Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever#GeneralPeiuForever

Pentru Peiu :((

A venit și acest moment, din păcate nu mai am timp pentru funcția de lider, nu vreau să se strice tot din cauză că nu mă pot ocupa ca la carte adică cum vreau de facțiune. Mulți nu o să mă credeți, dar nu am vrut niciodată această funcție și persoanele care mi-au fost aproape știu acest lucru, faptul că am fost propus și votat de voi și v-ați pus baza în mine m-a făcut să accept.

Mulțumesc că mi-ați dat șansa să conduc cea mai tare facțiune de pe acest server și consider că ÎMPREUNĂ (fără voi nimic nu era posibil) am făcut lucruri frumoase. De aceea am rugămintea să nu cumva să vă prind în topicul cu demisii, pentru că am auzit vorbe că dacă chiar las unii dintre voi o să plece. Sper să nu faceți acest lucru, pentru că echipa care am format-o aici este perfectă și munca care am făcut-o împreună trebuie să continue și să nu se strice.

Mulțumesc în special lui Hawk, [DGS]AlexCyo, yenoH, Maxim16, Zsolti și Arturo care m-au ajutat când eram prins în aglomerație și au făcut ca treaba să meargă ca pe roate, dar cel mai mult vreau să-i mulțumesc lui Maya, m-a ajutat să trec peste unele momente mai grele și poate dacă nu era ea renunțam mai de mult la lider, dar a fost acolo mereu când am avut nevoie de ea și m-a ajutat să trec peste unele momente.

Legat de noul lider, sunt convins că va fi ok pentru că este din facțiune și nu din afară. Înainte să știu cine este am să-i transmit un mesaj : Lider nu înseamnă să faci pe șeful, înseamnă să-ți întelegi membrii, să le fi acolo când au nevoie de un sfat și să-i conduci pe calea cea bună. Cum spunea un fost lider Pyrocel : Trebuie să îi faci să te asculte pentru că le ești prieten și îi înveți de bine, nu de frica unui Faction Warn.

Cam atât din postura de General, o să rămân rank 5 nu scăpați de mine. V-am pupat !

4RXfvcW.jpg

Scuze ca postez aici, dar Peiu imi pare rau ca lasi leaderu, m-ai ajutat la fiecare problema a mea cand eram in NG si mi-ai fost alaturi. Ai incercat sa ma ajuti atunci cu contul spart dar de.. eram in NG si in prezent dar o sa revin dupa ce o sa dobandesc un rank mai mare in PD. Sper sa nu iesi de aici si sa ne revedem iara in NG . Bafta.

@@Peiu S4F, Stefane cu toate ca risc sa iau report ( se rezolva si asta ) vreau sa iti spun cateva cuvinte . Sunt eu de o saptamana si ceva in factiune , dar cand a fost cazul mi-ai demonstrat ce ai scris mai sus ca daca liderul isi iubeste membrii ( e impropriu spus ) acestia vor avea acelasi sentiment atat intre ei dar si fata de tine ca lider ( tot respectul pentru cine te-a invatat asta , dar si mai mult daca ai descoperit-o singur ) , cum spuneam mi-ai demonstrat ca iti iubesti membrii si nu ai acele ,,figurine de mare lider '' simteam ca pot sa iti vorbesc ca de la player la player , dar cum un respect care nu il pot descrie , pe unde am umblat nu am gasit acest respect oferit de lider . Am mai observat ca ai fost un baiat mult prea fin cu multi membri al acestei factiuni , dar ei nu si-au dat interesul ( asa sunt unii profita cat profita dar pana la urma se duc , dar se duc degeaba ) . Dar ceea ce ai facut tu pentru ei ramane , ca vorba aia ,, oricat ar fi roata de patrata tot se intoarce ea o data '' . In final vreau sa iti spun ca chiar imi pare rau ca pleci , am mult respect pentru tine si pentru cei ce ti-au format acest caracter de Mare Lider , si nu multi stiu cu ce se mananca ceea ce faci tu . Am mult respect si pentru viitorul lider dar am un sfat pentru el , care suna cam asa : ,, Nu te uita inapoi sa vezi ce a facut Peiu , uitate inainte si ramai cu gandul la ce a facut el , si incearca sa il depasesti daca poti ). Cam atat , numai de bine va doresc tuturor ! P.S ( inainte sa dati report , ganditiva de 2 ori , pentru ca fac parte din aceasta factiunea ) Pwp :*:b-emo: FORTAAAA B-ZONE !! FORTA NG !!

