Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

N`ziua, 

Am fost informata ca am luat 3/3, my bad. BonZy nu am ce spune, pe /hc imi ziceai ca nu plec si alte prostii de genul, inteleg ca ai sanctionat x2 FW pentru absente dar sunt sigura ca ai refuzat sa stai sa imi calculezi timpul de clear FW, era azi la 19:41 sau ceva genul. Si pe /hc incercai sa ma faci sa demisionez din simpla faza cu prietenul tau Gunnter, faza de la antrenament, ma bucur macar ca v-ati simtit si next time sa aveti grija, o sa ne mai intalnim noi :)

Succes mai departe NG, Ale ai grija de tine si la fel si tu Wipe, pana nu se schimba liderul nu mai vin pe aici, logica/inteligenta unor oamnei este cu + in alta directie si viata virtuala este mai sus de primul loc, asa e cand cineva cauta sa te sanctioneze, sanctiuni date la 3 noaptea, omg. Dar nu ii nimic si noi putem destule :)

28 minutes ago, Deea Shakira said:

N`ziua, 

Am fost informata ca am luat 3/3, my bad. BonZy nu am ce spune, pe /hc imi ziceai ca nu plec si alte prostii de genul, inteleg ca ai sanctionat x2 FW pentru absente dar sunt sigura ca ai refuzat sa stai sa imi calculezi timpul de clear FW, era azi la 19:41 sau ceva genul. Si pe /hc incercai sa ma faci sa demisionez din simpla faza cu prietenul tau Gunnter, faza de la antrenament, ma bucur macar ca v-ati simtit si next time sa aveti grija, o sa ne mai intalnim noi :)

Succes mai departe NG, Ale ai grija de tine si la fel si tu Wipe, pana nu se schimba liderul nu mai vin pe aici, logica/inteligenta unor oamnei este cu + in alta directie si viata virtuala este mai sus de primul loc, asa e cand cineva cauta sa te sanctioneze, sanctiuni date la 3 noaptea, omg. Dar nu ii nimic si noi putem destule :)

nu e problema, nu se mai da rank up sau fw clear de lider, totul e la automat. Pt ca suntem inactivi.. mdea..nu am ce sa zic.

@Deea Shakira Sa stii ca nu am vrut sa te fac sa demisionezi. Se vede ca primesti lumea numa cum vrei tu. Nu stiu cum sa-ti spun, dar e vina ta ca nu ai fost prezenta la antrenament si sedinta. Nu am nimic cu tine, dar daca ai fii venit la sedinta, ai fii vazut cum sta treaba. O sa stati putin peste limita la clear si rang, ca sa va invatati minte si sa va stiti comporta si sa vad motivul adevarat pentru care stati in factiune. Sincer, imi pare rau ca ai iesit, dar, nu e vina mea. Iti urez succes si multa grija pe viitor.

Edited by GeneraL BonZy

@Deea Shakira Succes in urmatoarea factiune. Imi pare chiar foarte rau ca ai iesit... Acum nu mai am cu cine sa merg dupa no-drept... Si eu ala care mi-am schimbat sex-ul sa am skin ca al tau sa fim ''politistele nebune'' =)) si pe urma vad ca iei 3/3... Viata nu e corectaa :( Sper sa ne auzim iarasi pe /r. Succes nabo! :* 

Edited by Victory WaZZy
love u

1 hour ago, Victory WaZZy said:

@Deea Shakira Succes in urmatoarea factiune. Imi pare chiar foarte rau ca ai iesit... Acum nu mai am cu cine sa merg dupa no-drept... Si eu ala care mi-am schimbat sex-ul sa am skin ca al tau sa fim ''politistele nebune'' =)) si pe urma vad ca iei 3/3... Viata nu e corectaa :( Sper sa ne auzim iarasi pe /r. Succes nabo!

Sa sti ca-ti spargem fofoloanca la urmatoru` antrenament daca zici ca ti-ai schimbat sexu`

59 minutes ago, Ervin27 said:

Sa sti ca-ti spargem fofoloanca la urmatoru` antrenament daca zici ca ti-ai schimbat sexu`

Mrrr tu nebunule, usor ca-s luata.

Lasa ca te-am vazut eu la antrenament, stateai ascuns AFK dupa HQ :)) 

Edited by Victory WaZZy
da

15 minutes ago, Victory WaZZy said:

Mrrr tu nebunule, usor ca-s luata.

Lasa ca te-am vazut eu la antrenament, stateai ascuns AFK dupa HQ :)) 

Busted :))