Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Nu stiu.

Doamnelor si domnilor, bine v-am gasit la EPIC SHOW, gazdele dumneavoastra din aceasta seara canceroasa sunt: SkyDon si Kidda.

Avem si cativa spectatori silentiosi dar foarte atrasi de acest show plin de barfe.

@, pt ca nu te suporta nimeni, lasa-te.

Zici ca B-Zone are admini capabili si admini care stiu ce e ala COD?
Tin sa contrazic aceasta teorie. B-Zone aduna toti fostii civili si pasnici si ii baga in staff, insa nu este asta problema grava, problema este ca dupa ce stiu ca ei sunt vai de ei si nu stiu depista un COD, baneaza si aiurea. Nu e asa, domnule @@South DropZZ, ? Ma banezi din reclamatie? =)) CAT DE PENIBIL POTI FII!!! Uitati si voi filmarea din reclamatie si uitati filmarea facuta de mine IN ACELASI MOMENT ( pentru ca filmez si eu preventiv atunci cand ma duc dupa no-drepti ).
Dati la 0,25 speed pe clip sa urmariti tinta si cum trag, sa urmariti glontul ( effectele de sange ajuta si ele ) ;)
Daca si eu am cod, cel mai paleta la arme, atunci e clar ca adevaratii codati o duc EXTRAORDINAR. Eu in NG abia am trecut testul de arme, eu cu no-dreptii abia ii omor si am cod =)
Uita-te si tu cat trage boul ala cu tecul, 2 incarcatoare si tot nu ma omoara? Eu sunt de vina pentru ca el e nub si nu stie sa il manevreze ? :)) Eu sunt de vina ca nu m-a omorat si le-am dat mucul?
Video din reclamatie:

Videoclipul meu:

Edited by MaDoXxX TV

@@MaDoXxX TV fa cerere unban si asteapta raspun. Apropo si eu fac parte din Staff :/, toti adminii stiu ce e ala cod si nu e chiar asa cum crezi...

Asteapta raspuns la cererea unban si incearca sa ramai calm.

Problema e ca se putea intampla oricui, de exemplu eu nu filmez non stop, daca ma trezeam si eu cu 30 de zile ban pe nimic? :)