Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Yoy Doamne...a mai fost serverul inchis dar parca nu asa mult timp....Apropo sa vedeti si voi ce practica fac eu :)) am fost azi la scoala si a zis sa mai vin Joi si gata saptamana :>

Ciupa stai linistit ca in momentul cand va revenii serverul vom face parada ... chiar daca nu am putut Duminica ;)

Neata all, adica ma rog seara, da la mine e dimineata asa ca Neata! Ce faceti? Imi pare rau ca e serverul inchis, dar ce sa-i faci. A fost inchis si mai mult atunci cand s-a schimbat hostul. Si cum e viata fara Samp?

Neata all, adica ma rog seara, da la mine e dimineata asa ca Neata! Ce faceti? Imi pare rau ca e serverul inchis, dar ce sa-i faci. A fost inchis si mai mult atunci cand s-a schimbat hostul. Si cum e viata fara Samp?

Ce intrebare naspa e fara samp :|

Yoy Doamne...a mai fost serverul inchis dar parca nu asa mult timp....Apropo sa vedeti si voi ce practica fac eu :)) am fost azi la scoala si a zis sa mai vin Joi si gata saptamana :>

Ciupa stai linistit ca in momentul cand va revenii serverul vom face parada ... chiar daca nu am putut Duminica ;)

Ce hot esti zi tu mai bine ca nu tu duci tu la scoala,La mine naspa ca sunt parintii acasa dimineata :)))) Ca alt fel luam o scutire pe toata saptamana si stateam acasa :)))

Ce intrebare naspa e fara samp :|

Don cine tia asezat semnaturile alea asa "misto" ca pariu ca tu nu stii =)). Parca il stiu pe ala incepe cu i si se sfarseste cu n!! Nu-i asa?

Edited by Iuly97

Re all.Ce mai faceti?V-ati plictisit?Si in legatura cu servaru a fost inchis si 2 saptamani asa ca asta e o nimica toata.Daca nu aveti ce face va dau un sfat jucati-va altceva,iesiti afara,faceti-va temele,uitati-va la un film,vorbiti cu gagica/gagicul/prietena/prietenul etc...Sunt multe de facut daca va ganditi bine.Nu muriti cateva zile fara samp.