Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

, devii si tu inactiv :))

O sa devenim toti inactivi, ne face kelton pe toti someri :))

Am început din primele zile de scoală sa fiu cam inactiv..

In fine, astia fac bănuți de pe urma noastră, trebuie sa le cerem cotă din profit.

@, de la tine vreau un share grav !

@, nu stiu cum sa-ti spun, dar eu am unban de duminica trecuta =)) Si sunt si inapoi in NG :))

Bafta baietii asta o sa fie ultimu meu post aici si cred ca ultimu pe acest servar din cauza unui copil prost care te ia la misto si dupaia il iei si tu face dovezi cand tu il sti prieten si te baneaza,asta e b-zone iei o functie te schimbi functiile se dau la toti terminati sper sa ne mai revedem dar nu prea cred ca aici se incheie cariera mea pe acest servar dupa unban o sa dau bani mei la cativa prieteni buni care din cauza lor am ramas aici sanatate si lumina in casa va doresc

uitati pentru ce iau ban http://imgur.com/a/FpVcB

@,Ti-am scos banul, nu admit sa iti bati joc de mine, ca dadeam eu nu stiu ce poze, ti-am zis cred ca de 15 ori sa termini si in AIM la fel pe /c. Termina si ramai in factiune :D Nu am dat niciun PM pana acum, si nu, nu va amenint zic la gluma pana la urma :P. Nu stau sa ma jignesti tu si sa-ti bati joc de mine.

In fine poate-am exagerat si eu, imi cer scuze :D .

Edited by The Bad Boy zNoss ZEW

Pleaca omu' de acasa si cand vine mi-l banati pe Unit. Ce dracu....

Noss, tot ce zice Unit sunt la panarama, ar trebui sa stii sa faci diferente, cum si pe noi poate ne-au deranjat anumite glume ale tale sau prostioare.. Daca o iei in serios pe un joc e clar. Pana la urma nici eu nu ma intelegeam cu el inainte si acum imi e prieten. Ce dracu ma :|

UHHH, SEFA DE PAGINA MERSIK.

Edited by Kidda ToV

@@SilenCe,Cu ciubotariu nici nu vorbesc, nu am treaba cu ala, a fost pur si simplu un control, unit a cam exagerat cu mistourile, dar l-am dat debanat ca mi-e prieten vechi.

@, Taci fata, ca esti naba.

@@SHTORY, Oare cand o sa intelegeti eu nu sunt asa, nu imi banez prietenii sau altele, dar uneori exagereaza, am ajuns poate la reputatia asta ca am incercat sa fac LSPD un departament cu un nivel de disciplina ridicat, unde nimeni nu comenteaza la rankurile mari, unde nimeni nu face DM aiurea, unde toti respecta /d, de cate ori am zis ,,ai PM'' pe /d, niciodata n-am dat PM pentru asa zic doar ca sa termine si sa inceteze, dupa cum ati vazut nu am mai dat nici kick, nu ati ajuns sa ma cunoasteti destul de bine, ati vazut caracterul meu si partea mea negativa prin alte persoane care-si fac impresie despre mine, necunoscandu-ma.

Edited by The Bad Boy zNoss ZEW