Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Maya Jeleu, daca dai sarmale sa mor de nu ai voie sa-ti faci de cap. Nu stiu de ce, ca nu-s genu' care sa manance sarmale, da' de vreo 2-3 zile am o pofta nebuna de sarmale. :| Eu vin cu jeleuri si bere, se stie. :*

@Maya Jeleu, daca dai sarmale sa mor de nu ai voie sa-ti faci de cap. Nu stiu de ce, ca nu-s genu' care sa manance sarmale, da' de vreo 2-3 zile am o pofta nebuna de sarmale. :| Eu vin cu jeleuri si bere, se stie. :*

@@Maya Jeleu, eu sunt cu mancarea, yenoh / peiu cu bautura :D si Presu, asta e, il lasam fara :))

Pa pa concerte pentru mine pentru cateva luni.

http://www.replicaonline.ro/tragedia-de-la-colectiv-se-putea-repeta-dupa-fix-o-luna-explozie-si-incendiu-intr-un-club-din-bacau-250597/

Edited by Necomercial

@@Maya Jeleu, eu sunt cu mancarea, yenoh / peiu cu bautura :D si Presu, asta e, il lasam fara :))

Pa pa concerte pentru mine pentru cateva luni.

http://www.replicaonline.ro/tragedia-de-la-colectiv-se-putea-repeta-dupa-fix-o-luna-explozie-si-incendiu-intr-un-club-din-bacau-250597/

Dupa cum vad situatia, as putea sa va fac foarte usor in ciuda =))

@@Alex S, O sa fac de craciun si-o sa vada ei ce-s alea sarmale adevarate :>

@, Doar eu nu ma gandesc la sarmale cand citesc asta "prima data sa cunosti gustul carnii" ? :)))))

A zis cineva sarmale ? :O Maya .. da-o-n colo de bere,vreau sarmale acum :)))

Bai, ce-s descutiile astea de sarmale fara regele lor sa fie aici? Vin peste voi si va fur toate sarmalele. Asta daca nu le prajeste maya ;(.

#sef de pagena!

##ce avatar pe capu' meu.

Tu, regele la diaree esti si la spart WC-uri.

In schimb, avatarul tau te salveaza. E unicat si foarte misto

Ti-ai prajit vreodata sarmaua, Maya? GG pt. #sef de pagena!

Ba, asta-i intrebare noua, dar daca-i porcoasa, porc o sa fii facut si tu :))

Si a prajit sarmaya, cum sa nu :O

Bai alexe, regele la diaree era zoli, nu stii cat a tinut in el?:)). Cand a ajuns la WC a fost cel mai fericit.

Ba, eu nu inteleg nimic din prajeala asta, o iau mai greu din loc :))

Explicati-mi si mie, sau dati-mi niste indicii, ca ma prind.

Zoli s-a apucat de spart masini, nu mai sparge WC-uri :))

Edited by Alex S