Edited by Ro Rappa

@@Peiu S4F, still don't know why you want leave you're leadership :O, and now i understand for time, you helped me a lot thank you for everything, im happy Because you will stai with us on NG, don't try to leave make sure this is you're place on National Guard, you are the best bro ;).

Edited by M r f a r o u k

Peiu, Chiar îmi pare pare rău ca renunți la lider, esti un om caracter, sti de gluma, tot timpu' te-ai ținut de cuvânt, ai fost corect tot timpu', dar ma bucura faptul ca rămâi. Ca si lider ai fost altfel fata de alții lideri, ne-ai înțeles cand aveam probleme si ne-ai ajutat la greu ( si aici ma refer la mai multi, toți sunt oameni cu caracter).

O seara excelenta tuturor.

Poate sunt off topic si imi cer scuze, dar nu veti pierde aiurea 8 minute din viata privind la clipul acesta sau dati la 3:33 daca vreti sa radeti.

Vals cu elicopterul si putin teatru.

@Peiu S4F, Vrajala, esti slabFF la Fifa.

, E slab ma calorifer, nu te baga tu repede. Vezi rapid si spalate ca pute a calorifer.

ZoLiii, n-am curaj sa ma iau de Maya, ca vine cu toti instructorii peste mine. Si aia-s rai tare. Raman la FW, e ok asa.

=)))))))))))) Buna asta, nu trebuie sa iti fie frica de ea.. Pare dura da e pufosenie.. Deci te poti ocupa de ea linistit. ;)

, Lasa-l ca e slabFFF

Edited by ZoLiii

Facebucistii, va invit sa va alaturati si voi grupului nostru de Facebook, dedicat factiunii noastre. Mai vorbim acolo ce nu putem sa vorbim aici, mai cu spam, mai cu glume, va astept sa dati join! :*

Link: https://www.facebook.com/groups/nationalguardrpg1/

Felicitări pentru noua funcție yenoh. Să sperăm că o să continui munca celor din urma ta și că nu o să te schimbi.

Mult succes!

Buna ziua! Cand am intrat in NG primisem o mare sansa, o sansa ce eu nu cred c-am dat-o des ca tester, de la Erow, de a fi in acest Departament. La o saptamana de cand intrasem aici luam Ajail pentru DM in Safe Zone. Nah, inca aveam comportamentul de civil descreierat. Tin minte ca-n momentul in care m-am vazut in Jail, dupa ce, ca raspuns la /report, un admin mi-a zis ca nu-mi inlatura sanctiunea, eram convins ca voi fi demis. In cateva minute vazusem, deja, pe /r cum Erow ma striga, iar eu nici nu stiam daca sa-i raspund sau nu. Am raspuns, am luat FW, a fost o usurare pentru mine. Dupa al doilea FW, luat dupa inc-o saptamana, vroiam sa ies singur, sa nu ajung la demitere. Dar au fost niste oameni langa mine ce m-au convins sa raman, unul dintre ei fiind AlexCyo. Ma luase la plimbare, m-a dus pe coclauri in SF si m-a motivat sa raman aici, sa nu renunt. Si asa am facut. M-am pus pe treaba, am inceput sa ma implic, am inceput sa-nvat fiecare particica din regulament si sa stiu exact cum sa il aplic. Sub indrumarea lui Erow ne-am format multi dintre actualii membri si stim toti c-am avut multe de invatat de la el despre acest joc, dar si despre comportamentul unui lider. Silence, din pacate, a avut sederea scurta si anevoioasa, din diferite motive. Dar tot a continuat ce incepuse Erow. Cand a venit Peiu ca lider ma bucurasem enorm, chiar daca el ma injura. Iar ce a facut cat a fost lider mi-a demonstrat ca nu ma bucurasem degeaba. Desi stiam ca vrea sa renunte, ca nu mai are timp, tot speram sa mai amane momentul. Din pacate, nu s-a putut.

