Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, MAMA CATE JELEURI SI NU-MI DAI SI MIEEEEEE:| :|

Cum as putea sa-ti dau?

Ba, Dobrogea o fost lovita de ninsori si ger... M-am pus la somn intr-o rafala puternica de vant cu garnitura de ploaie torentiala si m-am trezit intr-un peisaj ca intr-o cutie de lapte + multi multi turturi :)) Prima data cand vad zapada la mine in iarna asta, super :)

Doamna Neagu e Maia?

ZSOLTI O ZIS CA AVEM SEDINTA SI ANTRENAMENT, NU UITATI!

Edited by DGS AlexCyo

Cum as putea sa-ti dau?

Ba, Dobrogea o fost lovita de ninsori si ger... M-am pus la somn intr-o rafala puternica de vant cu garnitura de ploaie torentiala si m-am trezit intr-un peisaj ca intr-o cutie de lapte + multi multi turturi :)) Prima data cand vad zapada la mine in iarna asta, super :)

Doamna Neagu e Maia?

ZSOLTI O ZIS CA AVEM SEDINTA SI ANTRENAMENT, NU UITATI!

Doamnea Neagu e Pamella.

Sa nu uiti de antrenament si sedinta.

@, tocmai de-aceea, de mai mananca mult o sa ocupe doua locuri in factiune in loc de unul.

@, am grija de ea cum sa nu am, de ce crezi ca nu-ti mai dau jeleuri?

Ea deja ocupa 2 locuri.

Si sa nu uitam ca tie ti se spune Sarmalutza, deci, posibil sa fii si tu gras nu doar Maya.

Edited by South Zsolti6

Doamnea Neagu e Pamella.

Cum sa fie Pamella doamna Neagu? Vrei sa ma stranga Gang de gat?

Si sa nu uitam ca tie ti se spune Sarmalutza, deci, posibil sa fii si tu gras nu doar Maya.

Mi se spune Sarmalutza ca bag spaima in sarmale. Daca ma inviti la tine-n casa si ai sarmale, ascunde-le.

Doamna Neagu e Maia?

Doamna Neagu este un mister, nimeni nu stie cine este.

Ea deja ocupa 2 locuri.

Inca nu, e doar un jeleu acum.

@, Nu,nu-s doamna si nici Neagu =)))

@, Tot tu ramai grasul factiunii.. cu valuri si delea:))

@, Tu taci ca-i inveti prostii

La mijloc exista un mister neelucidat! Buflei Zsolti, te rog sa preiei cazul si sa afli cat mai multe detalii fata de doamna Neagu si secretele lui Sarmalutza si-a lu' Maia, clar!?

Acum, ma intorc in bucatarie. Am curatat cartofi si oua fierte, super tare si-acuma tre' sa le combin.

Nu uitati de antrenament si de sedinta!

Edited by DGS AlexCyo

@, Secretele noastre sunt secrete! nu dam din casa! acum fugi la cartofii tai:))) si ouale care nu-s ale tale

Da, dar Zsolti are o metoda supere secreta de a descoperi secretele altora, va recomand sa fugiti cat mai tare de el, ca va termina psihic :))

Ma intorc mai tarziu. Sa nu uitati de sedinta si de antrenament!

Da, dar Zsolti are o metoda supere secreta de a descoperi secretele altora, va recomand sa fugiti cat mai tare de el, ca va termina psihic :))

Ma intorc mai tarziu. Sa nu uitati de sedinta si de antrenament!

Am descoperit secretele lor!

Rasta este bucatarup sef iar Maya este cea care umple sarmalele, dar nu le umple cu carne ci cu jeleuri. De aici vine si numele Maya Jeleu.

Legatura dintre ei doi sunt sarmalele, rasta le face iar Maya le umple cu jeleu.

Doamna Neagu este numele de bucatarie al lui Maya.

Ea nu doreste sa i se afle identitatea asa ca au decis ca in interiorul bucatariei Maya sa fie Doamna Neagu.

Misterul elucidat, acum totul e clar.

Am descoperit si din ce cauza e Maya grasa.

Ea mananca jeleurile in loc sa le bage in sarmalele lui Rasta.

Sa nu "uitato" de sedinta si antrenament. Sherlock Holmes de NG va ţucă.

@, gata sefa, tac.

@, noi nu avem secrete boss, nu are ce sa afle de la noi.

Toata lumea are secrete, am descoperit inclusiv si secretul vostru.

