Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi ! Rank 1 stiti bine ca treabuie sa aveti grija de jail. Pace ! :)>-

La jail cu voi.

Edited by ZoLiii

@@Anna, cum am spus,raportul il faci repede mai ales seara :)) Spam?Depinde si ce fel de spam,sunt mai multe. Spam cu "cine da rob?","vreau heal","vreau free","deschideti custile",injuraturi si afaceri,pentru ca Jail-ul e locul unde sunt cele mai libere discutii intre playeri :))

Faza cu rotita nici mie nu-mi iesea la inceput,da` te obisnuiesti repede. :D

De pedepsit pedepseste-i fara sa astepti,insa o sa se supere pe tine,sunt foarte suparaciosi detinutii astia =;

@, noi nu dam +1,noi furam +1 ;)

@@ZoLiii are dreptate,cam ramasesem fara rank 1 :-?

Edited by AlexNicko GEN

@@ZoLiii, daca ma supar putin in 2 zile fac assisturi in jail pentru toti rank 1 =)) .

Credeti ca ar fi buna o propunere sa ne adauge niste faggio/bmx-uri in yard? Am alergat aseara la un assist cat nu alergam in 10 ture de area, date de BlackHawk :* .

'neata, printeselor! In primu' rand, bun venit noilor membri! Sper ca sederea voastra aici sa fie cat mai lunga si mai frumoasa. Orice nelamuriri aveti, oricat de prostesti ar' fi, folositi /r-ul, /call, PM. Intrebati pentru orice banalitate, daca nu sunteti siguri pe voi, inainte de a actiona. Mai bine o intrebare prosteasca decat un FW.

Acuma urmeaza partea ciudata, venind de la spam-erul topicului de Discutii. Vreau sa va avertizez ca in NG e putin mai restrictiva partea de spam, de postari aiurea, chiar si-n topicul dedicat discutiilor. Si nu pentru ca asa am vrea noi, ci pentru c-au fost nenumarate discutii mai aprinse intre conducerea NG si administratia serverului, pentru c-am avut topicul inchis de vreo 5-6 ori in ultimele luni, pentru ca am fost, conducerea, avertizati cu sanctiuni in cazu' in care lasam libertate deplina la postare. Stiu ca-n FBI, sau alte factiuni, se face spam la greu, dar daca muzica asta o avem, pe asta dansam.

, lasa bicicletele, fa miscare. Esti soldat, chiar daca o printesa mica.

@ZoLiii, ai FW!

@Anna, cu greu m-am abtinut sa nu te trimit la Jail. A fost prima zi, de acomodare. Apropo, pana duminica vreau sa vad cel putin 5 reclamatii pe numele tau. Ori esti bad girl, ori nu mai esti?! Te pupa mierea! :*

Welcome nabilor(respectiv nabei) noooooi! Sper sa va acomodati cat mai repede si sa dati fail-uril la escape cat mai multe!

@@ZoLiii, Da misca-ti mai baiatule "funduletzul" de bebelus la jail!!

@, Nici aici nu scap de tine,mai?

@, Baga baga, cum poti tu mai bine ! FW #GriJaLaUngUri

@@yenoH, Serios acum frate, pai fa si tu un post normal, stop spam Honey. .. Bun lasam gluma la o parte. Inteleg ce zici chiar si eu am fost sanctionat pe tema asta. De atunci posturile mele sunt din ce in ce mai rare..

@, We calorifer. Vezi ca te cheama baietii la Jail, grabestete !

Edited by ZoLiii

@ZoLiii, de ce esti noob? N-am zis de posturile tale, doar atrageam atentia noilor veniti. #-o N-as vrea sa-si inceapa aventura-n NG cu sanctiuni pentru forum. Oricum ai FW. :-J

, se rezolva. Diseara ii fac un cadou frumos. :))

, nu spune nimeni sa nu postati aici, Doamne fereste. Cu atat mai mult, n-as putea eu impune asta, cand am aproape 1000 de posturi facute doar la Discutii.

Ca sa-ntelegi mai bine, dar si restul colegilor, sa-ti arat cum s-a ajuns sa fim asa stricti.

