Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare !!

Ce mai faceti? Si voi aveti probleme cu server-ul? Este lag sau ce are ca nu inteleg...

Imi apare ca sunt 300/1000, dau play dupa care imi zice server don`t responding, dupa ce apare asta de 2-3 ori imi apare sa scriu parola, intru in joc si in 2 secunde se RR iar.

Asa patiti si voi sau doar la mine e problema asta?

Bine ai venit Snaks! Sper sa fi la fel de serios cum ai fost cand eram colegi in taxi (Wisler is my name ). Si vorba aia, sa fie intr-un ceas bun! :D

Edit: Am uitat sa va zic si eu noapte buna, ne auzim maine ca eu nu mai intru astazi. Mi-am reinstalat windowsu complet, acuma se instaleaza San Andreas, apoi samp si somn. Ne auzim maine. Succes!

Edited by cLuStER

W3lC0m3 noilor colegi! Va zic un mic sfat de inceput: feriti-va de VAGin.

De ce sa se fereasca ma? Ca nu le fac nimic :(Mai bine v-ati feri de Arpy, ca-i cel mai mare DM-ist de pe server..

Neaţa băieţi , eu mă pun să povestec Romanul "Mara" (pe care nu l-am citit) :)) . Intru şi eu în game peste o oră - două.

Bine ai venit Snaks! Sper sa fi la fel de serios cum ai fost cand eram colegi in taxi (Wisler is my name ). Si vorba aia, sa fie intr-un ceas bun! :D

Edit: Am uitat sa va zic si eu noapte buna, ne auzim maine ca eu nu mai intru astazi. Mi-am reinstalat windowsu complet, acuma se instaleaza San Andreas, apoi samp si somn. Ne auzim maine. Succes!

Aşa o să şi fiu :D .

Neaţa băieţi , eu mă pun să povestec Romanul "Mara" (pe care nu l-am citit) :)) . Intru şi eu în game peste o oră - două.

Aşa o să şi fiu :D .

Vei fi, sau nu vei fi.. ? Aceasta este întrebarea.

Stie cineva un film de acţiune sau horror, bun?

Pana acum am fost in dubii cu privinta la cei care joaca pentru admin, asta mi s-a certifact asta, 70% joaca pentru admin 20% pentru lidere, 5% pentru bunuri si mai raman 5% care joaca pentru distractie. De cand tot joc pe B-Zone am vazut cum se lasa fiecare si posteaza pe profil "E timpul sa ma retrag... Nu am timp", scheme d'astea, iar apoi ii vad cum revin "credeati ca m-am lasat? .. Back in bussines... bla bla". Joaca ceva timp iar apoi X ia admin/lider si se retrag si tot asa. Frate nu ne intereseaza ca te lasi tu cum nu ne intereseaza ca se apuca unul azi. Te lasi,da ? Da ! Bine, pa! Si duceti-va fara sa va mai intoarceti.

Spuneti si voi ce parere aveti despre aceste ... nereusite ale comunitatii.

Stie cineva un film de acţiune sau horror, bun?

Incearca Chernobyl diaries 2012, e super tare filmul.

Si salutari! Intru si eu in-game in cateva momente, sper sa facem treaba serioasa astazi la razboaie :))

Pana acum am fost in dubii cu privinta la cei care joaca pentru admin, asta mi s-a certifact asta, 70% joaca pentru admin 20% pentru lidere, 5% pentru bunuri si mai raman 5% care joaca pentru distractie. De cand tot joc pe B-Zone am vazut cum se lasa fiecare si posteaza pe profil "E timpul sa ma retrag... Nu am timp", scheme d'astea, iar apoi ii vad cum revin "credeati ca m-am lasat? .. Back in bussines... bla bla". Joaca ceva timp iar apoi X ia admin/lider si se retrag si tot asa. Frate nu ne intereseaza ca te lasi tu cum nu ne intereseaza ca se apuca unul azi. Te lasi,da ? Da ! Bine, pa! Si duceti-va fara sa va mai intoarceti.

Spuneti si voi ce parere aveti despre aceste ... nereusite ale comunitatii.

Eu nu am jucat niciodata pentru bani, in schimb am jucat pentru functii si distractie. Am mai spus asta acum ceva timp, jocul asta reflecta foarte mult realitatea si caracterul fiecaruia. Nu e vorba doar de distractie, pentru ca pana la urma daca vrei sa te distrezi iei un M4 si incepi sa ii omori pe toti, dar acest lucru va avea consecinte care iti va strica distractia.

Nu ai cum sa joci fara niciun tel. Cand am luat lider, imi doream foarte mult, dar nu ma asteptam. In timp m-am obisnuit cu responsabilitatea pentru ca a fi lider e foarte, foarte greu. Mult mai greu decat isi imagineaza 90% dintre cei care vor.

Telul meu suprem a fost sa iau admin si am reusit. De fiecare data cand imi propun ceva mie insumi, reusesc.

Cat despre distribuirea procentelor tale, sunt mult, multi mai multi care joaca pentru avere si bunuri personale, chiar daca acestea nu au NICIO SEMNIFICATIE. Cand esti admin sau lider, macar ai realizat ceva care va ramane acolo in "istorie", dar cand ai infernus, CNN si 2 miliarde, nu isi va aminti nimeni de tine, mai ales daca dintr-o intamplare nefericita le pierzi peste noapte.

Hogan, vorbesti prostii, pe mine ma intereseaza cand se lasa cineva, mi se pare corect ca un player vechi sa anunte cand se lasa, cum si eu am anuntat cand luam pauze ( si niciodata nu am facut pauze pt ca nu am luat lider / admin, lucru pe care l-as refuza chiar daca mi s-ar oferi * i like sublider :)) ) doar pentru prieteni, ca sa stie de ce nu intru.