Vreau sa-i multumesc lui Peiu pentru nominalizarea la functia de lider, sa va multumesc voua, celor ce-ati avut incredere in mine si m-ati sustinut, dar si celor ce n-au facut-o.

Stiu ca multi membri nu m-ar fi vrut ca lider din motive mai mult sau mai putin personale. Nu-i condamn. Fiecare are dreptul la opinie, fiecare are dreptul de a alege. Mereu am spus ca Rank 5 e cel mai minunat, te ocupi de factiune dar fara a avea acele responsabilitati ce vin o data cu functia de lider. Daca voi ati avut incredere in mine si m-ati votat, accept aceasta provocare si voi incerca, cum au facut si predecesorii mei, sa imi pun amprenta in acest Departament. Marea voastra majoritate se asteapta la schimbari drastice, la vremuri "naziste". S-ar putea sa fiti dezamagiti, pentru ca nu vor veni astfel de vremuri. Cum ma comportam cu membri NG la Rank 5 asa o voi face si acuma. Radem, glumim, facem caterinca, dar cand gresim, platim. Si eu am platit pentru toate greselile facute, chiar daca radeam si povesteam cu Erow pe Skype, chiar in momentul in care ma sanctiona. Trebuie sa stim, fiecare, sa ne asumam responsabilitatile pentru orice fapta sau vorba. In rest, va fi aceeasi "familie" plina de voie buna si prietenie. Cum am fost si pana acum la dispozitia voastra atunci cand aveati intrebari, nelamuriri sau probleme, asa voi fi si de acum. Se spune ca functia schimba omul, iar eu chiar stiu acest lucru. Normal, va fi o schimbare si la mine. O schimbare dictata inclusiv de Regulamentul Liderilor. Dar, spre "dezamagirea" unora, nu va fi schimbarea de care se vorbea, va fi ceva de bine.

Nu stiu daca asa vroiam sa iasa primul meu mesaj, din postura de lider, catre voi, dar am avut o noapte scurta si gandurile-mi sunt in alte parti. Voi tine o sedinta duminica, chiar daca a fost una saptamana trecuta, in care voi anunta ce modificari vor apare o data cu numirea mea ca lider. Iar atunci vom discuta mai multe.

Inca o data, vreau sa le multumesc celor ce-au avut incredere in mine si mai ales celor ce mi-ati fost mereu aproape.

#Someday...

Buna ziua! Cand am intrat in NG primisem o mare sansa, o sansa ce eu nu cred c-am dat-o des ca tester, de la Erow, de a fi in acest Departament. La o saptamana de cand intrasem aici luam Ajail pentru DM in Safe Zone. Nah, inca aveam comportamentul de civil descreierat. Tin minte ca-n momentul in care m-am vazut in Jail, dupa ce, ca raspuns la /report, un admin mi-a zis ca nu-mi inlatura sanctiunea, eram convins ca voi fi demis. In cateva minute vazusem, deja, pe /r cum Erow ma striga, iar eu nici nu stiam daca sa-i raspund sau nu. Am raspuns, am luat FW, a fost o usurare pentru mine. Dupa al doilea FW, luat dupa inc-o saptamana, vroiam sa ies singur, sa nu ajung la demitere. Dar au fost niste oameni langa mine ce m-au convins sa raman, unul dintre ei fiind AlexCyo. Ma luase la plimbare, m-a dus pe coclauri in SF si m-a motivat sa raman aici, sa nu renunt. Si asa am facut. M-am pus pe treaba, am inceput sa ma implic, am inceput sa-nvat fiecare particica din regulament si sa stiu exact cum sa il aplic. Sub indrumarea lui Erow ne-am format multi dintre actualii membri si stim toti c-am avut multe de invatat de la el despre acest joc, dar si despre comportamentul unui lider. Silence, din pacate, a avut sederea scurta si anevoioasa, din diferite motive. Dar tot a continuat ce incepuse Erow. Cand a venit Peiu ca lider ma bucurasem enorm, chiar daca el ma injura. Iar ce a facut cat a fost lider mi-a demonstrat ca nu ma bucurasem degeaba. Desi stiam ca vrea sa renunte, ca nu mai are timp, tot speram sa mai amane momentul. Din pacate, nu s-a putut.

