Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,@, bă două lucruri sunt clare, primul cel mai evident este că nu sunteți deloc sănătoși, iar al doilea este că producția continuă :)))

@, apreciez efortul :)))

@, Realizezi că ți-ai pierdut 10 minute din viața ta prețioasă presupun ?

Schimb de NRG cu omul fara drept :))

NU merge edit:

https://www.youtube.com/watch?v=77zWXG1-JIM&feature=youtu.be

Trebuie să recunoști că la faza aia te-a făcut :)))

Va fi o noapte luuuuuuuuunga.

3jPluCz.jpg

Asa pateste omu care se leaga de admin, 600000 de secunde nu e nimic...Sper sa imi tineti de urat la jail.

Eşti nebun la cap ? Ce ai făcut mă de ai primit jail atât ? Sper că n-ai de gând să evadezi :))))

Eu mă bag la somn, noapte bună.

@,@, bă două lucruri sunt clare, primul cel mai evident este că nu sunteți deloc sănătoși, iar al doilea este că producția continuă :)))

@, apreciez efortul :)))

@, Realizezi că ți-ai pierdut 10 minute din viața ta prețioasă presupun ?

Trebuie să recunoști că la faza aia te-a făcut :)))

Recunosc ca m-a facut, si nu doar acolo :)) Dar a fost amuzant ce s-a intamplat =))

Va fi o noapte luuuuuuuuunga.

3jPluCz.jpg

Asa pateste omu care se leaga de admin, 600000 de secunde nu e nimic...Sper sa imi tineti de urat la jail.

Zi-mi si mie ce-ai facut pentru sase sute de mii de secunde :))? Apropo, stii ca trebuie sa-ti dau si FW, nu?

O melodie geniala.

Edited by DGS AlexCyo

Acum, in sfarsit se vede cine isi face treaba si cine nu. Din 109 suspecti doar 10 erau w3. Check:

Noi stim asta. Fa reclama la celelalte departamente, care sunt patru pe aceasi categorie de wanted. Posteaza videoclipul la fiecare departamente in parte sa vada si ei cum e treaba. Eventual, arata-le si adminilor, conteaza, sa stii - Om fi noi 50, dar din 50, 20 de membrii sunt rank 1 si stau doar la jail, si raman 30, mai putini in comparatie cu departamentele celelalte. Si PD-urile sunt oarecum scutite, ca au jucatorii de rank 1 la "Roads", doar ca sunt patru, si se compenseaza.

Maxim, pentru ca esti baiat foarte bun, o sa-ti fac cadou o patura si doua perne si-o cana de lapte cald s-o savurezi cu placere :)

Edited by DGS AlexCyo

@, De faza sa pun videouri-le la celelalte departamente mi-e ca imi dau report aia :))

Daca perna si patura e de la marca aia noua, firma lu Peiu sau cum io zice accept :X

Daca ti-e ca dau report, nu-i mai barfi :))

Tu crezi ca firma noastra umbla cu second-hand. Nu ai observat ca avem site, nu ai vazut poze cu produsele? Man, fii serios, normal ca sunt noi.

Da, , eu ma-ndoiesc de ea. Ti-am evaluat-o aseara si nu-s deloc multumit de tine.

Dar hai sa revin la adevarata mea dragoste, ... Din pacate, vocea mea nu se aude pe urmatorul clip. Dar va puteti imagina o voce serioasa ce se preface ca nu-l aude pe Arturo cum striga disperat in fundal si tot intreaba de ce-a iesit Arturo din conferinta si alte amanunte.

It's payback time, biatch. =))

Se mai indoieste cineva de activitatea mea?

Da, , eu ma-ndoiesc de ea. Ti-am evaluat-o aseara si nu-s deloc multumit de tine.

Dar hai sa revin la adevarata mea dragoste, ... Din pacate, vocea mea nu se aude pe urmatorul clip. Dar va puteti imagina o voce serioasa ce se preface ca nu-l aude pe Arturo cum striga disperat in fundal si tot intreaba de ce-a iesit Arturo din conferinta si alte amanunte.

