Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi place ca ati raspuns la ceea ce v-am intrebat. Arata mai bine asa topicul "Discutii" decat cu Salut! am venit acasa ne vedem in joc si " Am plecat,ne auzim, bafta!".

Sa va zic si parerea mea despre incalzirea globala: Este un fenomen ce intr-adevar exista si pe care nu il mai putem opri. Pamantul sufera zilnic transformari, iar efectele se vad la scara larga. Asa cum ati amintit si voi o gramada de ghetari vechi de milioane de ani se topesc, stratul de "o-zone" se subtiaza, iar efectul cel mai nociv este caldura. Daca pana acum nu am facut nimic, de aici incolo va fi mult mai greu sa facem ceva.

Ne revedem si maine seara la o noua editie a intrebarilor pe forum. Noapte buna va zic direct din fata calculatorului!

P.S. Premiul l-a castigat astazi

r3volutzie.

Salut, ce faceti? eu am iesit asa ma doare de tare capu... ne auzim maine Wisler nu esti satul de atata scoala =)) ? la ce materie/test primesti intrebarea asta :))?

Nu vad ce treaba are cu scoala.. si asa nu prea le are lumea cu scoala :))

Doresc sa imi raspundeti sincer la intrebarea din imagine. 65496_565283580149751_1067817881_n.png

RECUNOSC, AM.

Tu ai?

Eu mai stau putin si ma bag sa dorm ca e tarziu

Mai vorbim in joc cat mai stau,

Doresc sa imi raspundeti sincer la intrebarea din imagine.

65496_565283580149751_1067817881_n.png

Am, dar nu o dau.

Edited by JohNNyB

Dragi colegii, asta este acum i-am vazut adevarata fata lui Mag1[c]. Avand in vedere, ca are alte gusturii fata de noi, va trebuii sa il acceptam asa cum este. Bun sau rau el tot ramane liderul nostru. :)):))

@JohNNy - asa am facut si noi cu SnoopCatt, dar mai tii minte ca l-am acceptat si cu bune si cu rele. :))

Neata colegi , ce faceti :> ?

As dori sa va arat si eu ce face al vostru lider in timpul sau liber. Imaginile nu sunt trucate, sunt cat se poate de reala. Priviti.

=)))) Bataie cu dildo :)))) ( E de la finala eventului de aseara organizat de tine ) .

Imi place ca ati raspuns la ceea ce v-am intrebat. Arata mai bine asa topicul "Discutii" decat cu Salut! am venit acasa ne vedem in joc si " Am plecat,ne auzim, bafta!".

Sa va zic si parerea mea despre incalzirea globala: Este un fenomen ce intr-adevar exista si pe care nu il mai putem opri. Pamantul sufera zilnic transformari, iar efectele se vad la scara larga. Asa cum ati amintit si voi o gramada de ghetari vechi de milioane de ani se topesc, stratul de "o-zone" se subtiaza, iar efectul cel mai nociv este caldura. Daca pana acum nu am facut nimic, de aici incolo va fi mult mai greu sa facem ceva.

Ne revedem si maine seara la o noua editie a intrebarilor pe forum. Noapte buna va zic direct din fata calculatorului!

P.S. Premiul l-a castigat astazi

r3volutzie.

:X Multumesc!

Neata!!!

Lumea acum se trezeste si eu vin de la examen:)):X

De unde atata hibernare.. ma duc la scoala.

Mai am azi si maine si dupa weekend prelungit, vineri / sambata / duminica / luni.

Asa faci in America ma? Vineri-Sambata-Duminica-Luni acasa?

Salut ce faceti? eu sunt la jail fac puncte :X Ne auzim in game :) au inceput si warurile bafta :)

Afk jail ! FW , DEMIS , WARN , BAN :))

Salut baieti acum am ajuns si eu de la scoala , mai stau oleaca si intru in game :) .

Afk jail ! FW , DEMIS , WARN , BAN :))

Salut baieti acum am ajuns si eu de la scoala , mai stau oleaca si intru in game :) .

Ha ha :)) eram infata la jail ;;) nu in jail :D dupa am intrat :P

Eu am iesit, noapte buna soldati spor la puncte :)

Nu ma, doar weekend-ul asta. Vineri e nu stiu ce intalnire cu toti profesorii si luni e ziua presedintelui.

Lol? :O Si cand e ziua presedintelui, voi aveti liber? :))

Noapte buna celor care s-au dus la somn.