Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, vorbisem si eu o data sa ne bage un Rhino, da' cica s-ar face abuzuri cu el dupa... Si, daca e sa ma uit pe la unii jucatori din Departamente, sunt sigur ca aveau dreptate adminii. :(

@GF Infernal, pleaca de aici, sau iei bataie. De-a dreq nici nu ma uit la propunerea ta. Sigur e una slaba... :))

vorbisem si eu o data sa ne bage un Rhino, da' cica s-ar face abuzuri cu el dupa... Si, daca e sa ma uit pe la unii jucatori din Departamente, sunt sigur ca aveau dreptate adminii. :(

La rank 5+ ar fi ok sa bage, doar fac parte din staff-ul factiuni si sunt de incredere zic eu. Asa si cu Hydra sau cu Hunter poti face abuzuri fara sa te vada nimeni de sus si e la rank 4 totusi -.- Cu Rhino te mai vede lumea =))

EDIT: Si daca e sa faca DM aiurea cu el sa primeasca rank down de la prima abatere, no?

Edited by SilenCe98

Si pentru ca esti prietenu' meu si omu' meu de baza, nu puteam sa trec cu vederea acest incident, .

PS. Va urma! :)

'neata, printeselor... Sa nu uitati de antrenamentul de astazi, de la ora 20:00. De asemenea, verificati daca licenta de zbor este valabil, lipsa acesteia ducand la FW.

, aseara mi-am dat seama ca tu chiar ma iubesti... :X Da' eu tot nu-mi pot lua gandu' de la Gabitza... :X :X :X

Salut, din pacate contul meu de SAMP oTheLo[N0B] a fost spart. Daca intampinati probleme cu respectivul individ sa stiti ca nu sunt eu . Aaa da si contul de forum mi-a fost spart. P.S Daca ma puteti ajuta cu ceva legat de cum sa imi recuperez contul as aprecia. Multumesc.

Am scapat de suspend si am pus avatarul iar. > :) care-i faza cu antrenamentul, zburam cu s0b?

La 20:00 in linie la Rustlere cu licenta de zbor.

Aici un link pentru cei care iubesc arta.

Poate v-ati intrebat de la ce vine numele Arturo. http://forum.b-zone.ro/topic/190916-de-la-ce-vine-numele-tau/?p=3892529

Edited by South Artturo

@, imi pare rau, sper sa recuperezi cat mai repede. :)

@, e binee, ai un jeleu (de la Foxxy bineinteles). =))

Hai c-am facut si eu un raport cat de cat ok. Fain rau pe teren (video + SS), se stie ca NG e baza.

Ne vedem in game, sa le mai dam dauna celor fara drept. Ceaw!

Edited by Jack Betivul

@, imi pare rau, sper sa recuperezi cat mai repede. :)

@, e binee, ai un jeleu (de la Foxxy bineinteles). =))

Hai c-am facut si eu un raport cat de cat ok. Fain rau pe teren (video + SS), se stie ca NG e baza.

Ne vedem in game, sa le mai dam dauna celor fara drept. Ceaw!

Din cate am inteles nu prea se mai poate face nimic. Asptet PM-ul lui bobo el e singurul care ma mai poate ajuta.

Mdea se pare ca pana aici mi-a fost. Numai pot recupera contul. Ce sa mai spun mi-a placut in aceasta factiune m-am simtit cel mai bine as putea spune si m-as fi simtit in continuare dar cand se gaseste un "om" ca asta care sa fure nu ai ce sa faci. O sa imi fie dor de momentele de la antrenamente mersul pe wanted statul la jail etc. Vreau sa ii multumesc lui pentru invite si tuturor membrilor. Cei din STAFF nu isi dau putin interesul pentru asta si nu cred ca sunt singura persoana. Chiar nu stiu ce sa mai zic .....

Respect : Peiu Silence honey puiul cyo marcela zsolti hawk maxim gang str zoltes kazanu insane nabul de pyrocel . Daca am mai uitat pe cineva ma scuzati. Poate o sa ne mai vedem dar sunt sanse mici. BAFTA NABILOR.

Edited by otheLooo

@, Bafta nabuleeee :* Chiar ieri am vazut contul tau pe server si l-am sunat. Cand l-am intrebat daca e adevaratul Othelo mi-a raspuns "Nu e treaba ta". Mi-am dat seama ca nu esti tu. I-am zis cateva chestii si i-am inchis. Ma rog asta se numeste ghinion. Bafta in continuare. Te pupa Max :*

@, Bafta nabuleeee :* Chiar ieri am vazut contul tau pe server si l-am sunat. Cand l-am intrebat daca e adevaratul Othelo mi-a raspuns "Nu e treaba ta". Mi-am dat seama ca nu esti tu. I-am zis cateva chestii si i-am inchis. Ma rog asta se numeste ghinion. Bafta in continuare. Te pupa Max :*

La fel maxim, dar nu ai ce sa le faci oricum o sa incerc sa negociez ceva cu el cand o sa il mai vad pe server dar nu cred ca va avea vrun folos deoarece el spune ca sunt eu.