It's payback time, biatch. =))

Zsolti aia numesti tu activitate? La 4:44!? Te rog sa stergi poza aia ca te faci de rusine. Uite aici activitate.

yenoH in mizeria aia de filmulet pe care cu un tupeu de german nemaivazut ai indraznit sa o postezi in acest topic in cadrul unui forum public te anunt ca acea voce nu este a mea.

Nu sunt eu in acel filmulet. Cine ma cunoaste stie ca eu nu ma cobor la asemenea lucruri.

Din seria e noapte si pentru ca caterinca...

Ma duceam si eu, linistit, sorbind agale dintr-o limonada, spre LS, cand... Ce sa vezi?!

4EPBObL.png

, pentru tine am bagat ditamai heli-ul in Area, da' pana sa revii de pe AFK te-a omorat (inteligenta lui e covarsitoare).

KgDRmXy.jpg

Zsolti aia numesti tu activitate? La 4:44!? Te rog sa stergi poza aia ca te faci de rusine. Uite aici activitate.

yenoH in mizeria aia de filmulet pe care cu un tupeu de german nemaivazut ai indraznit sa o postezi in acest topic in cadrul unui forum public te anunt ca acea voce nu este a mea.

Nu sunt eu in acel filmulet. Cine ma cunoaste stie ca eu nu ma cobor la asemenea lucruri.

Realizezi ca poza ta a fost facuta dupa restart la server exact cand ai intrat nu?

Din seria e noapte si pentru ca caterinca...

Ma duceam si eu, linistit, sorbind agale dintr-o limonada, spre LS, cand... Ce sa vezi?!

4EPBObL.png

, pentru tine am bagat ditamai heli-ul in Area, da' pana sa revii de pe AFK te-a omorat (inteligenta lui e covarsitoare).

KgDRmXy.jpg

Stiu si eu ca-s inteligent dar nu ma mai lauda atata ca incep sa ma simt important.

Btw, spazie a omorat-o pe Emma nu eu, te tzuc.

@, şterge vorba lui Arturo...la ora aia stai tu on când sunt maxim 10 suspecţi în wanted ? Nici 10 nu cred că sunt...deobicei sunt 0 sau maxim 5, iar când sunt 110+ nu eşti on :D şi Thunder era on la ora aia şi şti cum a ieşit :))) !!

@, băăăă unde erai tu acolo că-mi place şi vreau să testez cu Hydra :)))) !

Nu uitaţi de antrenamentul aerian de azi de la ora 20:00 ! Dacă nu aveţi învoire şi nu sunteţi prezenţi riscaţi FW !

Dacă nu puteţi să vă conectaţi din cauză că serverul este full, faceţi SS la chat !

@, cand Honey il intreba pe Arturo daca mai are punga aia cu jeleuri bune rau, ei te minteau, dar eu nu pot sa fac asta :))

sMYjhNR.jpg

, nu te mai holba la discutiile noastre. Mai bine spune-ne cati bani am facut din comenzi saptamana asta :))

Edited by DGS AlexCyo

@, cand Honey il intreba pe Arturo daca mai are punga aia cu jeleuri bune rau, ei te minteau, dar eu nu pot sa fac asta :))

sMYjhNR.jpg

, nu te mai holba la discutiile noastre. Mai bine spune-ne cati bani am facut din comenzi saptamana asta :))

Mă holbez, am trecut pe aici din întâmplare... Dar ca să vezi, legat de banii strânși din marfa distribuită de Peiu, țin să te anunț că am fost nevoit să-i sau acelei incompetente de la Taraf FM.. Ca să-mi repare reputația de la ultima transmitere a dedicațiilor când aceasta mi-a pocit numele poreclindu-mă rug... Așa că am dat acele mii de euro echipei Taraf FM pentru niște ore de limba engleză suplimentare. Așa că luna asta suntem pe stop.. Și nu, nu mă refer la acea perioadă roșie, mă gândeam să-i mai oferim și lui Peiu o pauză, a produs prea mult și ar fi păcat să nu mai fie puternică. (Am păstrat câteva perne și paturi + puțin lapte cald pentru zile negre).