Vreau sa-i multumesc lui Peiu pentru nominalizarea la functia de lider, sa va multumesc voua, celor ce-ati avut incredere in mine si m-ati sustinut, dar si celor ce n-au facut-o.

Stiu ca multi membri nu m-ar fi vrut ca lider din motive mai mult sau mai putin personale. Nu-i condamn. Fiecare are dreptul la opinie, fiecare are dreptul de a alege. Mereu am spus ca Rank 5 e cel mai minunat, te ocupi de factiune dar fara a avea acele responsabilitati ce vin o data cu functia de lider. Daca voi ati avut incredere in mine si m-ati votat, accept aceasta provocare si voi incerca, cum au facut si predecesorii mei, sa imi pun amprenta in acest Departament. Marea voastra majoritate se asteapta la schimbari drastice, la vremuri "naziste". S-ar putea sa fiti dezamagiti, pentru ca nu vor veni astfel de vremuri. Cum ma comportam cu membri NG la Rank 5 asa o voi face si acuma. Radem, glumim, facem caterinca, dar cand gresim, platim. Si eu am platit pentru toate greselile facute, chiar daca radeam si povesteam cu Erow pe Skype, chiar in momentul in care ma sanctiona. Trebuie sa stim, fiecare, sa ne asumam responsabilitatile pentru orice fapta sau vorba. In rest, va fi aceeasi "familie" plina de voie buna si prietenie. Cum am fost si pana acum la dispozitia voastra atunci cand aveati intrebari, nelamuriri sau probleme, asa voi fi si de acum. Se spune ca functia schimba omul, iar eu chiar stiu acest lucru. Normal, va fi o schimbare si la mine. O schimbare dictata inclusiv de Regulamentul Liderilor. Dar, spre "dezamagirea" unora, nu va fi schimbarea de care se vorbea, va fi ceva de bine.

Nu stiu daca asa vroiam sa iasa primul meu mesaj, din postura de lider, catre voi, dar am avut o noapte scurta si gandurile-mi sunt in alte parti. Voi tine o sedinta duminica, chiar daca a fost una saptamana trecuta, in care voi anunta ce modificari vor apare o data cu numirea mea ca lider. Iar atunci vom discuta mai multe.

Inca o data, vreau sa le multumesc celor ce-au avut incredere in mine si mai ales celor ce mi-ati fost mereu aproape.

#Someday...

Imi face careva rezumat la ce a scris asta? Prea lene sa citesc tot. ;)

Dupa cum am zis, revin aici cu un post in care o sa mentionez cativa membrii care au insemnat ceva pentru mine. Va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine. M-am simtit extraordinar.

Erow - Multumesc pentru sansa acordata in aceasta factiune minunata si pentru tehnicile care mi le-ai aratat despre arme si desigur pentru cele 4 rank-uri acordate. Sper ca nu te-am dezamagit.

Silence - Multumesc si tie pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru increderea de a-mi da rank 5. La fel si la tine sper ca nu te-am dezamagit.

Peiu - Pfff, Peiut, ce sa mai zic. Cu tine m-am inteles cred cel mai bine din factiunea asta mai ales pe sfarsit cand ai luat lider si ai devenit tot mai activ. M-ai ajutat cu orice nelamurire si ai incercat sa faci sa fie cat mai bine pentru mine. Multumesc pentru tot. Sper ca nu te-am dezamagit.

Hawk - Sa continui sodomizarile :)) Asta e talentul tau cel mai mare. Nu uita cine a fost primul tau player testat in NG :* Tinem legatura negrule.