Da, man. Am fost martor cand Dementa ti-a pocit numele zicandu-ti "Rug", isi dorea ceva ruj, cred, altfel, nu-mi explic. Ori a crezut ca numele tau vine din franceza, ca exista o regula cu "ou = u" si "h" nu se citeste, dar e okey. Peiu sa nu-si faca griji, e totul pe maini bune, la ce cerere a avut in ultimele zile, nu-mi fac griji pentru viitor. Ma bucur ca te-ai gandit sa-i meditezi pe cocalarii aia. Dementa aia o zis ca prefera sa raman FB-ul doar pentru ea, dar sunt sigur ca are mii de prieteni pe care nu-i cunoaste... :))

Am condus masina pe gaz, pe vreme vantoasa, un Cielo :)) Masina e foarte prajita si se misca ca o tigaie fara ulei pe foc (imaginatie de 5 stele). Oglinziile se misca ca la cutremur, dar nu ma plang. Multumesc foarte mult soferului ca mi-a facut placerea si m-a lasat sa-i conduc masina. Traiasca Tibi! :))

Asa face Peiu cu gagica-sa :))

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10954518_809676865793668_6725664016035887183_n.jpg?oh=f98e50020e52126e92e9a6f4eee9d4f5&oe=5549B4B7&__gda__=1432803390_e30a2a109d1275234510f57329c51a46\

Edit : Am vazut ca maine seara avem activitate, deci va rog, Peiu imi apartine mai ales Rough :))

Edited by StapLeR

Check news and info. Lcs cu DB intre departamente maine la ora 20:00.

Cum a fost si pana acum, cred ca va inlocui antrenamentul de la ora 14:30 si LCS-ul devine activitate obligatorie sa nu ne facem de ras si sa ajungem si noi cu cativa membrii acolo, asa cred eu.

Antrenamentul de maine de la ora 14:30 nu e anulat. Cei care nu puteti ajunge la antrenament / activitate, faceti invoire si mentionati acolo la care dintre ele nu puteti ajunge.

Tomorrows training from 14:30 is not cancelled. Those who can't come to the training / activity, make a consent and mention at which of those you can't arrive.

Raport de activitate Nr.1

Raport intocmit de membrul National Guard Pamella

Rank: 1 Private

In decursul acestei saptamani mi-am facut datoria astfel:

Numarul de suspecti ucisi: (Numar + Poze): 0

Numarul de arestari facute: (Numar + Poze): 0

Numarul de arme confiscate: (Numar + Poze): 0

Numarul de detinuti care au primit punish: (Numar + Poze): 0

Numarul de detinuti scosi pentru heal: (Numar + Poze): 0

Numarul de grupuri prinse incercand sa evadeze: (Numar + Poze): 24

Numarul de prezente la deschiderea celulelor: (Numar + Poze): 0

Numarul de playeri ajutati ( Level 1-5 ) : 0

Rapoarte anulate: 0

Total puncte: 72

Observatii: --

Mentiuni: Imi este ciuda foarte tare pentru ca eu am avut 337 poze , dar cand le-am uploadat erau doar 10 sau erau amestecate , le-am pus doar pe cele de Escape ... ( in criza de timp )

Obiective pe viitor: Postarea raportului mai devreme

Imi pare rau pentru efortu' tau, da' oricum nu e ok... Nu ai "asisturile la pauze", care-s obligatorii, ceea ce-ti anuleaza raportul. Plus ca l-ai postat aiurea, la cele de Rank 2+. Tu aici trebuia sa postezi, la Rank 1. Data viitoare incearca sa postezi raportul din timp, ca sa eviti astfel de probleme.

, ti-am spus si-n joc sa-ti faci separat un link si sa-ti pui cateva poze de la punish, ca timpul nu va fi de partea ta... Pacat, din graba, ai postat si-n alt topic si incorect, oricum, nu e ceva grav, dar sper sa nu o tii pe linia asta.

Bai gang ba, nu ai si tu grija de ea cum trebe?

Man, editeaza postul postul de mai sus si mai adauga ceva, ceva legat si de joc. C-o sa fii sanctionat curand daca ramane asa. Trebuie sa repsectam regulile forumului fiecare-n parte, in caz contrar, FW-uri si AV-uri ;)

Bai gang ba, nu ai si tu grija de ea cum trebe?

Ofof... Sper ca raportul meu sa fie bun, am muncit din greu pentru el.

PS: Era legat de joc. Era legat de maria si de gang, 2 membrii al acestui departament.

Tu o stii, poate-o stim si noi, cei de Rank 5+. Dar Rey sigur nu stie ca tu te referi la joc, iar daca noi nu va sanctionam pe voi, o face el. In plus, ne sanctioneaza si pe noi, cei din conducere.

Sunt niste reguli simple, pe care ne straduim cu totii sa le respectam. In caz contrar, cum au fost deja nenumarate exemple in ultima perioada, indiferent de rank sau nume, platim atunci cand nu ne conformam.

Mah, , urat esti, da' parca printesa naba de @GF Infernal e mai urata. :| Zic si eu.

PS. Apreciez poza cu Hunter-ul, prima, ca-n a doua nu-mi sta bine paru'.