@, bafta nabule in viata reala, numai bine. Cel care ti-a spart contu sper sa nu apuce sa se bucure de el pentru ca nu merita.

Mult succes in tot ceea ce iti propui.

Multumesc la fel si tie zsotli

Hawk din pacate mi-a spart si contu de steam.

Edited by otheLooo

Pai, othelo, nu se vede la connection IP-ul lui? Ca ma gandesc ca nu arata la fel ca al tau, nu?

Ei nu se ocupa de conturi sparte asa au spus. Si da se vede ip-ul lui si banuiesc ca se vede si localitatea.

, vreau sa-mi cer scuze ca ti-am luat BEST-ul. Stiu ca ti-am zis ca o sa te las pe tine saptamana aceasta, dar m-am gandit ca si la mine va fi ultima saptamana in care voi putea sa fac atatea puncte si nu voi mai avea timp de BEST multa vreme de acum incolo... pentru ca ma angajez si mi-e ca o sa ma si retrag din National Guard. Stiu ca si tu te-ai chinuit si ca probabil te vei supara pe mine ca nu m-am tinut de cuvant, insa trebuie sa ma intelegi si pe mine. Tu ai timp sa faci BEST de acum incolo. Eu sunt la inceput si chiar conteaza pentru mine asta... sper sa nu te superi prea tare. X_X

, fratie am avut probleme, mi se tot lua curent-ul din 5 in 5 minute si nu puteam sa uploadez SS-urile! :O

Iar in legatura cu punctele, am avut prea mult timp liber saptamana asta, ce pot spune... stai sa vezi de acum inainte rapoarte minime, de fapt eu sper ca o sa mai am timp sa raman in factiune. :(

Edited by I n S a N e

, vreau sa-mi cer scuze ca ti-am luat BEST-ul. Stiu ca ti-am zis ca o sa te las pe tine saptamana aceasta, dar m-am gandit ca si la mine va fi ultima saptamana in care voi putea sa fac atatea puncte si nu voi mai avea timp de BEST multa vreme de acum incolo... pentru ca ma angajez si mi-e ca o sa ma si retrag din National Guard. Stiu ca si tu te-ai chinuit si ca probabil te vei supara pe mine ca nu m-am tinut de cuvant, insa trebuie sa ma intelegi si pe mine. Tu ai timp sa faci BEST de acum incolo. Eu sunt la inceput si chiar conteaza pentru mine asta... sper sa nu te superi prea tare. X_X

, fratie am avut probleme, mi se tot lua curent-ul din 5 in 5 minute si nu puteam sa uploadez SS-urile! :O

Iar in legatura cu punctele, am avut prea mult timp liber saptamana asta, ce pot spune... stai sa vezi de acum inainte rapoarte minime, de fapt eu sper ca o sa mai am timp sa raman in factiune. :(

Acuma te vad la sanctiuni date de alexcyo si te da afara pentru ce ai facut :))

Nu ma deranjeaza c-ai postat raportul complet. E clar ca voi aveti mai multa nevoie si sunt de acord cu asta, dar ai zis o treaba si acum, la final, te-ai schimbat. Macar de-mi spuneai, ca nu ma mai complicam. Acum, nici nu pot edita, ca iau FW.

Edited by DGS AlexCyo

Nu ma deranjeaza c-ai postat raportul complet. E clar ca voi aveti mai multa nevoie si sunt de acord cu asta, dar ai zis o treaba si acum, la final, te-ai schimbat. Macar de-mi spuneai, ca nu ma mai complicam. Acum, nici nu pot edita, ca iau FW.

Eu ti-am zis de la inceputul saptamanii ca sunt pus pe BEST, apoi mi-am zis ca daca nu-ti fac favoarea sa te las pe tine, se va repeta istoria din Paramedics, insa asta e doar al2-lea best, avand in vedere ca in Paramedics eram in fiecare saptamana pus pe BEST si-mi faceam dusmani chiar in propria factiune. Azi cand m-am vazut cu peste 800 de puncte, pe care nici macar n-am putut sa le postez pe toate, am zis ca e pacat sa nu uploadez tot ce am facut, avand in vedere ca si eu m-am chinuit toata saptamana cu toti enervantii. Singura parere de rau, e ca nu ti-am spus din start ca nu renunt la BEST, deci imi pare rau pentru asta.

Ma dar sunt pline de sange topicurile cu rapoarte :)). Sa speram ca saptamana viitoare va fi mai bine.

In caz ca n-ati vazut urmatorul clip, va recomand sa va uitati :)>- . Este prezentat un VOPEL (VW + Opel) in actiune =)

Edited by Wish ToV