Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Buna seara National Guard. Postez aici pentru a va informa despre un nou serviciu oferit de catre Tattaglia family, si anume, asigurari de masina. Ce inseamna asta? Pai, noi platim pentru voi toate /buyinsurance. Pentru mai multe detalii, click aici. Multumesc, o seara placuta.

Membri Tattaglia family.

Sincer e o prostie, eu nu dau la elegy 150k pe saptamana pentru asigurari.

Hai noroc,ce mai faceti ?:>

Baieti imi pare rau dar se pare ca nu ma pot ocupa si de scoala si de samp...s-ar putea sa mai intru in vacanta de vara eventual pentru 3 luni si apoi iarasi ies pana cand termin liceul.Pana atunci bafta la wanted si sper sa va revad tot in NG :).Si vreau sa imi cer scuze si lui Ciupanezu ca i-am tinut locul ocupat degeaba...

Mda...Bafta in continoare! Sar putea ca dupa ce te reapuci tu sa numai joc eu samp :)) si nu ne mai vedem :( ...oricum,Bafta! >:D<<'>

Hai ca ies,ma duc la TV , Bafta si Noapte Buna ! >:D<<'>

Edited by Toretto

Sincer e o prostie, eu nu dau la elegy 150k pe saptamana pentru asigurari.

Chiar ca e o prostie nici eu nu dau 150k :)) Noapte buna National Guard!!! Maine mai e un pic greu la scoala si vineri nu ma duc de loc :))))Hai noroc

NeatzaAAAAAA >:D<<'> , ce faceti libidinosilor ?:>

neatza ce mai faceti,azi nu am fost la scoala ,nu mia sunat telefonu :)))

Ma Gang_mihai nu mai mintii cu atata nerusinare,in primul rand s-a bagat in mine si nici nu am bubuit , si ai inceput sa tragi masina,si tot nu am bubuit.Dar ti-am dat w4 DB ;) Macar nu mai mintii.

e: nu am ce dovezi sa iti aduc,ai tras si cu asta basta,nu sunt obligat sa fac poze,si erai in vanul de rob,cu Tuningmaster93 Sofer.Deci :) Ghinion.+Deaia te-ai urcat in masina la mn sa te duc sa te inchid ca te-ai predat,si cand ajung acolo mai omorat,ti-am dat cop kill ,stai 6000 sec la inchisoare daca nu sti sa fii baiat calumea.Si +deaia ce motiv as fi avut sa iti dau eu tie w4 degeaba ? :) ca mie nu imi iese nici un castig.Se vede ce mincinos esti "in spatele nostru era grifu si acesta intra in dany.. si ia foc si imi da mie wanted pt DB ......... :| recunosc ca erap pe H cu deagle dar nu am tras" Daca imi bubuia masina,cum de ai urcat in ea si te-am dus pana la pd ?:))Deja devine haios

E:te rog sa faci poza nu dupa ce intri in jail.Bun , terminate cu minciunile ca nu iti sta bine.Ai tras si cu asta basta,ce nu pricepi ? nu sunt obligat sa fac poza cand ai tras,ai tras si cu asta basta ti-ai primit pedeapsa,te-am dus la pd , martor a fost bluer si el statea in masina cand te-am dus la pd,si cand mam dus in pd cu tn,m-ai omorat. Cu asta basta,data viitoare trage in alt cineva.

Se vede cum minti,cum adica w6 pt cop kill ? aveai w4 pt DB , si ti-am dat w pt cop kill.+Ca eu nu te-am omorat la w6,MicKy cred ca te-a omorat sau nustiu ! pe mine ma dat la rent,ca mai omorat.

Ba, nici "Luceafarul" nu e asa lung, da-i edit. Dovezile concrete le-a postat el:

http://img225.imageshack.us/f/samp252u.png/

Deagle: 64-5, a tras doua gloante, altceva?

P.S: Ca sa nu dea edit, da-i quote la postu' lui.