Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@ConnerRM S4F, ma tot spama shanker, n-aveam loc de el, d-aia se aude mesaju' pe skype :))

nu cred.. doar 282?! si eu care credeam ca am facut mai multe :(

PrYzchU.png

da lasa ca sunt sef la SFPD :>

jNSuIWw.png

Edited by Rough

@@Rough,Ce sa faci. 2 nabi amandoi. E ceva important spre sfarsit, daca nu citesti de la cap nu o sa intelegi. O sa scriu aici ceva total aiurea ca sa nu para ca e un post d-ala scurt sa nu fiu sanctionat. Vreau sa scriu doua sau trei randuri si sa vad cine ma injura dupa, dupa ce a citit toata faza asta pe care am scris-o doar asa sa fie lung postul. N-o ha sa inceapa toate posurile in care imi spuneti cat de nab sunt ca am scris asta. Stiu ca nu are sens ce am tot spus pana acum dar totusi incerc =)) Tot ce scriu pare ireal. Hmm, doar 3 randuri momentan, hai ca mai coc ceva poate mai ies inca 3 randuri, dar nu cred ca reusesc si o sa inchei cu 4 randuri sau daca o lalai asa ajung lejer la 5 randuri. Am facut 5 randuri de scris aiurea. Cred ca rough o sa fie singuru care o sa citeasca toata asta si hawk si bonzy si kayden si inca 2-3 care cred ca am scris ceva important... defapt pe hawk nu-l intereseaza asa ca nu o sa citeasca. Si felicitari, asa ai citit 6 randuri aiurea si te-ai plictisit, ai consumat 2-5 minute din viata ta aiurea. 7*

@@ConnerRM S4F, 9oDfpzt.gif

Neata, m-am trezit cu 30 de notificari si nu stiam de unde :))

Am inceput si noi asa ursor cu 30

@@Rough, Hai sa facem mai mult sa-i facem in ciuda la noob. Incepem mai tare, ieri facuram 2 pagini, azi facem 5 si maine 10. La mine viscoleste si maine iar nu ma duc la liceu =))

Am inceput si noi asa ursor cu 30

@@Rough, Hai sa facem mai mult sa-i facem in ciuda la noob. Incepem mai tare, ieri facuram 2 pagini, azi facem 5 si maine 10. La mine viscoleste si maine iar nu ma duc la liceu =))

Pai cred ca sapa groapa :))

Sa vezi pe forum 200 de notificari :))

@@Rough, momentan sunt cam racit si nu ma simt prea bine asa ca nu-mi bat capul cu multe lucruri, nu stiu daca fac w4fun luna asta dar in februarie sigur fac, daca nu e timp, pe 31 feb sigur

Vai coae faci caterinca ? =)) mi-a facut pm maimuțoiul ala ca am pus emoticon pe /d =)) maaaaaarsss =))))))))))) mor de ras