Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

În sfârșit vom vedea pe lăudată. :))

Succes cu proiectul!

Mersi, acum am terminat... e super :) il trimit imediat la diriga sa imi dea nota.

majestick unde e poza ma ca vreau sa o vad pe preafrumoasa

Aştept pozele pe skype de la fotograf :)) . Când le primesc, le uploadez imediat .

Cine vrea sa faca parte dintr-un clan, nou deschis, il conduce un prieten din politie Boateng, aplicati la clanul KD - klan-destin, este fain si acum cautam jucatori cu level 15+. Cine doreste sa faca parte e asteptat sa faca o aplicatie( e foarte usoara). Va astept acolo, eu deja am intrat.

Sunt deja într-unul.

Aştept pozele pe skype de la fotograf :)) . Când le primesc, le uploadez imediat .

Ne ții cu suspansul ridicat. :))

Mersi, acum am terminat... e super :) il trimit imediat la diriga sa imi dea nota.

majestick unde e poza ma ca vreau sa o vad pe preafrumoasa

Sunt deja într-unul.

Ne ții cu suspansul ridicat. :))

Pozele sunt puţin neclare pentru că batea lumina şi nu se prea vedeau dotările . Oricum nu se compară pozele cu realitatea , în realitate e de x100 ori mai bună . Astept păreri :* . Frumoasă , înaltă , sociabilă , bună şi nu în ultimul rând , divorţată .

Poze - Melinte

Pozele sunt puţin neclare pentru că batea lumina şi nu se prea vedeau dotările . Oricum nu se compară pozele cu realitatea , în realitate e de x100 ori mai bună . Astept păreri :* . Frumoasă , înaltă , sociabilă , bună şi nu în ultimul rând , divorţată .

Poze - Melinte

Ceva gen , Melinte , sa ti-o trag pe langa dinte !

ma e frumusica dar se putea si mai buna, oricum se vede ca e mai buna decat arata pozele, sincer are potential tipa... de forme iti dai seama cand poarta ceva mulat... din ce oras esti?

Edited by KD Z o R R o

ma e frumusica dar se putea si mai buna, oricum se vede ca e mai buna decat arata pozele, sincer are potential tipa... de forme iti dai seama cand poarta ceva mulat... din ce oras esti?

Pozele sunt făcute la soare , crede-mă în realitate ai muri dacă ai vedea-o . În poze se vede cu vreo 25% mai prost decât în realitate .

Edited by Majestickk

Am terminat de postat și raportul, acum aștept antrenamentul de mâine.

Săptămâna aceasta nu se ține ședința nu?

avem antrenament maine?...

back de la gratar. of doamne ascultați asta:X

Dor mi-e de casa:X!

Vai Chr1s câte amintiri mi-ai stârnit cu acest videoclip, ce dor mi-e de bunicii mei, nu i-am mai văzut de jumătate de an aproape, de aceea în vacanța asta care vine voi face tot posibilul să mă duc :(.

# În legătură cu antrenamentul e mâine, nu știu de ce aveam impresia că este astâzi :)).

Vai Chr1s câte amintiri mi-ai stârnit cu acest videoclip, ce dor mi-e de bunicii mei, nu i-am mai văzut de jumătate de an aproape, de aceea în vacanța asta care vine voi face tot posibilul să mă duc :(.

# În legătură cu antrenamentul e mâine, nu știu de ce aveam impresia că este astâzi :)).

ba azi e miercuri nu=)) sau joi?

te unge acolo la suflet.. abia ast sa vin in Romania.

Asta da ma omule... fara cuvinte , mi-ai adus si mie aminte de niste intamplari din trecut... pielea gaini sincer.

Nu roakeri aia care dau din cap...

Poze - Melinte

Bă, ia-te cu ea de mână și aruncați-vă după cea mai mare podișcă de acolo de la voi. :))

Cum, mă, asta bună?

Credeam că-mi arăți ceva gen:

gwyneth+paltrow+cma+face.jpg

care la 40 de ani arată ca una de 20 și are și doi copii.

Asta da ma omule... fara cuvinte , mi-ai adus si mie aminte de niste intamplari din trecut... pielea gaini sincer.

Nu roakeri aia care dau din cap...

Cică „Nu roakeri aia care dau din cap...”.

Adică?

Ce-s cu clișeele astea?

Adică?

Adica este o melodie adevarata , si spun despre roakeri pentru ca din acele melodii nu se intelege nimic doar niste clape si chitari apasate alandala , parerea mea.

Poate tu te simti jignit cand spun de roakeri daca esti... dar mie unu nu-mi plac pentru ca nu le inteleg melodiile lor, si nu cred ca cuvintele din melodia care a postat-o chris nu tii se potrivesc minim 2 cuvinte din trecutul tau sa fim serios.

Noapte Buna tuturor.

Adica este o melodie adevarata , si spun despre roakeri pentru ca din acele melodii nu se intelege nimic doar niste clape si chitari apasate alandala , parerea mea.

Poate tu te simti jignit cand spun de roakeri daca esti... dar mie unu nu-mi plac pentru ca nu le inteleg melodiile lor, si nu cred ca cuvintele din melodia care a postat-o chris nu tii se potrivesc minim 2 cuvinte din trecutul tau sa fim serios.

Noapte Buna tuturor.

1. Nu sunt rock-ăr.

2. Am ascultat puțin, nu-mi place.

3. Rock-ul se ascultă pentru „clape si chitari apasate alandala”, dar de fapt n-ai de unde să știi asta pentru că nu înțelegi.

Ce vrei să înțelegi din instrumental? Scârțâitul de la încheietură atunci când cântă la chitară? :))

Buna ziua colegii , ke faketi? :))

Nu mai scrie ba asa, nici in gluma.

ba azi e miercuri nu=)) sau joi?

te unge acolo la suflet.. abia ast sa vin in Romania.

Unde stai?

Bă, ia-te cu ea de mână și aruncați-vă după cea mai mare podișcă de acolo de la voi. :))

Cum, mă, asta bună?

Credeam că-mi arăți ceva gen:

gwyneth+paltrow+cma+face.jpg

care la 40 de ani arată ca una de 20 și are și doi copii.

Cică „Nu roakeri aia care dau din cap...”.

Adică?

Ce-s cu clișeele astea?

Bine, sunt de acord cu tine la asta.

Nu mai scrie ba asa, nici in gluma.

Unde stai?

Bine, sunt de acord cu tine la asta.

Păi...

Neața, soldați!

Acesta este singurul post pe ziua de astăzi.

Voi ajunge acasă pe la miezul nopții.

Spor la rapoarte!

Neața tuturor, acum m-am trezit, la fel și azi e o zi minunată.Am raportul postat deci nu-mi fac probleme.

Spor la puncte!

Vor fi zile ca aceasta atâtea încât vei cere iarna. :))

Neața!

Vă salut de la info.

Ce mai ziceți?