Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Te rog schimbă-ți fontul și/sau culoarea la posturi.

Mereu am folosit acest font si aceasta culoare la scris :) Stai linistit ca nu am copiat de la tine .

Noapte buna NG .

Da ma si Micky mi-a furat mie scrisul cu alb, acum ce sa facem, traim in Romania =))

Parca conteaza cu ce culoare scrii, doamne va certati din orice. Ia ca de azi scriu cu roz!

Cum arata? Ca naiba =))

Btw Neata NG

Edited by Steficu

Da ma si Micky mi-a furat mie scrisul cu alb, acum ce sa facem, traim in Romania =))

Parca conteaza cu ce culoare scrii, doamne va certati din orice. Ia ca de azi scriu cu roz!

Cum arata? Ca naiba =))

Btw Neata NG

"Furat"? E la fel intradevar dar nici nu stiam ca asa scrii si tu. Si oricum...citeste ultimul rand de la mine de la signature :D

Apropo, salutare NG, back de la scoala!

Salut Micky , la mine a fost inchisa scoala azi :)) .

Uite, nu vreau să ne certăm. Caută pe contul WsT niște posturi de anul trecut prin barzini/PD și vezi. După asta, uită-te și la name history.

<!--fonto:Comic Sans MS--><span style="font-family:Comic Sans MS"><!--/fonto--><!--sizeo:2--><span style="font-size:10pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Asta e...<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

Poftim. Uită-te și la data postului.

Edited by A l c 0

Alc0 nu inteleg cu ce te deranjeaza ? Aceasta culoare si acest font sunt puse pe forum sa le poata folosi oricine . Daca folosesti tu acest scris/culoare nu mai are nimeni voie sa-l foloseasca ? Si iti repet inca odata : Nu am copiat de la tine !

Pentru un font ma? :))

Unii se cred prea originali , si daca au si altii ceea ce au si ei fac haz de necaz.

Bai daca nu va bateti n-ati rezolvat nimic sa mor eu =))

Micky nici macar signature ala nu e al tau, e al lui Ciupa :))

Pentru baza ta de informatii am doar primele 3 citate luate, si i-am si cerut voie ca sa le iau :P Restul sunt originale, luate de je mois :D Si doar ti-am zis, citeste ultimul citat :D

Edited by LutheR

Unii se cred prea originali , si daca au si altii ceea ce au si ei fac haz de necaz.

Da, sunt original.

Pentru baza ta de informatii am doar primele 3 citate luate, si i-am si cerut voie ca sa le iau :P Restul sunt originale, luate de je mois :D Si doar ti-am zis, citeste ultimul citat :D

No offence, dar un citat niciodată nu va fi original pentru simplul fapt că e un citat.

Pentru baza ta de date MySQL eu doar faceam o gluma si nu luam nimic in serios, incercam sa ii fac pe ei sa se opreasca, in fine e a nu stiu cata oara cand o interpretezi serios. Poate n-ar trebui sa mai fac glume cu tine.

Noapte buna NG, ignorati-ne. Noi ne-am batut deja :)) A si Micky ca sa stii si tu ":))" la sfarsitul unui enunt = gluma. "=))" la sfarsitul unui enunt = gluma si/sau sarcasm