Salut NG.

Sunt șef de pagină la NG. Perne și pături pentru toată lumea și lapte! :))

Edited by Rough ZEW

Mă holbez, am trecut pe aici din întâmplare... Dar ca să vezi, legat de banii strânși din marfa distribuită de Peiu, țin să te anunț că am fost nevoit să-i sau acelei incompetente de la Taraf FM.. Ca să-mi repare reputația de la ultima transmitere a dedicațiilor când aceasta mi-a pocit numele poreclindu-mă rug... Așa că am dat acele mii de euro echipei Taraf FM pentru niște ore de limba engleză suplimentare. Așa că luna asta suntem pe stop.. Și nu, nu mă refer la acea perioadă roșie, mă gândeam să-i mai oferim și lui Peiu o pauză, a produs prea mult și ar fi păcat să nu mai fie puternică. (Am păstrat câteva perne și paturi + puțin lapte cald pentru zile negre).

Salut NG.

Da, man. Am fost martor cand Dementa ti-a pocit numele zicandu-ti "Rug", isi dorea ceva ruj, cred, altfel, nu-mi explic. Ori a crezut ca numele tau vine din franceza, ca exista o regula cu "ou = u" si "h" nu se citeste, dar e okey. Peiu sa nu-si faca griji, e totul pe maini bune, la ce cerere a avut in ultimele zile, nu-mi fac griji pentru viitor. Ma bucur ca te-ai gandit sa-i meditezi pe cocalarii aia. Dementa aia o zis ca prefera sa raman FB-ul doar pentru ea, dar sunt sigur ca are mii de prieteni pe care nu-i cunoaste... :))

Am condus masina pe gaz, pe vreme vantoasa, un Cielo :)) Masina e foarte prajita si se misca ca o tigaie fara ulei pe foc (imaginatie de 5 stele). Oglinziile se misca ca la cutremur, dar nu ma plang. Multumesc foarte mult soferului ca mi-a facut placerea si m-a lasat sa-i conduc masina. Traiasca Tibi! :))

Da, man. Am fost martor cand Dementa ti-a pocit numele zicandu-ti "Rug", isi dorea ceva ruj, cred, altfel, nu-mi explic. Ori a crezut ca numele tau vine din franceza, ca exista o regula cu "ou = u" si "h" nu se citeste, dar e okey. Peiu sa nu-si faca griji, e totul pe maini bune, la ce cerere a avut in ultimele zile, nu-mi fac griji pentru viitor. Ma bucur ca te-ai gandit sa-i meditezi pe cocalarii aia. Dementa aia o zis ca prefera sa raman FB-ul doar pentru ea, dar sunt sigur ca are mii de prieteni pe care nu-i cunoaste... :))

Am condus masina pe gaz, pe vreme vantoasa, un Cielo :)) Masina e foarte prajita si se misca ca o tigaie fara ulei pe foc (imaginatie de 5 stele). Oglinziile se misca ca la cutremur, dar nu ma plang. Multumesc foarte mult soferului ca mi-a facut placerea si m-a lasat sa-i conduc masina. Traiasca Tibi! :))

Se pare că pe acel post de radio s-a pus altă muzică, spre norocul nostru a fost ceva house, oricum, putem continua discuția despre afacerea noastră în alt topic, am auzit ca FW-ul și AV-ul nu sunt incluse. Uită-te la semnătura mea, puțin mai jos de poză. Te aștept acolo, din câte am înțeles Peiu este deja acolo și nu așteaptă cu marfă, eu zic să ne grăbim până nu află cineva sursa noastră.