Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am venit si eu de la scoala si ma bag putin sa curat wanted list , apoi la antrenament :> . Sper sa fim multi sa ne "distram" ( la antrenament )

N'searaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >:D<<'> , ce facetiiiiii ?:> Eu ma duc sa scriu :( ...sper sa ne mai vedem :)).

Baftalos >:D<<'> .

Bafta la scris :D

La noi la "Raporteaza" parca e un chat unde scrie toata lumea ce il/o doare :-J . Ar trebui facut ceva . Aia care posteaza de 214124 ori sa primeasca ceva warn pe forum . E destul sa postezi o singura data acolo si sa`ti spui parerea , nu trebuie 100 posturi pentru asta sau in caz de vrei sa adaugi ceva dai EDIT .

La noi la "Raporteaza" parca e un chat unde scrie toata lumea ce il/o doare :-J . Ar trebui facut ceva . Aia care posteaza de 214124 ori sa primeasca ceva warn pe forum . E destul sa postezi o singura data acolo si sa`ti spui parerea , nu trebuie 100 posturi pentru asta sau in caz de vrei sa adaugi ceva dai EDIT .

Asa e ,Noapte buna all Maine mai am o zis grea si dupa vine weekendul :X:X:X Stam pana la 4 dimineata pe samp :))

Edited by Don Michael

Hai ca am plecat la scoala si eu :( .

Bafta all ! >:D<<'> Suntem schizofrenici, paranoici, bolnavi

Sau suntem puternici, sau suntem slabi

Sau suntem inca-n cautarea solutiei

Sa se-auda pana-n Piata Prostitutiei .