Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@ Madytz & Bigzila: Terminati cu posturile astea scurte. Daca postati, postati macar ceva de vorba, nu doar "Neatza, Pa, Salut" ...

Imi cer scuze. L-am vazut pe Bigzila si nu credeam ca e vreo problema :)). Nu se va mai repeta :P.

Salut, Va reamintesc ca: Antrenamentele sunt obligatorii pentru toti, trebuie sa participati la ele, fac parte din activitatea voastra de membrii National Guard, daca aveti probleme si nu puteti ajunge, trebuie sa va invoiti, daca nu aveti cerere de invoire primiti faction warn.

Deasemenea antrenamentul de rank 3+ de vineri a fost inlocuit cu antrenament aerian si trebuie sa participati toti membrii, se vor face exercitii cu ruster, hunter sau hydra, vreau sa vad cat mai multi membrii on la aceste antrenament, cine vine va fi rasplatiti

Din cauza forumului (problema cu rollback-ul) v-am invoit pe toti la antrenamentul de aseara.

Salut soldati ! dRE eu nu am inteles chestia cu "exerciti cu hydra/hunter" ca nu permite scriptu sa intram in ele!

Cei de rank 3 / 5 se vor antrena cu Hunter/Hydra. Restul ne limitam la Rustler. :))

Apropo , o idee foarte buna.

Spun START VOT primei editii din concursul "Albumul Saptamanii".

Cei interesati pot vota in Albumul Saptamanii Editia I

Edited by MaDyTz

Salut baieti de astazi vom fi colegi, sper sa ne intelegem bine class=

P.S : Abia astept antrenamentul aerian sa vedem ce facem :> !

Edited by BZ HarrisoN

Server off..

Ce update frumos .

Data : 31 August 2012

Motivul pentru care este down : A încurcat Bobo baza de date de pe RPG cu cea de pe Test server iar eu nu le pot pune cele corecte.

Cand va reveni ? : În această seară sau cel târziu mâine dimineață când se întoarce Bobo din vacanță.

Edited by Mr Danny

Salut baieti de astazi vom fi colegi, sper sa ne intelegem bine class=

P.S : Abia astept antrenamentul aerian sa vedem ce facem :> !

Wow wow wow pretenas. Stai putin. Am inteles ca ti-ai facut un renume din copiat avatare/semnaturi. Puteai sa ma intrebi macar daca poti folosi acea semnatura. Te rog frumos sa o schimbi.