[DGS]AlexCyo - De tine nu am prea multe de zis. Te respect pentru cat ai stat in NG si pentru restul realizarilor. Eu unul sunt de parere ca tu meritai mai mult lider dar mna, asta e.

Yenoh - Prea multe nu o sa-ti zic. Sti ca nu ne-am inteles si sti ce certuri au fost intre noi. Fiecare are mentalitatea lui cum am mai spus si nu gandim la fel, probabil de asta au si existat acele certuri. Tot ce pot sa spun e, bafta cu liderul si incearca sa ti factiunea asta cat mai sus, acolo unde ii este locul.

Arturo - Omul cu 2 fete. In game faci pe ala cuminte si in afara lui iti arati adevarata fata.

STR8 - Felicitari pentru rank 5. Mi-a placut ca, desi ai luat ban atunci pentru o prostie, te-ai intors aici si ai dovedit ca aici este si "familia" ta. Ai promis cand ai luat rank 5 ca vei fi activ si se pare ca te ti de promisiune. Felicitari. Numai cuvinte de lauda pentru tine.

Zsolti6 - Cand ai intrat in NG nu prea am comunicat dar, dupa ce ai luat rank 5 te-ai deschis sa zic asa, si in fata mea si am vazut ce fel de om esti. Un om muncitor in care poti avea incredere in orice situatie.

Spazie - Felicitari pentru rank 4. Fi activ si fa o treaba buna ca sa demonstrezi ca Peiu a luat decizia corecta.

AlexNicko. - Felicitari pentru rank 4 pe care l-ai luat ieri. Idem Spazie.

Hizardi - Good Luck bro. You are a good member.

Wish - Vad ca, cu helperul nu prea ai stat mult. Acum ca nu mai ai helper, incearca sa te axezi mai mult pe factiune si fi activ daca iti doresti in viitor un rank mare aici.

Shudu - Imi place de tine. Esti un om muncitor si ai dovedit ca meriti rank-ul pe care il detii. Felicitari! Numai cuvinte de lauda si pentru tine. Tine-o tot asa.

z1zStar - Nu stiu daca-l cunosti pe yxk dar parca ai fi fratele lui. Nab si glumet. Felicitari pentru ce ai realizat aici si incearca sa mai lasi deoparte [/sleep]-ul. Bafta!

Zoltess - Si tu esti un membru foarte muncitor si asta te va ajuta in aceasta factiune odata si odata. Tine-o tot asa.

Kazan - Esti un MARE NAB. Respect pentru tine. Dupa ce ai fost banat de Rey ai realizat ca aici iti este locul si te-ai intors. Felicitari si mult succes in continuare.

Mitzone - Sa fiu sincer, la inceput, cand ai intrat in NG, am zis "Ce-i cu asta? Asta sta aici pana la rank 2 si iasa sigur ca nu face fata." Se pare ca m-am inselat. Probabil am zis asta deoarece atunci aveai si un cont mai mic la noi pe BL. Felicitari pentru tot. Ai demonstrat ca te poti schimba in bine.

Gang_G - Hmm.. Tine-te de rapoarte. Chiar daca nu mai sunt eu sa te ajut, poti face singur fata. Cum ai facut pana acum vei face fata si de acum inainte. Fi activ, fa multe puncte la rapoarte si nu vei regreta. Probabil tu imi vei lua locul meu si asta ma bucura. Sa faci treaba buna ;)

Insane - Prea multe nu am ce sa zic. Fi activ si nu vei regreta.

Dragos93n - Felicitari pentru rank 3. In ultima perioada de timp ai lasat-o mai moale cu activitatea. Sper sa te indrepti si sa demonstrezi ca Peiu a facut alegerea corecta.