Pe vremuri, se posta ca la nebuni aici, postari de genul asta, sau asta, erau nonstop in topic. Intr-o zi rece de toamna, a inceput sfarsitul. Iar postarile noastre obisnuite, au dus la avertismente. Pentru ca, intr-un final, sa se ajunga la discutii voarte aprinse intre cativa din conducerea NG si cred ca toti adminii 4+, prin PM, cand ne-am trezit iar cu surprize. In urma discutiilor, nu am reusit sa iesim noi, NG-ul, victoriosi, oricat ne-am straduit sa aratam ca acest topic este de DISCUTII si ca-n alte factiuni, in timp ce la noi topicul este inchis, se posteaza total aiurea si-n draci, ba mai mult, ni s-a comunicat ca-n cazul in care vor mai apare astfel de postari pe topicul nostru, iar conducerea nu va acorda sanctiuni, liderul, dar si restul conducerii, poate fi sanctionata.

Nu-s eu cel ce limiteaza discutiile aici, doar ca-s cel ce avertizeaza, adica postasul caruia i se sparg oalele-n cap pentru vestile proaste. Din partea mea oricine poate posta orice. Cum ziceam, sunt spam-erul sef aici, asi fi ipocrit sa spun altora sa nu faca ce-am facut eu. Dar, din pacate, sunt alti ochi ce vegheaza si ce sanctioneaza, daca n-o face R5+.

Cat timp se scrie si-o propozitie legata de NG, Departamete, server, e ok. Nimeni nu poate lua masuri. Cat timp raspunde cineva la o postare anterioara, dar fara a transforma topicul in chat, iar e ok. Nu-s eu cel ce a facut regulile astea, sincer sa fiu nu stiu (sau nu afirm) de ce la NG sunt cele mai stricte, eu doar, pentru a nu fi voi sanctionati aiurea, atrag atentia, de fiecare data cand vin membri noi, despre realitatea cruda din acest topic. :(

PS. Daca ala-i ultimu' tau post, ai FW. :P

@@yenoH, de fiecare dată trebuie să ne scrii romane ca să ne atragi atenţia despre subiectul cu spam. Mă plictisesc mesajele tale :))

Aviz către cei care-au dat test cu yenoH: Veţi fi terorizaţi de el multă vreme şi va pune mare presiune pe voi, aşa că aveţi grijă :)

@@yenoH, de fiecare dată trebuie să ne scrii romane ca să ne atragi atenţia despre subiectul cu spam. Mă plictisesc mesajele tale :))

Incearca si el sa impresioneze macar pe astia noi, ca noi deja stim cat de nab e .. ce sa-i faci

, iar ai fumat nasoale? Sau conservele de care-ti spuneam ti-au picat aiurea? Vezi sa nu pun pe tine presiune, ca nu stiu ce iese.

, speranta moare ultima, mereu.

Aviz către cei care-au dat test cu yenoH: Veţi fi terorizaţi de el multă vreme şi va pune mare presiune pe voi, aşa că aveţi grijă :)

Sa ma terorizeze Honey? Daca ma supara il leg de turnurile din yard si aduc ursii sa-l linga, ca tot e miere de baiat. Nu s-a nascut om sa-l terorizeze pe AraGAZ.

Plictisitoare, neplictisitoare, are dreptate in mare parte. Din cauza spamului aiurea suferim si noi si cei din conducere care nu au nici o vina pentru aberatiile noastre dupa ce mancam o ciocolata cu rom si bem o fanta madnes.

Edited by AraGAZ FCP

V-as lasa si eu un romat de [DGS]AlexCyo, dar... Nu mai am niciun chef, da' deloc :| D-abea adun doua puncte in joc, asa rau am ajuns. Va duc aminte ca maine seara avem antrenament, nu garantez c-o sa ajung, dar sper ca jumatate din factiune sa poata, ca sa nu mai fie ca ultimele doua antrenamente, spor :))

Mi-au oprit astia caldura... Imi doresc un aragaz, dar am parte de-un frigideeeeeeeeeer =))

Voi, cei noi, v-ati adaptat? Aveti nelamuriri? Are cineva nelamuriri?

Edited by DGS AlexCyo

V-as lasa si eu un romat de [DGS]AlexCyo, dar... Nu mai am niciun chef, da' deloc :| D-abea adun doua puncte in joc, asa rau am ajuns. Va duc aminte ca maine seara avem antrenament, nu garantez c-o sa ajung, dar sper ca jumatate din factiune sa poata, ca sa nu mai fie ca ultimele doua antrenamente, spor :))

Mi-au oprit astia caldura... Imi doresc un aragaz, dar am parte de-un frigideeeeeeeeeer =))

Voi, cei noi, v-ati adaptat? Aveti nelamuriri? Are cineva nelamuriri?

