Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata NG! Sa aveti o zi de duminica frumoasa, avand in vedere ca maine iar mergem la scoala :((

@, foarte buna ideea. Sper sa o accepte. Iti dai seama ca m-as duce la Jail numai sa ii vad pe aia cum dau la lopata etc etc :))) +1 +5 stele

, gg omule, imi place foarte mult propunerea ta, e marfa, dar nu stiu cat de receptivi vor fi astia. :-S

Azi nu mai beau cu Arturo... :( poate cu alta ocazie iubi, deci prin urmare o sa ma prezitn la antrenament.

Hai salut,e prima oara cand postez aici.Am o problema cu SA:MP.Cand intru in game ,mi se blocheaza in momentul in care trebuie sa scriu parola pentru a ma loga.Am reinstalat jocul,si acelasi lucru mi se intampla.O idee careva ,despre ce poate avea si cum sa rezolv?

@, Bine ca nu ai propus scrierea de carti, ca ar fi jale :)) ar fi dat nastere lu' Eminescu de B-Zone :)), GLUMESC. Frumoasa ideea, sa speram ca o sa o accepte, dar sigur o sa apara prin 2017/18.

Antrenamentul de astazi a fost anulat, odata in viata sunt si eu antrenor si atunci pica serverul :)).

Maine scoala :(, succes.

Antrenamentul de astazi a fost anulat, odata in viata sunt si eu antrenor si atunci pica serverul .

Am ajuns și eu la două antrenamente consecutive și amândouă au fost anulate, cred că eu sunt cauza, data viitoare nu mai vin să vă las să vă faceți antrenamentul liniștiți :)))

Weekend over :(, ne auzim mâine pwp

Am ajuns și eu la două antrenamente consecutive și amândouă au fost anulate, cred că eu sunt cauza, data viitoare nu mai vin să vă las să vă faceți antrenamentul liniștiți :)))

Weekend over :(, ne auzim mâine pwp

Exact asa si la mine s-a intamplat.

La primul antrenament m-am invoit, iar al doilea si al treilea s-au anulat.

Adevarul este ca de ieri seara si pana in dupa amiaza asta, serverul a mers foarte, foarte rau.

Chiar si seara asta, era lag destul de mare.