Foxxy - Esti sibianca deci esti tare. Cam asta ar spune tot :)) Apreciez ca ai incercat sa ma faci sa ma razgandesc dar ti-am explicat cam ce si cum. Fiecaruia ne vine momentul acela odata si odata. Al meu a venit dupa 1 an si 2 luni. Sper sa iei si tu rank 4 pentru ca meriti. Bafta cu ambele conturi :*

xEpicalPlayerx - Felicitari pentru rank 3. Ai demonstrat ca poti mai mult decat ce ai facut data trecuta. Imi pare rau ca ai iesit asa urat data trecuta dar imi pare mai bine ca ai revenit si ca ai dat dovada de un comportament exemplar si activitate. Tine-o tot asa.

Ionut_M - Fi activ si nu vei regreta ca ai aplicat in NG. Bafta!

Jack - Daca aveti baurura nu stati pe langa asta ca v-o termina in 2 timpi si 3 miscari. :)) Ai simtul umorului si asta te ajuta mult nu numai in joc. Sunt sigur ca si in real life. FI activ si probabil vei ajunge si tu Capitan.

Pyrocel - Sibian boss, talentat, c-buger, abuzer, valoros etc. Ar fi mult prea multe cuvinte de zis. Continua sa faci posturi ca o faci bine.

Sedativ - Fi activ si poate vei ajunge si tu undeva sus in aceasta factiune.

Greet - Revizuieste-ti activitatea. Bafta!

Costel - Am descoperit ca si tu esti sibian asa ca esti boss. :)) Felicitari pentru tot. Esti activ si asta se va observa la rank.

Aoleu - Ai girja la sanctiuni daca vrei sa ramai aici cat mai mult timp. Intreaba pe /r daca nu sti ca nu iti taie nimeni capul

Farouk.exe (aka BolBol) - VALUAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Dadosenie - Ai fost in aceasta factiune si cand am intrat eu pentru prima data. Sti ce ai de facut. Nu mai am ce sa-ti zic mai mult. Bafta in continuare. Tinem legatura.

Mikcy - Tine-o tot asa cu activitatea. Meriti sa fi in NG.

Desigur ca, pe langa cei mentionati mai sus, au fost o gramada de membrii pe care ii repsect pentru ce au facut in aceasta factiune si cu care m-am inteles de-a lungul acestor 14 luni minunate. Oameni ca Yxk , Kaddy , Clark, Reboo t srl si multi altii.

Nu uitati ca aceasta factiune se bazeaza pe respect si seriozitate. Incercati sa mentineti factiunea acolo sus, unde ii este locul. Tinem legatura.

Major maxim16 over!

IrMsVIp.png

@, yenoH a vrut sa spuna ca-s smecher si ca fara mine n-ar fi reusit nimic in cariera lui de SA:MP. :))

@, bafta camarade, pastram legatura. Mult succes mai departe si toate cele bune ! :*

#Someday...

Sincer ma încânta ideea ca nu vrei sa modifici totul si sa lași totul cum a fost pana acum.

Felicitări pentru rankul primit, măcar facțiunea ii pe mâini bune.

Chiar daca înainte auzeam de la playeri ca erai un om dur si ca sancționați tot ce mișca :))

Lucrurile astea M-au "speriat" la inceput si ceva Timp nici nu am vrut sa aplic in NG sau sa intru aici. Dar vorbele sunt vorbe si cum e lumea din ziua de azi numa' cu bârfe poți sa iti faci o impresie greșita fără ca acea persoana sa fie vinovata. Dar cand am intrat in NG, am inceput sa va cunoscut mai bine, si acele persoane "dure" s-au dovedit sa fie amuzante, cu simtul umorului si cu bun simt.

O zi excelenta tuturor

Edited by Zuzi ManeLopataru

@, sa fii sigur ca n-o sa-l fac pe Peiu sa regrete :X Am inceput deja cu DM-ul cu Hydra pe el.. :D

Nick: sTr8
Rank: 5
Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 03.05.2015
Motivul: În caz că intervine ceva.
Alte precizari: -

Nick: Shudu
Rank: 4
Data antrenamentului pentru care vrei sa te invoiesti: 03.05.2015
Motivul: Preventiv.
Alte precizari: -

Aveti grija camarazi,ati facut pentru antrenament la sedinta .. :*
Apropo,maine nu avem antrenament? :-?