Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

21 minutes ago, South Stevensen said:

Astept +1 la sugestie, poate asa, va vorbi cu adminii si vor scoate regula.

Eu nu vad nicio sugestie aici bajete

4 hours ago, Alexandra ToV said:

ehhh, un FW si un AV

Ai fost in situatii si mai naspa, la 2/3 e fain sa joci, pare mai interesant.

2 hours ago, Deea Shakira said:

@Alexandra ToV ce tareeeeee :)))) eu recent am iesit din 2 FW, Doamne fereste-ma de FW-uri ca de dusmani ma feresc si singura :)))

Macar tu nu ai fost in  situatia de a scapa de un FW si apoi a urmat altul =))) :))) 

Avand in vedere ca am primit multe plangeri cum ca "gradele de antrenament" sunt degeaba, am facut un sondaj de desfintare.

Daca sunteti de acord cu desfintarea acestuia sau daca nu sunteti de acord, sunteti rugati sa votati si sa argumentati votul in acest topic : 

Tin sa anunt ca nu vreau posturi aiurea sau cearta in topicul respectiv.

E bunicica faza cu 5 ore, s-au gandit si astia la ceva bun, mai bun ar fi 0 ore ca inainte dar mnoh

Iar legat de topicu` cu desfintarea gradelor, astia ce luati FW ca nu stiti sa va treceti gradele e vina voastra,  iar cum am spus si acolo, nu e necesar in invoirile de la antrenament sa fie scris gradul dupa parerea mea, multi incurca si sunt foarte putini cu grade mari.

Iar cei de rank 1 care abea ce ati intrat nici nu vad de ce comentati acolo, nici macar nu ati dat un test de grade si vorbiti aiurea.

Sa voteze cei de rank 2 - 3+ sau care au mai fost in factiune.