Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, , bai nabs... chiar imi pare rau c-ati fost sanctionati, eu faceam caterinca cu voi asa in gluma, faceam haz de necaz, dar adevarul e ca si pe mine ma deranjeaza cand sunt sanctionat, indiferent ce rank am. Eu sper sa nu fiti dezamagiti sau demoralizati de 1 FW obosit, mai ales ca aveti rank 2 si nu e asa grav. @yenoH a luat 2 FW de la rank 1 si dupa cum vedeti a ajuns lider. Nu trebuia sa comentati chestiile alea la reclamatii, nu-si avea rostul, pe el il doare undeva de ce spuneti voi. A devenit cam DMist si ii place sa fie mereu in preajma lui Star ala, chiar a incercat si cu mine de vreo 2 ori, eu fiind surprins ca face DM aiurea pe mine, da' mna, ce sa le faci... Am sanctionat si eu unii jucatori, dar asta pentru ca nu permit limbaj de ghena si abuz de functii, in rest... am inteles, pentru ca toti am facut greseli in "cariera" noastra.

P.S. Sursa mea e pe cale sa faca poc, am niste voltaje ciudate rau si cred ca voi depune o inactivitate destul de lunga, sper sa rezolv problema.

Va salut pe toti membrii, cocostarcilor! Va pwp. Sincere condoleante DealerX si Jonis... cine-i nab, nab moare. Da' nu-i bai, hai sa ne recreem un pic ca tot e week-end:

=)) Week-end placut tutror!

We are the legion. We are the legend.

@@InSaNe S4F Eu nu am venit in NG ca sa am de unde pleca :) ...prin niste fw-uri am mai trecut pe contul vechi,bine ca n-am luat la rank 1 fw :)) Lasa-l sa fie fericit ca a impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura,e sarbatoare la el acasa.

Cat despre sursa ta,ar fi bine s-o schimbi cat de curand cu una de la un producator cat de cat renumit,este cea mai importanta componenta.

@, inca n-a murit nimeni :)))

Edited by AIM DeathDealer

Buna ziua, de astazi sunt noul vostru coleg, mai exact Tig3R.

Sper sa ne intelegem bine si sa facem o echipa buna impreuna, va urez un weekend placut si spor la raport tuturor.

@@Ervin27, Din cate stiu jumatate din portia aia e doar pt Maya grasuta :)).

@@Maya Jeleu, Daca nu stii sa faci sarmale de post, degeaba mah...

Cat despre palinca, aia nu trebuie sa fie de post :)).

Stie sa faca sarmale de prost, pe care le mananca doar Rough, de obicei :))

Si nu mai zic din ce trebuie palinca, ca iau suspend =))

M-am trezit cu dous ore mai devreme, fortat:(