Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@xReloaD, Pacat ca n-ai luat si tu macar un fw acolo sa fii in trend cu noi :))) las' ca ai timp. Iti urez succes pe plan profesional, ca e tot ce conteaza ca sa fii fericit te pwp :*#Major xReloaD si-a pus insigna si armele in vestiarul sau.

@xReloaD - Nu imi vine sa cred ca pleci... Esti un membru de onoare si un membru de nota 1000 , nu 100, nu 10, 1000. Te asteptam inapoi in National Guard. Te pupa fratele tau BonZy :* Ai grija de tine si succes in tot ce faci.

Neata baieti.Asta este ultima data cand o sa mai postez in acest topic.Ma voi lasa de samp o perioada destul de lunga si nu am cum sa tin locul atata timp..Sa aveti mare grija de voi si o sa ne revedem noi candva! Va pwp pe toti.

#Remember xReLoaD 0/3FW R 1-5! # Imi doresc sa imi urmati toti exemplul!

Tu inca mai erai in NG? credeam ca ai iesit demult, acum vreo 3-4 luni...

Glumesc, salut :)) (joke, no joke)

Normal că spam :)) Suntem activi non stop. Aș fi mai activ și eu, dar nu se poate :)) Oricum noaptea sunt singurul NG on >:) mwhahaha

Băi, am fost de m-am tuns, mare greșeală. E prea ger afară, mi-ngheață chelia :)) hahahha

Ne auzim în juma de oră în game la punishat pârnăiași și spart robberi :)):))

Ce mai faceti colegii, toate bune baietii ? Tot cu raportul, tot cu raportul, nimfomani de raport ! =))