Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut

Ma duc sa fac cateva puncte la jail

Succes.

Salutare! M-am intors ei eu de la munte, din pacate nu am gasit-o nici pe Melinte si nici pe Majestick. Ce ati mai facut in rest si ce update @South C a r L?

Macar, i-ai cautat mult? :)))

Uite aici: http://forum.b-zone.ro/topic/8517-server-updates/page__st__20#entry2228681

Ce faceti? Eu am venit de la o plimbare cu prietenii cu bicicleta.

Aveţi şi voi grijă ce postaţi. Only are un regulament pe care trebuie să-l respecte.

Cum a fost şedinţa şi antrenamentul de astăzi? Am fost la muncă şi nu am putut ajunge.

Aa. Frumos. Mersi. Sa stii ca i-am cautat cat m-am uitat prin imprejurimi.

:))) Npc.

Aveţi şi voi grijă ce postaţi. Only are un regulament pe care trebuie să-l respecte.

Cum a fost şedinţa şi antrenamentul de astăzi? Am fost la muncă şi nu am putut ajunge.

Asa e..Nu stiu, ca nici eu nu am fost...

A fost frumos si nu prea, mai bine nu era. La sedinta a fost plictiseala si antrenamentul a fost frumos.

In primul rand welcome celor noi.

Joia viitoare ajung si eu acasa si reintru in forta. Urmatorul best va fi rezervat pentru Captain WazZzup. Abea astept sa particip si eu la antrenamente.

Nu uitati rank 1 , go la jail ca va mananc.

Usor ca faci riduri!

Neata

Merg putin la jail sa mai fac cateva puncte

Vorbim in game.

Am facut niste suvenire pentru titlurile topic-urilor, sper sa va placa. Am facut special pentru aceasta factiune si sper sa nu fie ceva gresit deoarece nu am postat in sectiunea mare pentru suveniruri.

Aplicatii

Regulament Jail

Membri

Wanted & Arrest List

Log Antrenamente

Sedinta

Invoiri antrenamente

Invoiri sedinta

Sanctiuni

Raport de activitate

Raport de activitate - paznic jail (aici poate fi folosit si acesta)

Legende

Log test

Screenshots

Blacklist

Descrierea testului

Reguli interne

Noutati & Informatii

Discutii

Raporteaza un membru

Inactivitate

Demisii

M-am decis sa le fac in engleza datorita si jucatorilor din alte tari.

Edited by Don Semaca

Neatza

Eri am facut 60 punste , azi am degand sa fac tot 60..

Ne auzim in game

Neata

"E bine ca vorbeste romaneste"

Succes la invatat,merg acum la jail sa fac puncte

Eu parca am spus ceva, am un regulament de respectat, nu pot sa va las sa faceti ce vreti voi. Voi inchide topicul o perioada mai lunga de timp, daca nici atunci nu va linistiti voi trece la lucruri mai grave. Daca spuneti "Ma duc la jail sa fac puncte" asta nu inseamna ca vorbiti despre ceva important legat de departament.

Duminica la ora 20:00 vom face un war 4fun cu lady LSPD.

Sper sa fiti cati mai multi ON ca sa-i facem de rusine.

Locatia o vom stabili noi, cel mai important este sa fiti cati mai multi ONLINE.

Prezenta nu este obligatorie dar va rog sa fiti in numar cat mai mare.

V-am deschis topicul, aveti grija ce postati. Daca nu tineti cont de ce am zis, vom trece la sanctiuni si in joc.

Nu uitati! Maine la ora 20:00 vom face un war 4fun cu LSPD.Sper sa fiti in numar cat mai mare.

V-am deschis topicul, aveti grija ce postati. Daca nu tineti cont de ce am zis, vom trece la sanctiuni si in joc.

Nu uitati! Maine la ora 20:00 vom face un war 4fun cu LSPD.Sper sa fiti in numar cat mai mare.

Multumim pentru deschidere, nu uitam de war, dar unde il facem ?

Succes pe mai departe ne mai vedem in joc

Good luck thunder( if i come back in ng i wanna take the test with you),omer good luck and sexy gingi see ya on freq

Succes carl,buntz,erow,gabriel ,silence( ne mai vedem noi la war :)) ) ,magie,bineinteles only si mai sunt multii altii.

rank 1 stati la jail ca pentru cand vin la jail sa ma predau dupa rob ca vreau arrest.

aaaa si era sa uit inca nu am primit poneiu si 1kk,ei bine vreau macar poneiu :D