Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, daca va fi acceptata propunerea, printr-o minune, poti sa te lasi de SAMP, ti-o promit. :*

, parerea ta nu ne intereseaza. :-J

Tocmai d-aia la tanc o sa aiba acces numa rank 6+

Tu vrei să sodomizezi mai nou cu rachete?

Yenoh, încă pot să-ți fur hydra ul asa că degeaba îmi spui =)).

Și oricum, acea minune nu o sa se întâmple.

Așa cum PD nu are m4 la duty, nici voi nu o să aveți tancuri.

:))

Edited by Rough ZEW

Salutare baieti si bine ati venit!

Va urez sedere placuta la noi si cat de mai durata :))

Sa aveti grija la raporturi si post-hunteri!

Apropo de raporturi,cine le corecteaza?

Salutare baieti si bine ati venit!

Va urez sedere placuta la noi si cat de mai durata :))

Sa aveti grija la raporturi si post-hunteri!

Apropo de raporturi,cine le corecteaza?

La rank 1 nu stiu.

La rank 2 e Arturo, cred.

Primulmeucuvant din primul meu post in NG pentru prima data este primulmeucuvant.

Ce faaaaaaaaceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeti ? :D

Welcome.

Iti mai amintesti cand ai facut acel abuz on wanted cand te-am urmarit si cand te-am intrebat de ce nu aplici undeva ai zis ca daca aveai factiune atunci nu mai poti abuza?

Aici nu e voie sa abuzezi, defapt, poti abuza doar sa nu afle nimeni.

Buna seara, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa petrecem timp de calitate impreuna.

Bun venit in Garda Nationala, sper sa ne intelegem bine.

Maine la 14:30 avem antrenament, sa va faceti invoiri daca nu vreti sa luati FW din prima zi :))

Ohoo.. n-am mai postat aici de 3 ani.. :)). Postez acum pentru că vreau să se adauge şi pentru poliţişti o cameră specială pentru antrenamente.

http://forum.b-zone.ro/topic/260118-propunere-antrenamente-politisti/?view=findpost&p=3913878

Dacă aveţi poze cu vreo cameră, aştept quote / mention

#HAWKFRATELEPESCARSUBLIDERBOSS!

Ohoo.. n-am mai postat aici de 3 ani.. :)). Postez acum pentru că vreau să se adauge şi pentru poliţişti o cameră specială pentru antrenamente.

http://forum.b-zone.ro/topic/260118-propunere-antrenamente-politisti/?view=findpost&p=3913878

Dacă aveţi poze cu vreo cameră, aştept quote / mention

#HAWKFRATELEPESCARSUBLIDERBOSS!

http://weedarr.wdfiles.com/local--files/interior/Warehouse1.jpg

Asta ar merge, e destul de spatios

Neata, ce mai faceti soldati ? Welcome celor noi

Regulament Forum

- orice membru al facțiunii are obligația de a verifica zilnic forumul pentru actualizări ale regulamentului.

- este interzis să faceți posturi inutile în cadrul forumului facțiunii voastre.

-- este interzis să faceți spam în topicul cu Discuții între Membri.

-- în topicul de Discuții între Membri se vor posta numai lucruri importante sau semnificative, nicidecum mesaje de genul: Bună Ziua, Salut, Noapte Bună, Ce mai faceți?, Mă duc să mănânc și orice altceva asemănător.

- încălcarea regulilor forumului duce și la sancționarea voastră în joc.

In urmatoarele postari n-o sa-ti mai prezint regulile, te voi sanctiona si voi atasa regulamentul in sanctiune.

Salutare dragi colegi,vechi si noi,sper sa ne intelegem bine, :*

Bun venit in factiune. Sper sa te acomodezi repede stilului nostru si sa ramai cat mai mult timp alaturi de noi. Va doresc sedere placuta tuturor si sper sa impresionati inca din primele zile. Noi o sa va oferim tot suportul de care aveti nevoie, iar in momentelele grele, cautati-ne pe toti, vorbiti cu noi. Totusi, trebuie sa-ti aduc la cunostinta ca postarile de genul nu sunt permise. In urmatoarele postari pe forum, dezvolta.

