorba aia, esti rank 5, ai tras cu lunile sa fii rank 5... Sa ai si tu niste satisfactii, si nu-ti indeplineste nimeni dorinta :| Ai facut ceva rau?

Habar n-am... Intreaba-l pe Silence. Daca el nu vrea ce sa-i fac? Merg dupa el sa-i dau in cap? Numa el stie de ce.

Habar n-am... Intreaba-l pe Silence. Daca el nu vrea ce sa-i fac? Merg dupa el sa-i dau in cap? Numa el stie de ce.

Da' te inteleg, oricum, e destul de jenant sa fii rank 5 si sa n-ai tester. Nu-ti recomand sa-i dai in cap, da' trebuie sa ai o discutie foarte serioasa cu el. Foarte serioasa! Asa nu se poate :))

Stiti ca aveti voie sa postati la discutii din nou doar dupa ce alte doua pe rsoane posteaza no ? Va salut pe toti si welcome celor noi...

Ei au #VALOARE, posteaza cand le pofteste inima, la fel si eu.

Edited by BlackHawk97

Te rog frumos sa termini cu posturile inutile! :*

P.S bajeti de la rank 1 hai sa ii facem lu Peiu bucuri cand o sa corecteze rapoartele saptamana asta. :D

Sigur o sa fie fericit cand o sa corecteze raportul lui Jack, si nu uita. Mi-ai promis ca faci multe puncte saptamana asta, si sper ca asa vei si face. In caz ca nu faci puncte multe am sa te consider o Teracota mincinoasa.

@, Hmmm instigare la puncte în scop să-mi strici mie sâmbătă seara ok...scapi doar cu FW de data asta, dar să ţi minte că domnul @@S4F KaZzy13x, a făcut la fel ca tine, mai şi râdea de mine când aveam mai mult de corectat şi de atunci mereu pe tura lui se făceau cele mai multe puncte, pe tura lui chiar a fost recordul de puncte de 1000+, aşa că my advice stai potol !! >:)

@@S4F KaZzy13x, Pe raportul tău nici nu mă uit că nu eşti în stare să faci unul corect, deci ţi-l anulez de fiecare dată şi te ţin rank 1 pe veci :* !

@S4F KaZzy13x, Pe raportul tău nici nu mă uit că nu eşti în stare să faci unul corect, deci ţi-l anulez de fiecare dată şi te ţin rank 1 pe veci :* !

Nu e nevoie de asta, oricum nu va vedea prea curand terenul >:) doar e kazan subteran. Locul lui e in yard langa aerisire sa pedepseasca detinutii care intra acolo.

Edited by SilenCe98

Hai salut! Ce faceti soldati?

OFF: Doamne, in sfarsit vacanta, :X, de cand te asteptam. :)) Am tras o sperietura azi dimineata, m-a pacalit un nab ca nu ne motiveaza diriga absentele. Sa vedeti uniforma era mai mult in aer. :))

On:

@, Hmmm instigare la puncte în scop să-mi strici mie sâmbătă seara ok...scapi doar cu FW de data asta, dar să ţi minte că domnul @@S4F KaZzy13x, a făcut la fel ca tine, mai şi râdea de mine când aveam mai mult de corectat şi de atunci mereu pe tura lui se făceau cele mai multe puncte, pe tura lui chiar a fost recordul de puncte de 1000+, aşa că my advice stai potol !! > :)

@@S4F KaZzy13x, Pe raportul tău nici nu mă uit că nu eşti în stare să faci unul corect, deci ţi-l anulez de fiecare dată şi te ţin rank 1 pe veci :* !

Doar sambata? Fii serios, man, doar pe luni o sa postezi evidenta. =))) Pai ori facem best, ori nu facem.

Cei de rank 2+, n-o sa mai aveti escape dupa care sa mergeti, nimic nu ne scapa: http://imgur.com/a/70H5H#14Cred ca m-au injurat de vai si amar Roshu si Norby.

Ne vedem in game, sa ne ocupam de Jail.