Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

O sa fac o cerere de inactivitate ca imi e frica ca ma largiti rau cu hydra aia, am fost mai devreme la HQ si am masurat cat este o racheta si nu e pe gustul meu =))))

Nu este nici-o problema, folosim Hunter.

• De acum cei care jefuiesc un magazin vor avea la dispoziție 42,5 de secunde în loc de 30, înainte ca polițiștii sa fie avertizați că un jaf se desfășoară (cele 42,5 de secunde încep să se scurgă în momentul în care se fură prima bijuterie). De asemenea membrii echipei de jaf vor primi armură odată cu primirea wanted-ului.

Daca ne da si noua minigun pt mafiotii care vin cu tec la rob ar fi smecher.

Nu mai postati aiurea prin topicul de antrenament. Daca aveti ceva de discutat exista game sau topic discutii. Cine mai posteaza aiurea va fi sanctionat.

@

O sa fiu putin OFF-Topic, dar o sa va placa... :D

Am vrut sa arat la cineva cum e o zi obisnuita la mine-n cartier, mai ales vara... :))

Am zis sa impartasesc si cu voi nebunia asta... =))

Am descoperit un joc foarte smecher de gen "indie". Se numeste Ori and the Blind Forest si are un storyline superb, gameplay foarte tare si dinamic, dar putin cam greoi. M-am chinuit de vreo 20 de ori la faza asta si-mi venea sa sparg tastatura... X(