Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai ca eu ma culc, noapte buna!

Am mers dupa wanted, a fost super tare :X, sa vezi acolo urmariri :D mai ceva ca in filme mergeam pe autostrada cu police car dupa runneri.

Am plecat şi eu să mă culc . Noapte bună all !

Mamă, belea.

Mă bucur că ai intrat.

Am făcut cele două eventuri săptămânale.

Tu cum o duci? :>

O duc binisor. Imi caut de lucru ca m-am saturat de casa si de stat pe banii parintilor :)). Tu?

O duc binisor. Imi caut de lucru ca m-am saturat de casa si de stat pe banii parintilor :)). Tu?

Ce bine e să ai banii tăi. :))

Eu știu asta de vreo 6 ani aproape. :D

Eu joc meciurile din campionatul de pool. :)

Ce bine e să ai banii tăi. :))

Eu știu asta de vreo 6 ani aproape. :D

Eu joc meciurile din campionatul de pool. :)

Bun asa.. nu-mi vine sa cred cum au trecut anii frate, pe bune acum. Parca ieri faceam toate tampeniile posibile la scoala si ieseam afara toata ziua, iar acum am ajuns sa conduc, sa aplic la facultati, sa imi gasesc job...

Bun asa.. nu-mi vine sa cred cum au trecut anii frate, pe bune acum. Parca ieri faceam toate tampeniile posibile la scoala si ieseam afara toata ziua, iar acum am ajuns sa conduc, sa aplic la facultati, sa imi gasesc job...

Urmeaza sa ai nevasta si apoi copii ( daca sotia nu are probleme :)) ), atunci e mai nasol.

Vrei să devin nostalgic?

Am deja prea multe pe cap ca să mă mai umplu și cu amintirile frumoase din copilărie.

Urmeaza sa ai nevasta si apoi copii ( daca sotia nu are probleme :)) ), atunci e mai nasol.

Mai e pana atunci...

Vrei să devin nostalgic?

Am deja prea multe pe cap ca să mă mai umplu și cu amintirile frumoase din copilărie.

Care e cea mai furmoasa parte a vietii?

• Copilaria
  • Adolescenta
  • Varsta de mijloc (20-50)
  • Batranetea

Mai e pana atunci...

Care e cea mai furmoasa parte a vietii?

• Copilaria
  • Adolescenta
  • Varsta de mijloc (20-50)
  • Batranetea

Bă, la ultimele două, vârsta de mijloc și bătrânețea nu am ajuns și habar nu am cum este deci nu comentez.

Copilăria îți crează multe amintiri care te fac să te simți nostalgic, te fac să te simți ciudat, nu știu cum să explic, dar înțelegi tu.

Adolescența e la fel ca și copilăria, numai că îți lasă altfel de amintiri. :))

În concluzie îmi plac și adolescența și copilăria. :D

Bă, la ultimele două, vârsta de mijloc și bătrânețea nu am ajuns și habar nu am cum este deci nu comentez.

Copilăria îți crează multe amintiri care te fac să te simți nostalgic, te fac să te simți ciudat, nu știu cum să explic, dar înțelegi tu.

Adolescența e la fel ca și copilăria, numai că îți lasă altfel de amintiri. :))

În concluzie îmi plac și adolescența și copilăria. :D

Bine, bine, de acord :))