@,in legatura cu antrenamentul...ce pot sa zic...s-au invatat baietii,in fiecare saptamana poc invoire,propun sa se adauge o regula in acest sens,ca sa nu mai avem parte de "abuzuri",aceasta ar fi ca membri factiunii sa poata face maxim 3 invori la antrenamente / luna,deja e prea jenant..din 50 de membri,la ultimul antrenament debea am fost 10...minune,redresati-va va rog..

In legatura cu aragazu..si frigideru =)) ,sa fie primit altii nici de ala nu au parte :*

Eu nu m-am adaptat si am si o nelamurire...daca eu stau in PD Car in SAFEZONE iar un jucator da cu pumni / picioare in masina...regula spune ca nu avem voie sa acordam wanted pentru cop atack in SAFEZONE daca ne ataca cu pumnii,ce e de facut in aceasta situatie?

PwP :D

Edited by Epical

@@Epical, ar trebui totusi sa nu uiti ca e doar un joc , viata din realitatea e mult mai importanta .. acum eu daca intr-o luna chiar am probleme si nu pot venii ,de ce as avea de suferit fiindca unii abuzeaza ? Asta e .. din cate stiu eu se tine cont si de prezenta la sedinte/antrenamente cand vine vorba de rank up , respectiv rank down ..

@, cei noi cred ca se vor adapta chiar bine mai ales ca yenoH deja incepuse sa ii coordoneze seara trecuta :D !

@@Epical, nu. Nu toti putem veni la un "antrenament" intr-un joc. Avem alte chestii de facut, mai importante.. :) Sunt persoane care-si fac treaba foarte bine, dar nu vin la antrenament, ca au alte chestii. Asta nu-i face membri mai putin buni..

Edited by Piticul

@,in legatura cu antrenamentul...ce pot sa zic...s-au invatat baietii,in fiecare saptamana poc invoire,propun sa se adauge o regula in acest sens,ca sa nu mai avem parte de "abuzuri",aceasta ar fi ca membri factiunii sa poata face maxim 3 invori la antrenamente / luna,deja e prea jenant..din 50 de membri,la ultimul antrenament debea am fost 10...minune,redresati-va va rog..

In legatura cu aragazu..si frigideru =)) ,sa fie primit altii nici de ala nu au parte :*

Eu nu m-am adaptat si am si o nelamurire...daca eu stau in PD Car in SAFEZONE iar un jucator da cu pumni / picioare in masina...regula spune ca nu avem voie sa acordam wanted pentru cop atack in SAFEZONE daca ne ataca cu pumnii,ce e de facut in aceasta situatie?

PwP :D

Nu le poti numi "abuzuri", sunt chestiuni acceptate de regulament, de care nu poti zice ca cineva abuzeaza. Daca se respecta cerintele, e totul normal. Despre propunere, iti garantez 100% ca in aceasta perioada sistemul va ramane la fel, daca nu apare o idee stralucita, care depinde de mai multe chestiuni, dar eu cred si sunt destul de sigur in proportii mari ca nu vor aparea schimbari la actualul sistem de invoiri. In trecut, si eu am tinut foarte mult sa fie schimbat stilul asta, dar... Discutand cu mai mult membrii, si cu liderul, m-am detasat si sunt de acord sa ramanem asa. Merg pe premisa ca noi, fiind putin mai obiectivi, compensam cu bunatate prin invoiri nelimitate.

Despre situatia ta, nu stiu ce sa-ti zic, nu am chef sa gandesc prea mult la ora asta, dar cea mai eficienta masura pe care o poti lua, e sa-l avertizezi pe respectivul de doua sau trei ori pe nume, iar daca nu coopereaza, sa-i acorzi wanted 2 pentru neconformare.

@, treaba merge ca unsa, atunci. Totusi, nu va feriti sa intrebati.

@@Epical, ar trebui totusi sa nu uiti ca e doar un joc , viata din realitatea e mult mai importanta .. acum eu daca intr-o luna chiar am probleme si nu pot venii ,de ce as avea de suferit fiindca unii abuzeaza ? Asta e .. din cate stiu eu se tine cont si de prezenta la sedinte/antrenamente cand vine vorba de rank up , respectiv rank down ..

