Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Daca m-ai faceti spam la discutii ii zic lu Ciupa si el da TC.

Noi nu suntem ca toti obsedatii care fac spam pe forum, noi suntem diferiti, aici purtam discutii ca oameni si vorbim diferite lucruri intre noi.

in locul tau as tacea cu spam-ul . si in rest ce mai ziceti baieti , pa1 ce mai face ati mai auzit ceva de el ?

in locul tau as tacea cu spam-ul . si in rest ce mai ziceti baieti , pa1 ce mai face ati mai auzit ceva de el ?

Eu raspund daca sunt intrebat de ceva anume, sau daca vad vreun mesaj nou pe aici.

Nu fac Spam, e o diferenta care tu nu o vezi.

Un mic cadou :

Ne auzim mai tarziu!

In legatura cu TC la discutii .. Acum 2 saptamani cand nu mergea serverul in weekend,problema aia nasoala...In Paterno era un SPAM de ala de faceam 10 sau mai multe pagini pe zi...Ne avertizeaza [F4L]dubliss ca da TC daca mai facem SPAM...O ora a fost liniste..dupa iar am inceput,si a dat TC :)).A deschis abia dupa ce s-a reparat serverul :))

Edited by AnonimUser

SHHH

soldatii niciodata nu dorm

Ei vegheaza !

PD tu ce cauti maica aici ? :)) Ai venit sa faci spam la noi ? Hua ! Pleaca !

doar fun :)) ce pe rpg am ban :D .... si ma pliktisesc thomas na mai raspuns de 5-6 zile :!! , deci daca nu mil scoate nush daca pot ajunge la antrenament :|:-@