Edited by DGS AlexCyo

Epical, on 01 Mar 2015 - 3:58 PM, said: Salutare dragi colegi,vechi si noi,sper sa ne intelegem bine,

Bun venit in factiune. Sper sa te acomodezi repede stilului nostru si sa ramai cat mai mult timp alaturi de noi. Va doresc sedere placuta tuturor si sper sa impresionati inca din primele zile. Noi o sa va oferim tot suportul de care aveti nevoie, iar in momentelele grele, cautati-ne pe toti, vorbiti cu noi. Totusi, trebuie sa-ti aduc la cunostinta ca postarile de genul nu sunt permise. In urmatoarele postari pe forum, dezvolta.

Multumesc tuturor.

@[member=DGS AlexCyo], din fericire am mai facut parte din National Guard si stiu cat de cat cum sta treaba,nu ne-am cunoscut din pacate,pentru ca pe vremea cand m-am alaturat NG,cred ca aveai cerere de inactivitate.O sa incerc sa imi fac treaba cat de bine pot dar nu o sa incerc sa impresionez deoarece atunci fac cele mai multe greseli,stii cum se spune,

"Ce-i mult,strica",o sa stau in banca mea deocamdata.

Spor la raport la toti!

Edited by Epical

@,Sa fie cu noroc,data trecuta a fost greu...complicat...n-are rost sa explic..intr-un cuvant,multumesc pentru [re]primire.

Edited by Epical

Multumesc tuturor.

@[member=DGS AlexCyo], din fericire am mai facut parte din National Guard si stiu cat de cat cum sta treaba,nu ne-am cunoscut din pacate,pentru ca pe vremea cand m-am alaturat NG,cred ca aveai cerere de inactivitate.O sa incerc sa imi fac treaba cat de bine pot dar nu o sa incerc sa impresionez deoarece atunci fac cele mai multe greseli,stii cum se spune,

"Ce-i mult,strica",o sa stau in banca mea deocamdata.

Spor la raport la toti!

Nu aveam inactivitate, dar am fost plecat din tara pentru o luna. Personal, vreau sa nu parasesti factiunea in maniera de data trecuta, ca e putin jenant, stiu cum este. Si eu am patit-o si tot in National Guard :)). Daca atunci faci cele mai mari greseli, atunci, trebuie sa incerci mai des, sa remediezi. Nu-i bine sa te sperii de asta ;)

Din ciclul amintiri de pe Skype, aducem in atentia publicului ''din seria filmelor si pentru ca yenoH'' episodul cu numarul 6 ''Nu urca busul''

Pentru a intelege mai usor despre ce este vorba, va spun ca yenoH avea impresia ca mergem pe escape si ca eu cu Spazie il ghidam. Credeti-ma, merita sa va uitati pana la capat. =))

Pentru a vedea si celelalte videoclipuri dati click.

10665212_1486362841634367_17310453834428ATENTIE! Videoclipurile pot contine scene de un umor incredibil, limbaj amuzant si poate dauna persoanelor care nu rad cu placere!

Din ciclul amintiri de pe Skype, aducem in atentia publicului ''din seria filmelor si pentru ca yenoH'' episodul cu numarul 6 ''Nu urca busul''

Pentru a intelege mai usor despre ce este vorba, va spun ca yenoH avea impresia ca mergem pe escape si ca eu cu Spazie il ghidam. Credeti-ma, merita sa va uitati pana la capat. =))

Pentru a vedea si celelalte videoclipuri dati click.

10665212_1486362841634367_17310453834428ATENTIE! Videoclipurile pot contine scene de un umor incredibil, limbaj amuzant si poate dauna persoanelor care nu rad cu placere!

Vai, doamne =)))) saracul Honey....=))))))))))))))))