@, cei noi cred ca se vor adapta chiar bine mai ales ca yenoH deja incepuse sa ii coordoneze seara trecuta :D !

@@Epical, nu. Nu toti putem veni la un "antrenament" intr-un joc. Avem alte chestii de facut, mai importante.. :) Sunt persoane care-si fac treaba foarte bine, dar nu vin la antrenament, ca au alte chestii. Asta nu-i face membri mai putin buni..

Nu le poti numi "abuzuri", sunt chestiuni acceptate de regulament, de care nu poti zice ca cineva abuzeaza. Daca se respecta cerintele, e totul normal. Despre propunere, iti garantez 100% ca in aceasta perioada sistemul va ramane la fel, daca nu apare o idee stralucita, care depinde de mai multe chestiuni, dar eu cred si sunt destul de sigur in proportii mari ca nu vor aparea schimbari la actualul sistem de invoiri. In trecut, si eu am tinut foarte mult sa fie schimbat stilul asta, dar... Discutand cu mai mult membrii, si cu liderul, m-am detasat si sunt de acord sa ramanem asa. Merg pe premisa ca noi, fiind putin mai obiectivi, compensam cu bunatate prin invoiri nelimitate.

Despre situatia ta, nu stiu ce sa-ti zic, nu am chef sa gandesc prea mult la ora asta, dar cea mai eficienta masura pe care o poti lua, e sa-l avertizezi pe respectivul de doua sau trei ori pe nume, iar daca nu coopereaza, sa-i acorzi wanted 2 pentru neconformare.

@, treaba merge ca unsa, atunci. Totusi, nu va feriti sa intrebati.

@,@@Piticul, @,sunt de acord cu voi ca viata personala este mai importanta,dar ganditi-va oleaca,doar putin,o saptamana are 168 de ore,din 168 de ore antrenamentele + sedinta insumate fac aproximativ 2-2 ore jumate,deci voi vreti sa-mi spuneti ca nu puteti sa rapiti 2 ore din timpul vostru?odata pe saptamana baieti,e asa mare efortul?Veniti macar din respect pentru ceilalti colegi,dar in special antrenori,cei care ne invata si ne coordoneaza,eu nu sunt de acord cu "abuzurile",vorba lui @,probabil nu o sa se schimbe nimic deocamdata,da' eu ma repet,nu o luati ca o obligatie,incercati sa fiti prezenti din respect pentru antrenori si pentru colegi,la ultimul antrenament am fost maxim 10,cum credeti ca s-au simtit cei care au fost prezenti in acel moment,dapai ce care au intrat special pentru acest antrenament,urmand sa fie anulat 2-3 minute mai tarziu din cauza prezentei catastrofale.

Remember,no offense!

Edited by Epical

@@Epical, nu pot spune ca sunt de acord cu tine in totalitate,dar inteleg la ce te referi :D

Eu fac mereu invoiri,dar preventive. :)La cele aeriane mereu ajung,in cel mai rau caz intarzii,si d`aia fac invoire,iar duminica am inceput sa-mi eliberez programul ca sa vin si la (sedinta)antrenament. Vinerea trecuta i-am explicat lui Peiu de ce nu pot veni cu o zi inainte.Chiar as fii vrut sa fiu prezent,dar chestia aceea era pentru scoala,si nu puteam s-o aman :-?

@@Epical, ai luat-o in nume de rau ... Dupa cum am spus , in caz de probleme personale , trebuie sa tii cont ,nu toti avem aceeasi varsta , daca tu ai anumite responsabilitati , eu am altele si tot asa .. nu toti suntem la fel ! Si am incheiat discutia ca o dam in altele :D ! Iti inteleg punctul de vedere dar eu cred ca este perfect asa cum este momentan.

Si timpul orar nu prea e ok pentru toti .. unii au antrenamente la ora aia ,altii ore la faculte,altii vinerea vor pur si simplu sa si-o petreaca in oras ! Nu cred ca tie ti-ar convenii sa fie antrenamentul la 4:00 dimineata ,deoarce mie unu mi-ar convenii.. Daca tie iti este accesibil la ora 20:00 ,mie uneori nu imi este. Din nou .. nu o lua in nume de rau , avem doar o simpla discutie , ai si tu partea ta de dreptate.

Edited by CosteLus