Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Johny, nu vorbesc prostii. Sunt multi care se lasa de ciuda ca x a luat admin si ei nu au luat.

empty, e bine sa ai un tel, dar de multe ori acel tel devine o obsesie si atunci e rau.

Normal ma ca toti joaca pentru functie, cine nu ar vrea sa aiba sansa la lider sau admin ? e si normal. Orice om in viata vrea multe. De exemplu in realitate: vezi pe unu ca are mare mercedes, te oftici ca nu ai si tu, asa si aici vezi pe x ca a luat admin, y a luat lider, si z are infernus, 2 miliarde. Dar fiecare obtine dupa cat poate si dupa cat de mult isi doreste.

Hi guys, I'm your new colleague. This is my first department and it's a pleasure to be here.

Welcome to National Guard Gisele, also for us... good luck.

Fratilor, ma refeream la faptul ca e ceva normal sa-ti doresti un anumit lucru, dar e ceva anormal cand devine o obsesie. Cum ai zis mai sus ca daca vezi pe unu cu Mercedes te "oftici", nu trebuie sa te "oftici", trebuie sa pui mana sa muncesti ca sa ai si tu unul, cu invidia nu ajungi nicaieri.

Nu imi mai bat capul cu voi, cand mai cresteti putin o sa va dati seama, fara resentimente dupa faza asta.

Neaţa băieţi. În sfârşit a venit weekend-ul. Am auzit că şedinţele se ţin din două în două săptămâni, îmi poate spune cineva când a fost ultima?

@ Ne vedem în game.

Eu nu am jucat niciodata pentru bani, in schimb am jucat pentru functii si distractie. Am mai spus asta acum ceva timp, jocul asta reflecta foarte mult realitatea si caracterul fiecaruia. Nu e vorba doar de distractie, pentru ca pana la urma daca vrei sa te distrezi iei un M4 si incepi sa ii omori pe toti, dar acest lucru va avea consecinte care iti va strica distractia.

Nu ai cum sa joci fara niciun tel. Cand am luat lider, imi doream foarte mult, dar nu ma asteptam. In timp m-am obisnuit cu responsabilitatea pentru ca a fi lider e foarte, foarte greu. Mult mai greu decat isi imagineaza 90% dintre cei care vor.

Telul meu suprem a fost sa iau admin si am reusit. De fiecare data cand imi propun ceva mie insumi, reusesc.

Cat despre distribuirea procentelor tale, sunt mult, multi mai multi care joaca pentru avere si bunuri personale, chiar daca acestea nu au NICIO SEMNIFICATIE. Cand esti admin sau lider, macar ai realizat ceva care va ramane acolo in "istorie", dar cand ai infernus, CNN si 2 miliarde, nu isi va aminti nimeni de tine, mai ales daca dintr-o intamplare nefericita le pierzi peste noapte.

La inceput eu jucam pentru bani si distractie, nu voiam sa fiu sarac lipit sa nu-mi permit niciun Deagle asa ca am inceput sa economisesc, munceam cu orele la ferma sau truck, dar in mare parte la ferma. Apoi am inceput afaceri cu masini, case, am mai castigat dar am iesit si in pierdere.

Acum joc pentru distractie (iar in NG am parte de distractie oricand alaturi de colegi si uneori alaturi si de ceilalti colegi) si pentru functia de lider. Acum cu o afacere mai buna facuta in vara trecuta am reusit sa fac mai multi bani, nu o avere, dar am facut cat sa-mi fie mie bine, sa-mi permite stricturile necesare. Nu am dat tepe sau altceva, sunt bani numai din munca si o mica suma lasata de la un prieten (o sa-i inapoiez cand se va reapuca).

Eu zic ca sunt peste 40% care joaca pentru avere si bogatie, 40% pentru functii iar restul 20% pentru distractie. Urasc oamenii cu 2 fete si oamenii care isi bat joc de altii stiind ca nu au alternative (cum am patit si eu). Dupa ce primesti lider, mai tarziu poate admin o sa incerci sa joci pentru a face o treaba cat mai buna, pentru prieteni si distractie, dar pana la admin sau lider e mult de munca.

E bine sa ai un tel, o speranta, un vis, dar e rau cand acestea devin o obsesie si incercand sa fi "perfect", o sa faci anumite greseli care te vor trage in jos. Orgoliul, obsesia, ura si nervi o sa te distruga in timp, totul e sa fi calm ca nu mori daca pierzi ceva intr-un joc

Empty tu ai fost lider, acum esti si admin, banuiesc ca acum o sa-ti faci treaba cum poti pana o sa fi promovat in gard, o sa mai faci ceva bani cat sa-ti ajunga si astepti sa vezi ce-ti rezerva viitorul, am dreptate?

Noul meu cont de pe forum,Foarte frumos war-ul....Poate mai face si alta data..

Edited by FloriNNNel

Buna dimineata soldati.

Se pare ca SEAL se va ocupa de o alta problema, hotii de inghetata. Am surprins cateva cadre cu acestia in actiune, trebuie sa gasim o metoda de combatere a lor si sa-i bagam in spatele gratiilor.